Svatba v cervnu 2017 okoli Hradec Kralove, nebo Pardubice

Ahoj holky, planujeme svatbu na cerven 2017. Zatim nemame jeste vubec nic, ted jsme zacali resit misto. Nevite o necem peknem bud v okoli Hradce, nebo Pardubic ? Radi bychom misto, kde by byl mozny obrad, hostina a pripadne i spani pro par hostu z dalky. Kdyby bylo neco, kde si muzeme pripadne donest neco sveho, bylo by to nejlepsi. Dekuji za pripadne tipy ;)
Odpovědět
Dobrý den, řešíme ten stejný problém. Minulý týden jsme se byli podívat v hotelu Bohumika v Lázních Bělohrad a nadchli jsme se. Je to malý rodinný hotel s restaurací, kde mají i venkovní zahrádku. Pan provzovní byl hrozně milý a vypadá to, že nám vyjdou se vším vstříc Jediný problém je v tom, že restaurace není tak velká a vejde se tam max. 50 lidí. Byli jsme se také podívat v hotelu K-Triumf ve Velichovkách. Hotel je moderní a fakt super. Paní provozní nám nabídla zajímavou cenovu naíbdku a apartmá na svatební noc zdarma. Mít na svatbu větší budget tak bychom svatbu uspořádali tam. Přeji Vám hodně štěstí s výběrem : )
Odpovědět
@petrapok Ahoj Péťo, čeká mě svatba, tak hledám místo a četla jsem tvůj komentář a doporučení na K-Triumf, tak jsem se na něj podívala a vypadá to teda naprosto úžasně a dokonce i umístěním přesně ideální pro nás, někdo je Z Pce, HK nebo Nové Paky, je to pěkně uprostřed. Chci tě poprosit jestli by jsi mi neřekla bližší info co ti paní provozní říkala? Moc děkuji Anet :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?