Svatba v Bukovanském mlýně nebo na Skaláku?

Budeme mít do 100lidí a nemůžeme se rozhodnout, co bude lepší... jaké jsou vaše zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Bukovanský mlýn má nádherné prostředí, hosté se mohou projít po areálu a také se dá využít i pro focení. Nemusíte nikam cestovat, případně se dá zajet do zámeckého parku v Miloticích. Vše je stylové, obsluha chodí v krojích. Nevýhodou jsou prostory. Pokud budete mít 100 lidí, tak se sice vlezete, ale budete mít velmi málo prostoru pro tancování. Skalák nabízí větší prostory, pokud se bavíme o přízemí. Nahoře v patře mají ještě jeden salonek, ten by byl pro vás malý. Je to na zvážení.
Odpovědět
@video_majek děkuji za názor :) Budem to ještě muset nějak vymyslet, protože budeme mít zvlášť rodinu a pak přátelé, kteří mi přijedou z Čech, tak aaby bylo o ně postaráno a pak až to chceme spojit. Doufáme, že bude hezky ke konci května začátkem června a zábava by byla venku, ale musíme počítat i s variantou, že nebude hezky... :-|
Odpovědět
My jsme o Bukovanskem mlynu hodne uvazovali (pro 70 lidi) a jeli jsme se tam i podivat. Prostredi venku je opravdu krasne a kouzelne, to se nam moc libilo. Pro vetsi svatbu na jednom miste a s detmi by to bylo bylo perfektni. Vevnitr to je opravdu hodne stylove, vcetne vycpanych zvirat apod. Ale to by nam jeste nevadilo. Nicmene nas opravdu hodne zklamalo jidlo - jak chutove, tak upravou na taliri a celkovym dojmem. To bylo pro nas zklamani a proto jsme mlyn zavrhli. Srovnani se Skalakem ale bohuzel nemam.
Odpovědět
@ikule ženich je pro Skalák a já spíše pro Bukovanský mlýn, už jen kvůli tomu že tam budeme mít hodně malých dětí... ale děkuji :)
Odpovědět
Byla jsem na svatbách na Skaláku - jedna v horním salonku a na zahradě a druhá ve spodním sklípku. Obě byly fajn - jak úpravou interiéru, tak servisem. Pokud uvažujete o takové svatbě a nemusíte se ohlížet na korunky, doporučuji Penzion Malovaný v Osvětimanech - ubytování, atrakce pro děti, volný prostor a výborná kuchyně. Na Bukovanském Mlýně jsem byla jen jako běžný zákazník, a jídlo mě osobně moc neoslovilo. Na to, jakou má místo reklamu, by se mohli v kuchyni ještě víc otáčet.
Odpovědět
tak to stejně vypadá, že kvůli financím to budem muset udělat někde jinde, finančně bychom jinak 100lidí neutáhli... jen se děsím, co přítel vybere, pač to vybírá on, když je z Moravy a já naopačném konci republiky... už říkal něco o kulturáku, že si vše uděláme sami...
Odpovědět
@eleneleonora náhodou to není špatný nápad! místa habaděj, dobrá přístupnost, od kostela i radnice kousek...a kuchyni máte restauraci dole ;-) ještě mě napadl penzion u Zachů ve Vracově, ale nevím, jak jsou na tom s cenami ...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu na mlýně před dvěma týdny - byli jsme moc spokojeni. Celkové jsme měli u oběda posazených 93 lidí. Měli jsme venku party stan, pod kterým se tančilo, uvnitř se po obědě zrušila část stolů a vystavěl se raut, část rautu byla pod stanem. Servis perfektní, domluva také, meruňkovice vynikající a nám osobně tedy opravdu moc chutnalo - jedli jsme na mlýně během našich návštěv několikrát a vždycky jsme byli moc spokojení. Je to tradiční, kvalitní, česká kuchyně. I naši hosté byli nadšení z jídla (a vím, že to nebylo jen zdvořilostní nadšení, moje nejbližší rodina by nám řekla, pokud by cokoliv bylo v nepořádku). Já můžu jen doporučit.
Odpovědět
@rencinka87 Chtěla jsem se zeptat, ten stan jste si sami zařizovali nebo to zařídili onu? a pokud sami, můžu se zeptat kde jste ho sehnali a za kolik? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A zvazovali jste vinny sklipek? Sklepy Jarosek nebo Sklepu u Jenoura? Tam se 100 lidi urcite vejde. NAvic Sklep u Jenoura kdyz reknete Jane, ze mate strop napr 60 tis. ona Vam slozi bohaty aut sice podle sebe, ale aby bylo jidla dostatek. Jana je obchodnice, vyjde vstric. A maji skvele zakusky. My meli nakonec svatbu ve sklepech Jarosek, protoze se nam vic libili prostory, ale zase to bylo drazsi.
Odpovědět
Popravdě Bukovanský mlýn je moc pěkný, ale co se gastronomie týká, neoslovila mě. Na Skaláku vaří výborně, je tam krásné prostředí, super raut. vše propracované:-). My neuvažujeme o jiné variantě než je Skalák :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adyskn Ahoj, prosím tě mohla bys napsat nějaké info k tomu Penzionu malovaný? Na kolik to tam asi vyjde?
Odpovědět
Článek se načítá
@alenakm poslala jsem ti info ve zprávě ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@adyskn @alenakm Taky zvažujeme svatbu v penzionu Malovaný - pošlete mi prosím info o tom, na kolik tam tak svatba pro cca 70 lidí může vyjít? Moc díky!!
Odpovědět
Ahoj, Skalák je obsazený na celý tento rok a Bukovanský mlýn tolik lidí nepojme. :/
Odpovědět
Profilova fotka
@brem Nakonec tam svatbu nemáme, mě se na mail nikdo vůbec neozval.
Odpovědět
@alenakm Díky, mně vzali v malovaném telefon..a jaké skvělé místpo jste nakonec našli na svatbu?
Odpovědět
My máme na kulturáku v Dolních Bojanovicích a budem mít celkem vč. dětí a kamarádů večer 135 lidí a prý se tam už vlezlo i 250! anebo ještě krýsa mezi kostelcem a čeložnicemi?
Odpovědět
@michalusenka super nápad, taky budem mít kulturák, jen ještě nevíme jaký :D chtěla jsem se zeptat, má daný kulturák ještě nějakou jinou místnost, nebo jen jednu hlavní?
Odpovědět
@eleneleonora ještě je tam foyer, kde jsou stoly a bude tam koutek pro děti. Jelikož je kulturák spojený s obecní restaurací a vinárnou, tak se dá sedět i venku
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
tak nakonec se rozhodujeme mezi Obecní halou v Šardicích a kulturákem v Miloticích. Nemáte někdo zkušenosti ze Šardic? Z Milotic už máme ze svatby sestry :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@brem Ahoj, posílám odpověď, možná pro další generace: Ceny: pronájem: 5.000,- Kč, ubytování při plné kapacitě 500/os i se snídaní; jídlo jsme nacenili oběd + přípitek + raut na 900/osobu. Cena za jídlo je dle Vaší domluvy, prostě kolik toho chcete, tolik to bude stát. My jsme to měli velmi bohaté. Můžete si přinést vlastní koláčky, alkohol, dort. Můžeme se tam domluvit na tom, že Vám udělají výzdobu dle Vašich představ. Doporučí Vám i místní květinářku (Marie Mrvová) na kytky. Já jsem využila oboje a nelituju. Opravdu doporučuji, jsou skvělí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?