Svatba v Budyni nad Ohří. Poradíte mi?

Profilova fotka
Zdravíčko. Ráda bych se informovala, jestli měl někdo svatbu v Budyni, jestli byl spokojený apod. Plánuji svatbu tam a potřebuji se s někým poradit. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
ženský opravdu nikdo? :-( Jedeme tam příští týden na matriku, tak abych byla připravená. Nevím jestli můžeme mít svojí hudbu...........
Odpovědět
Ahoj Devendro - jdi do tematu Litomerice II a najdi si Matulinku nebo Sabbi. Ty to tam mely. Ale uz maji po, tak si tematu asi nevsimly. poptej se jich primo pres IP.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Devendro, nevšimla jsem si, že je tady rovnou téma o budyni, - přesně jak píše pepča od filipůůů. Tak spokojená jsem určo, ladabaladova pravdu nemá - už nejsem volná ti pustí při odchodu z hradu jen když si nepřineseš svoje cédo s vypálenou hudbou, kterou chceš pustit. Jinak při obřadu buď hraje jedna paní na harmonium, nebo když má dovolenou, což bylo i u nás - tak hrají hudebníci buď na housle, nebo na flétnu a to zní moc hezky- nám hráli Tenkrát na západě a to znělo nádherně :-N Varhany jsou v kostele, nikoliv na hradě ;-) Jinak jestli chceš podrobné info a fotky tak jukni ke mě do alba ;-)
Odpovědět
Dev a jestli se chceš mrknout na více svatebních fotek z budyně z min. roku, tak se ještě mrkni na alba Sabbi, Mirulky a Venusky ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
během obřadu opravdu mít vlastní hudbu nemůžeš, ale pustí ti jí při vcházení do hradu a při scházení ze schodů z hradu, tím pádem se to po nádvoří pak při focení pěkně rozléhá :-) Dev -jinak jsem přímo z Budyně, takže pokud potřebuješ nějaké další info, tak se ozvi. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, jste super, takových informací jsem ani nečekala ;-) Jé housle by byly úplně skvělé. Hele možná blbý dotaz, ale je tam zima? :-D Přeci jen je to hrad x-) Kolko že jste měli písniček? Já jsem předpokládala, že je jedna při vcházení do obřadky a druhá max při gratulacích. Netušila jsem, že tam hrají od vystrčení nohy z auta až po spadnutí z těch schodů (což se mi asi při mé smůle stane) ;-) , ale jinak je to super. Doporučujete tedy si vybrat písničky na příchod a odchod?
Odpovědět
Dev je to podle toho, kolik na tebe budou mít času, my jsme byli dlouho v obřadce, takže nám pustili písničku z našeho céda při vcházení po schodech do hradu nahoru, a pak jednu naší po obřadu, když se schází zase po schodech, ale třeba Sabbi hráli po obřadě snad pět písniček z vypáleného céda. Když ho nebudeš mít, pustí ti tam bez ptaní po obřadě venku Už nejsem volná, to je pravda. Takže radím - vypal si na cédo pár oblíbených písniček. Uvnitř při obřadě hrají taky na podkreslení řeči starosty - např. při přípitku, při prstýnkování, gratulacích.. ale ty housle nebo flétna jsou jak jsem psala, jen když má paní Chvojová (ta co hraje na harmonium) dovolenou. Jinak v červenci se nemusíš bát, že by ti byla zima, spíš budeš padat vedrem :-)
Odpovědět
Jinak uvnitř v obřadní síni si písničky sama nevybíráš, ty ti tam zahrají oni sami, co se jim zlíbí :-p
Odpovědět
Profilova fotka
To je blbý, nechtěla jsem svatební pochod :-(
Odpovědět
abych pravdu řekla taky jsem ho tenkrát nechtěla, ale v tu chvíli mi to pak bylo stejně naprosto jedno, a teď si nejsem jistá, myslím, že ten pochod trochu nelogicky hrají když přichází starosta, když už tam všichni stojí a co hráli mě bych se musela podívat na dvd doma a pak ti to sem napsat :-.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Marti, já mám pocit, že tobě taky při vcházení do obřady hrály ten pochod, ale už si to zas tak nepamatuji, ani od Mirči...... ty vogo ono už je to taky půl roku =-)
Odpovědět
No Mílu, jsme hlavy děravý viď :-D :-D fakt teď nevim, ale určo to hrajou starostovi! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
:-D tak to by bylo blbý, kdyby svatební pochod hráli jenom když vchází starosta. A když vchází nevěsta, tak jí nic nehrajou? :-N
Odpovědět
Ale jůů, hrajou, hrajou, ale je to taky asi ten pochod, fakt teď přesně nevim, hele doma to zkóknu a napíšu ti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Téda holky, na to že jsme tam byli a Míla 2x tak ani nevíme co martě hrály co??? A letí to Mílo, letí................... :-N A odkud jsi devendro????
Odpovědět
Profilova fotka
Njn...... ach ta hlava,ta hlava.... hele kdybych si doma nepouštěla naše svatební cédo tak už asi taky nevím co nám hrály a to jsem si tu hudbu vybírala sama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem z Prahy, ale vzhledem k tomu, že většinu příbuzenstva máme v okolí Litoměřic a já bych ani nechtěla svatbu v Praze (nic proti svatbám v Praze), tak to budeme mít v Budyni :-) jestli tedy drahého mého do té doby nepřizabiju :-N
Odpovědět
Dev, nepřizabiješ neboj :-D a když jo, tak mu nech na živu alespoň hlavičku, aby mohl říct ANO :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dev, jůů to jsi jak Litsea, ta taky normál žije v Praze, ale svatbu měli v Ltm v kostele, páč tu mají taky většinu příbuzenstva. Marti, se tu chlámu, prej nech mu hlavičku :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
budu nad tím přemýšlet :-D I když, včera jsem mluvila po telefonu s kastelánkou v Budyni a říkala mi, že "když to dobře dopadne" :-N , tak se uvidíme až na nádvoří. Takže je možné, že je to nějaká Sibyla. :-p
Odpovědět
CHa chá, no hlavička je nejdůležitější ne? :-D No jafně, že je to sibyla, mluvila jsi asi s paní Čížkovou viď? ta má obřady na hradě na starosti, takovej obětavej človíček - jí dáte to cédéčko s nahranýma písničkama 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dev a kdyby sis náhodou nebyla jistá tou Budyní, tak pro inspiraci jukni ke mě do alba, mám i jedno ohledně svatebních míst na ústecku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě už se to nechce měnit. V pondělí to jedeme zaplatit a budu to mít z krku. Co se týče těch částí mužského těla :-N, ono záleží na tom, co je pro tebe v tu chvíli nejdůležitější :-D
Odpovědět
jo, to máš recht Dev :-D ale při obřadě se ti ta hlavička bude hodit určitě :-D :-D A kde chcete mít hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna hlavička a jeden prst. hele nebude to vypadat morbidně? :-N Hostina bude asi v Ltm, hledáme nějaký vhodný sál, protože budeme mít jenom raut a jinak všechno svoje. Proto se mi zdá restaurace docela zbytečná :-)
Odpovědět
No jo, na ten prst jsem zapomněla! ale přinejhoršim mu prstýnek narveš na nos :-D Aha, a už víš kde? to by ti mohla poradit Míla(Miluse), nebo Mirulka, to jsou přímo litoměřičandy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ono moc sálů v Ltm není, tedy co alespoň vím. Víš nechce se mi platit za restauračku, když to bude vlastně jen taková párty, nic oficiálního. Obřad budeme mít až ve dvě, takže potom hups na raut a bez oběda:-)
Odpovědět
to je pak prekérka s těma sálama, ale určo něco najdete ;-)a jak píšeš, pokud to nechcete moc ofiko, tak je restaurace fakt zbytečná... a pro kolik to plánujete lidiček?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?