Svatba v Brně v přírodě. Znáte hezké místo?

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli náhodou neznáte nějaké hezké místo pro obřad v přírodě v Brně nebo kolem Brna. Nemám na mysli Myslivnu, Špilberk nebo Denisovy sady, ale skutečnou přírodu. Nejlépe nějakou louku, studánku, pěkné místo u nějakého rybníku, amfiteátr ,... ;-) Budu rád za jakýkoli tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@melda26 no je to sice autem 20 minut od Brna, ale myslim ze to za tu zajizdku stoji...Porcuv Mlyn s restaurantem u Tri Volu. Mrkni na me fotky a klidne se na cokoliv zeptej.
Odpovědět
tam jsem předal zásnubní prstýnek :-). Je to tam krásné, ale myslel jsem spíš něco blíž k Brnu, např. Ostopovice, Střelice, Mariánské údolí...
Odpovědět
Profilova fotka
@melda26 a co teda to Mariánské údolí? :-)
Odpovědět
V Mariánském je to hodně frekventované (rodiny s dětmi na výletech, cyklisté, bruslaři,…) a nevím tam o žádném hezkém zapadlém místě. Samozřejmě pokud mě někdo přesvědčí o opaku, tak budu jenom rád ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle okolí hradu Veveří nebo jezírka v Údolí oddechu v Bystrci
Odpovědět
@petruska_rs: Určitě se tam půjdu podívat. Teď mě napadla Brněnská obora (Holedná). Je tam takové pěkné místo nad divočáky u studánky a pomníku ruských letců, kdyby bylo pěkné počasí, tak by to možná stálo za úvahu.
Odpovědět
Profilova fotka
@melda26 Určitě,viděla jsem foto ze svatby u vrchního jezírka a bylo to krásné,uvažovali jsme o tom,ale chceme církevní obřad a asi by to nevysvětili 😄
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Já můžu doporučit prostředí letiště v Brně - Medlánkách :-) Je tam hezký party stan http://www.u-krive-vrtule.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkka88 Podle mě by tam mohl být pěkný obřad, kromě stanu je tam i velká louka. Když jsem tam byla na mejdanu, výhled jsem si dost užívala.)
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika To určitě, minimálně jeden obřad tam byl, viděla jsem fotky. Je tam opravdu krásně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?