Svatba v Brně - hotel Atlantis, Maximus, Santon

Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatbou v těchto hotelích? Nebo víte o něčem lepším na tento způsob? Hledám místo, které bude trochu mimo město, kde bude klid a soukromí, nejlépe příroda v okolí. Plánujeme obřad venku a catering uvnitř (těžko říct, jak vyjde počasí). Pro cca 60-70lidí. Určitě mě záleží na ceně a ochotě.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Hotel U Šuláka na Brněnské přehradě http://www.hotel-sulak.cz. Mám dobré zkušenosti s personálem a moje nevěsty tam byly spokojené. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Maximus je uzasny, ale horsi je kapacita salu. Ale treba to nejak vymysli. Maji tam nejlepsi svickovou.
Odpovědět
Děkuju za příspěvky. A víte jak to na Maximu a Šuláku vychází cenově?
Odpovědět
@paduska1 v Santonu i u Šuláka velká spokojenost. I cenově supr :-) Jinak prostory pěkné a prostorné, i venkovní :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Všem doporučuji Hotel u Šuláka, měli jsme zde svatební hostinu a nic se nedá vytknout. Velmi ochotný personál, dobré jídlo za rozumné ceny. Je zde i možnost ubytování. Santon už vypadá dosti sešle, tady to měli na svatební hostinu velmi pěkně vše připravené. Je zde i možnost venkovního rautu. Maximus je krásný hotel, ale taky tu za všechno zaplatíte mnohonásobně více.
Odpovědět
Profilova fotka
@paduska1 My objevili krásné, nové místo nedaleko centra města, ale přitom v krásné klidné krajině, podívej se na AS club je to v Brně - Jundrově mají tam krásné prostory vevnitř i venku, možnost grilování, posezení venku a krásné ubytování. Jsou tam milí a ochotní lidé, kteří vám se spoustou věcí poradí a pomohou. Cena byla velmi příjemná oproti ostatním možnostem, mohli jsme si zařídit pití i jídlo svoje což byla značná úspora. Podívej se na jejich stránky, mají tam pěkné fotky ze svateb ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?