Svatba v Botelu Albatros v Praze. Máte zkušenost?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s Albatrosem v Praze. Může být klidně i mimosvatební ;-) Každé info bude super. moc děkuju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
byli jsme tam před měsícem na víkend,,, jako restaurace vypadá moc pěkně i ren bar a recepce, byl to velmi zajímavýzážitek, taková romantika,,, ale je tam hoodně draho, pokoje nic moc a třebasnídaně mě hodně zklamali,, měli jsem tam polopenzi a večeře teda takový chudý,, ale nevím, jak tam vypadjí normální jídla z jídelníčku,, my měli taková meníčka jakoby :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my tam máme večerní svatební rautík pro 100 lidí a svatební noc. Dostala jsem na něj doporučení od mého kolegy v práci, který se zná s panem majitelem a absolvoval tam už hodně akcí a byl moc spokojený. Paní provozní (dcera majitele) je moc milá a nic není problém. Akorát teď s ní řeším výběr jídla a poté nám to nacení. Jinak tam dělají i svatební hostiny, parkování na náplavce, vlastní koláčky, dort a kapela možná :)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, parkování bylo super, a jak říkám, byl to krásný zážitek, restaurace, bar a recepce super i jednání s personálem výborné,,,, jen třeba ty pokoje mě překvapili a i od snídaní bych očekávala něco víc,,,
Odpovědět
Ahoj, my jsme se na botelu Albatros v listopadu s přítelem zasnoubili. Nezapomenutelný zážitek:))) Co se týče personálu, tak jsme byli spokojeni a i s jídlem. Měli jsme ale běžné menu. Se snídaní souhlasím s romca13.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?