Svatba v Bertramce v Praze

Profilova fotka
Ahoj, taky vas okouzlilo tohle misto? Ja jsem tam dnes byla potvrdit termin - 6. zari 2008 ve 12 hod. Chtela jsem mit obrad beze spechu, po gratulacich si se svatebcany treba pripit, dat na stul kolacky a jit se fotit, ale hodinu po nas bude dalsi svatba, takze na to nebude moc casu. Mozna zkusim neco zaridit dole v kavarne.
Odpovědět
1
2
7
Ahojky Leni, tak jsem rada, ze jsme se nasly. Zalozila jsem stejne tema, akorat jeste se specifikaci na zari. Takze pro mne je osudny den 5.9. :-) v 10:30, nejdriv jsem se bala ze to bude moc brzo ale mozna to bude akorat. O te hodine vim, ale pani z Bertramky nas ujistovala, ze to bude spousty casu... 8-) tak uvidime, snad ano. Trosku me taky vydesili ty turisti, kteri tam chodi, ale snad to nebude jako na Staromaku.. Ty jsi take z Prahy?
Odpovědět
Profilova fotka
10:30 je pekny cas, ale asi budes vstavat v pet rano, ze? :-) Vis, kdo vas bude oddavat? Budete mit taky jejich klaviristu? Chteli byste to venku, nebo vevnitr? Kolik prijde lidi? A jak se ti libi jejich usporadani zidli? To je otazek, co? :-) Na turisty jsem ani nepomyslela, snad to nebude tak hrozny, treba aby si nas nezecali fotit :-| Ta hodina casu mi pripada trochu drsna - obrad 20 min, gratulace, skupinove fotky a pak rychle ven. Proto me napadla ta moznost jit na chvilku do te jejich kavarny, tam nas snad nechaji, pripit si, dat si kolacky a tak, nez odjedeme s rodinou na obed. Fotky nas dvou udelame asi az na miste, kde bude hostina. Jinak jsem z Prahy, z Hloubetina. Jak te vlastne napadla Bertramka? Premyslela jsi o jinych mistech?
Odpovědět
jj, 10:30 bude trochu peklo se vstavanim, nastesti jsem ranni ptace ;-) kdo nas bude oddavat nevim, klaviristu mame taky. Obrad chceme urcite venku, takze doufam, ze vyjde pocasi. Ty prostory vevnitr jsou dost male, tak nevim, jak by se tam vsichni vesli… Hodka na obrad se mi taky zdala malo, ale ta pani me presvedcovala o tom, ze casu je “habadej”, tak snad ano. O te kavarnicce dole jsme neuvazovali. Hostinu i slavnostni obed budeme mit jinde, takze tady to uz resit nebudem. Navic by se mi tam nelibilo to, ze uz by tam cupitali ostatni svatebcani a ty turisti, takze to nee. Lidi budeme mit okolo 70 jeste presne nevim. Ty zidle se mi taky moc nelibi, je jich tam jen par, ostatni budou muset stat. Ale za to misto to stoji. Bertramka se mi zda kouzelna. Zvazovala jsem jeste vinicni altan v Troji, ale nakonec to vyhralo tohle misto. Snad to vse klapne.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit taky hostinu jinde, ale jen pro pribuzne (25 lidi), vecer pak dorazi kamaradi (dalsich 50), ale na obrad pocitam, ze prijde mozna i stovka... A s nimi vsemi bych si rada aspon pripila... Tak mozna tu kavarnu rezervujem, ty ostatni svatebcany i turisty snad nejak prezijem. To usporadani zidli je divne, nedovedu si predstavit, jak tam budeme nastupovat - normalne chodi nevesta ulickou mezi zidlemi, ale tady skoro zadna ulicka nevznikne... Nebo az budeme odchazet, da se tam udelat vubec nejaky spalir?? Ale mas pravdu, takove krasne a poklidne misto v centru, kde se da i parkovat, se jen tak nenajde. Ja jsem taky premyslela o Vinicnim altanu (nevyhodou bylo parkovani a taky, ze tam nejde udelat mokra varianta kdyby prselo), taky o Trojskem zamku (trochu moc honosne), Chodovske tvrzi (mezi panelaky) atd.
Odpovědět
jsi na tom uplne stejne jako ja. vinicni altan jsem taky dopiskala kvuli parkingu a chodovskou tvrz kvuli panelakum v pozadi... koukam mame stejny vkus ;-) s tou ulickou mas pravdu, to mi vubec nedoslo, doufam, ze budu mit jeste sanci to nejak s tou pani vymyslet. my to budem mit podobne: po obrade na ktery take cekam skoro 100, se pujde na obed pro rodinu a nejlepsi pratele a pak vecerni mejdan pro kamarady, taky cca 50, tak uvidime ja se hlavne modlim za to dobre pocasi (vzhledem k terminu se asi budeme modlit stejne,co) protoze ten vnitrek si uz vubec nedovedu predstavit... co budete mit za hudbu k tomu klaviru? a uz jsi to vymyslela s tim videem od te matriky? ja se porad nemuzu rozhodnout...
Odpovědět
Profilova fotka
Pani z Bertramky mi slibila, ze az mi posle fakturu, napise tam cislo na klaviristu, ktery nam bude hrat. Coz bude az asi mesic pred svatbou, takze je na to spoustu casu. Chtela bych nejakou klasiku, na nastup nevesty ten klasicky svatebni pochod, jinak jsem o tom jeste moc nepremyslela. Hlavne aby ten nastup nevesty byl vubec mozny... S tim videem taky jeste nevim, prece jen bych radsi kameramana, s kterym ma nekdo dobrou zkusenost, a ne vybirat firmu jen proto, ze ji matrikarky doporucuji a deli se pak s nimi o zisk. Za dobre pocasi se taky budu modlit! Jsem zvedava, jestli se k tomuhle tematu pripoji jeste nekdo. Na Bertramce pry maji v lete nekolik svateb tydne, tak uvidime, jestli sem k nam nekdo zavita...
Odpovědět
wow, koukam, ze jste se nasli - mate svatbu den od sebe? to si tam rovnou muzete nechat dekorace :-D preji hodne stesticka pri planovani.
Odpovědět
Profilova fotka
cirrusa: diky za prani!
Odpovědět
jj, klasicky svatebni pochod chci urcite taky, ale jinak moc nevim,... nastup nevesty urcite mozny bude. byla jsem ted na matrice a pi. Maresove jsem se na to ptala. rikala ze ve svatebni den tam jsou oni a vse organizuji, takze se pry neni ceho bat, a spalir pro nevestu mi zarucila... s kameramanem jsem na tom stejne, navic za tech 1500 natoci jen obrad,coz mi zas neprijde jako buhvijak vyhodna cena... radeji se asi poohlednu nekde jinde. jinak jsem si koupila svatebniho pruvodce, ale to uz je asi jine tema-tak abych nedostala od admina za usi ;-) uz jsi premyslela o satech?
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, saty uz jsem zacala hledat, obesla jsem par salonu, ale zatim me nic nenadchlo. Chtela bych sampan, bez vlecky, pokud mozno se snerovackou, ne preplacane. Tak uvidim. Co ty, mas uz neco vyhlidnuteho? A co na hlavu, budes mit zavoj? S tim nastupem nevesty a spalirem jsi me trochu uklidnila, diky. :-)
Odpovědět
saty taky jeste nemam, zatim jsem brouzdala jen na internetu. ale par peknych uz mi padlo do oka. chtela bych urcite nejake jednodussi, elegantni, taky nic preplacaneho anebo alespon originalni. nejradsi bych sla v cernych, ale to by asi babicky nerozdychaly... ;-) a zavoj nevim, to nechavam jako rozhodnuti s temi saty, uvidim jak to k nim pujde. a co jine vychytavky? ja jsem si jich par vzala do hlavy, treba svatebni bublifuky potom na hostinu a party (pry bajecne vypadaji na fotkach), taky balonky s heliem a premyslela jsem i o fotacich na jedno pouziti, pro kazdeho svatebcana, pry je to supr na momentky... ale uvidime, vzhledem k tomu ze jich bude ke stovce, budou to nezanedbatelne naklady.
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem byla zkouset saty, a mela jsem dobry den - libily se mi skoro vsechny, co jsem na sebe vzala, bude to tezke rozhodovani. Pristi tyden bych chtela jeste do par salonu a definitivne se rozhodnout. Pak mam v planu tady zalozit album priprav... Cerne saty by byly originalni... :-) Ja jsem zkousela vselijake, bohatsi i jednodussi, kremove i vselijak barevne, ale uvazuju tak, ze jednodussi nebo barevne si muzu vzit kdykoli - treba na ples, zatimco opravdove bohate svatebni nejspis jen jednou. Tak si to chci uzit. Zato uces spis jednodussi, zadny drdol, mam polodlouhe a docela ridke vlasy (posledni dobou mi navic zacaly drasticky vypadavat, tak kdo vi, jesti mi do svatby nejake zbydou), nechala bych je z vetsi casti rozpustene, a na vrch hlavy zavoj (aby zakryl tu ples) :-) Bublifuky jsou fakt originalni, ale pozor na fleky na satech! Ja budu mit nejspis na hazeni okvetni listky. Jestli tedy bude ten spalir. Fotaky na jedno pouziti u nas nebudou potreba, nebot si kazdy svatebcan jiste prinese digitalni fotak a bude fotit ostosest. Zacinam taky premyslet o kytici, ale to hlavne podle tech satu. Libi se mi tulipany (ale nevim, jak by to pusobilo v tom zari), slunecnice, nebo klasika - ruze. Jo a chci si sama vyrobit pozvanky, snad to nebude vypadat moc neumetelsky. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
tak to jsi rychlik, ja na saty zatim jen koukam, je fakt, ze ty nej uz jsem si ulozila a pak proste vyrazim postupne do salonu a budu zkouset. Mas nejaky tip na dobry salon v Praze? me se libi andelske studio, evanie, romantik a poteseni 79 tam maj saty moc pekne. jeste chci zkusit v beroune 7th heaven. uces chci taky jednodussi, zadne kudrlinky... jsem blondska :-) vlasy mam dlouhe a zatim docela dost, tak snad to vydrzi. pozvanky nam vyrobi tatka, ma reklamku... takze predpokladam, ze to bude zadarmo 8-) a inspirovat se necham necim ve stylu jako je na www.svatbajinak.cz chci neco originalniho, zadne holubicky a zapady slunce na ruzovo-zlatem podkladu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nojo, s satama musim spechat, protoze moje svedkyne je v osmem mesici a az bude mit po porodu, tak bude mit jine starosti a s vyberem mi uz moc neporadi. Tenhle tyden mam volno (jarni prazdniny - jsem ucitelka), pojedem do Vidne, ale kvuli priteli muzeme az ve ctvrtek, tak jsem se rozhodla v pondeli a v utery vzit salony utokem. To, co se mi zatim nejvic libilo, jsem dala na http://svatebky.rajce.idnes.cz/Nej_saty/ - budu vdecna za jaskekoli hodnoceni! :-) Jsou tam uvedene i salony, odkud saty jsou, vsude byly mile prodavacky, takze doporucuji. Zalezi ale na tom, jaky typ bys chtela - ja jsem mela predem jasny pozadavek, ze nechci vlecku a rada bych snerovacku. Ale nekde mi hned u dveri rekli, ze vsechny saty jsou s vleckou, nebo ze snerovacky nevedou (Andelske, Eva, Kleinod, Esposa). Nebo ze jsem moc mala a ze mi saty budou dlouhe a zkratit je nemuzou (VEWE). Uz abych mela ty saty vybrane a mahla zeridit dalsi veci - treba kytku. Nejspis to budou nakonec ruze, tulipany nejsou tak odolne a v zari neni jejich cas... A slunecnice se zase tak nehodi k typu tech satu, co se mi libi... Pak sehnat kameramana, kadernici, kosmeticku... Udelat webove stranky... svatbajinak je genialni, hlavne se mi libi ta mys s pastickou - "uz jim brzo sklapne" :-D To na nas sedi :-D Neco v tom stylu bych rada prave na webovych strankach, musim nekoho poprosit, aby nam takovy obrazek nakreslil (nechci fotky). Jinak holubicky jsou hnus. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo bude mít svatbu na stejném místě jako já. Akorát že mě to čeká už 13.6. v pátek (ano opravdu v pátek 13. 8-) ). Kameramana od matriky jsme taky zavrhli, lepší mi přijde někdo kdo natočí celý den, přecejen je to jednou za život (snad), tak to chci mít pořádně zdokumentovaný :-D . Ještě nejsem rozhodnutá s hudbou při obřadu, vy budete mít obě klavíristu? Víte o tom něco bližšího (jako třeba co hraje a kolik stojí)?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Marivo, slava, konecne se nase rady rozrustaji! :-) Ten patek 13. je krasny termin - bude se dobre pamatovat! Jestli sezenes dobreho a ne moc draheho kameramana, dej vedet, resime stejny problem... Pri nasem obradu urcite bude krat klavirista, k Bertramce to asi patri, pani Svarickova mi slibila, ze mi pred svatbou posle kontakt na toho pianistu, ktery bude ten den hrat, a ze uz se s nim mame domluvit sami. Pry zahraje, co si rekneme (ja bych rada klasiku). Stoji to 1000 Kc. Chtela bys mit obrad vevnitr, nebo na terase? A co uz mas vsechno zarizene?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, je pravda že klavírista bude na Bertramce asi nejvhodnější. 1000 korun mi při všech těch ostatních nákladech přijde jako zanedbatelná položka, tak ho asi taky vezmem :-D Určitě bude mít dost zkušeností s hraním na svatbách, tak nám i poradí s výběrem vhodných skladeb. Já vím zatím jen že chci nastupovat na svatební pochod a dál jsem se v plánování obřadu nedostala :-N Obřad bych chtěla určitě venku, to byl hlavní požadavek při vybírání místa, že chceme něco venku v přírodě a ne strohou obřadní síň. Bertrmaka vyhrála nad Viničním altánem kvůli parkování a možnosti obřadu vevnitř, když by náhodou nevyšlo počasí (což se samozřejmě nestane 8-) ). Už několik let bylo v červnu líp než o prázdninách, tak to snad ještě letos vydrží. Zařízeného toho zatím moc nemám, ale teď jsem si řekla že je čas se do toho pořádně pustit. Zatím máme zamluvené místo obřadu a restauraci na hostinu a večerní raut. Budeme to mít ve Sport hotelu Praha, akorát včera jsem tu na něj četla nějaké negativní reference, tak se trochu začínám bát. Pak máme předběžnou kalkulaci na fotografa a kameramana. Žádná láce to teda neni, za oba dva od jedné firmy na celý den od příprav až po večerní zábavu za 14,500. Ale koukala jsem hodně na netu a ty ceny se prostě takhle pohybujou. V sobotu jdu vybírat šaty, na to se docela těšim, doufám že mi hned padne něco úžasnýho do oka a bude vybráno. A mailuju si s jedním DJ, kterého bysme chtěli, tak jsem zvědavá na jeho kalkulaci. A jak jsi na tom ty? Kde budete mít hostinu a party?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak me napada, taky bych chtela vydelavat 1000 Kc za hodinu, mela jsem se stat klaviristkou... Marivo, jak se ti libi usporadani sezeni na terase? Resily jsme to tu s gucci4me, treba jak bude vypadat nastup nevesty... Taky nevim, jestli to nebude nezdvorile, nechat vetsinu svatebcanu stat... Jinak my budeme mit hostinu a party na Ceskem statku v Pocernicich. Cenove je to tak uprostred, snad nebudu litovat vyberu - ale tady na beremese byly hlavne kladne ohlasy. A preju hezke zkouseni saty - kdyz jsem se ja poprve videla ve svatebnim, byl to neopakovatelny pocit, tak si to uzij!
Odpovědět
Profilova fotka
Já právě moc nevim, jak to tam s tim sezenim je, ale v pondělí máme schůzku s tim fotografem a kameramanem a oni tam už několik svateb dělali a ukážou nám ukázky, tak se schválně zaměřim na uličku a sezení a budu pak informovat ;-) Ale přijde mi nesmyslný aby tam nevěsta neprošla uličkou, to by snad neudělali. K sezení mi tam přišlo taky málo židlí, nechápu proč jich tam nedaj víc když je mají k dispozici, zeptám se na to paní Škvaříčkové. I když na druhou stranu, civilní obřad trvá maximálně půl hodiny, to snad vydrží stát každej. Jak si tu s váma píšu, úplně mě to nakoplo a dneska jsem si našla kadeřnici - vizážistku. Četla jsem na ní samé dobré reference a zkouška + líčení a česání ve svatební den vyjdou na 1900, což se fajn. A učeše i nalíčí mamku, babi, sestru ... budem mít takovej holčičí dýchánek :-) Na šaty jsem moc zvědavá. Zatim si představuju něco jednoduchýho, korzet a sukni, barvu asi šampaň, ne bílou (jsem blondýnka) ale uvidím co mi bude slušet. Ty už máš vybráno? Koukala jsem na to tvoje album a mě se nejvíc líbí Nevěsta Q38 a Maggie modré.
Odpovědět
Profilova fotka
Diky za ohodnoceni satu! U me zatim taky vedou ty z Nevesty! Definitivne vyberu pristi tyden (dnes odjizdime na par dni do Vidne, tak az se vratim). Onï tam tech zidli maji na Bertramce dost, ale na terasu se jim nevejdou... no, promluv si s fotografem a p. Svarickovou a pak nam kdyztak poreferuj... :-) Kdy mas zkousku ucesu a liceni? A v kolik hodin vlastne bude obrad?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusim se taky v sobotu při zkoušení vyfotit a dát to sem. Teda pokud takhle technicky náročnou věc zvládnu :-D Paní vizážistka říkala, že zkouška bude měsíc před svatbou, takže někdy v květnu. Doufám že budu spokojená, protože už bude asi dost pozdě na to něco měnit a hledat někoho jinýho. Musím být optimistka. Obřad je v 11:30. Trochu mě mrzelo že na matrice nám dali vybrat jen ze dvou termínů (10:30 nebo 11:30) a nebylo to proto, že by jiný byly obsazený, byla jsem první, kdo na ten den chtěl a dokonce paní matrikářka kvůli mě změnila místo obřadu (původně měli ten den být v obřadní síni) za což jí samozřejmě mockrát děkuji. Prostě oddávaj jen v tyhle doby, z mě neznámého důvodu. Ale aspoň by tam po nás už nikdo neměl být a bude dost času an focení. V kolik to máte vy?
Odpovědět
ahoj holky, to teda koukam jak jste to tady rozjely... 8-) malem nestiham. tak jsem si tak prochazela vase prispevky a napadla me jeste jedna vec-pani Maresova rikala, ze zrovna 2x nevidej radi, kdyz se hazi pro stesti ryze nebo listky... co vy na to? me se tahle tradice libi a docela bych to brala. jinak vizazistku taky resim, koukala jsem ze tu jsou same pozitivni reakce na pi. Romanu Bietlovou, tak ji mozna zkusim.... nejvic me desej ty saty, prijde mi toho tolik... jinak leni, me se moc libi ty saty brigit 030, ty jsou naprosto dokonale a moc ti slusej. je fajn vedet s kym si pisu :-) marivo: ja mam obrad den pred lenkou od 10:30, trochu brzo, ale jina moznost nebyla, tak snad to stihnu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, upřímně řečeno je mi vcelku jedno jestli viděj rádi házení čehokoli nebo neviděj. Chápu že to pak musí zametat a je to práce navíc, ale za ten pronájem platíme nemalé peníze, tak si to snad můžeme užít. Nehledě na to, že házení rýže nemá v režii nevěsta, tak jim pak v nejhorším řeknu, že jsem to všem zakázala, ale oni to stejně udělali. Kdyby to měl být nějaký extra velký problém, jako že by hrozili že tam budem pak muset uklízet nebo zaplatiti pokutu, tak je varianta s bublifukama, po těch jim tam nic nezůstane. Akorát nám možná fleky na šatech :-( Je škoda že si člověk nemůže vybrat z víc termínů, nebo že aspoň ty dva nedaj na nějaký lepší časy kolem poledne. Vizážistka říkala že líčení a česání bude trvat tak 2 hodiny, to aby člověk vstával v 6, aby všechno stihnul. gucci4me: a kde a v kolik budete mít hostinu, jestli jí teda budete mít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jsem zpatky v Praze, hned ode dveri jsem se hrnula k pocitaci a na beremese, pritel ma ze me legraci :-) Mariva: To mas fajn, ze po tobe nikdo neni, muzete se fotit a nikam se nehnat, ja uz jsem psala nekde nahore, ze to u nas bude fofr - hodinu po nas je dalsi svatba... Kvuli tomu premyslim o pronajmu cafe Bertramka, at mame nekde chvilku azyl a muzem si aspon pripit. Na matrice se se mnou taky o hodine svatby nebavili, proste rekli ve 12 s tim, ze ve 13 je dalsi obrad. Ja jsem byla rada aspon za ten sobotni termin, tak jsem se nehadala. Ad ryze: Me ne Bertramce ryzi hned zakazali - pry kvuli holubum. Okvetni listky by snad sly. A jestli planujete ty bublifuky, tak bych to dala misto hazeni cehokoli, proste na vas budou foukat bubliny, to bude vypadat krasne (i na fotkach), ne? Jen aby neradil orkan. Mimochodem, ja bych stejne ryzi nechtela, protoze kamaradky, ktere mely svatbu, na to nadavaly: Mate ji pak ve vlasech a sklepavate ji cely den (to se tyka hlavne tech, co chteji drdol), vypada to zvlast v tmavych vlasech jako lupy, a protoze ryze neni vyprana, tak spini - zenichuv tmavy oblek je plny bilych flicku a na fotmach to pak vypada spatne. Gucci4me, ty se chystas zavolat pi. Bietlovy? Ja jsem tu o ni taky cetla a napadlo me ji zkusit, kdyz ji tu tak chvali... A diky za reakce na saty! Segra prohlasila, ze v tech Brigit 030 vypadam jak zabaleny narozeninovy darek s masli :-D Neni nad uprimnou kritiku :-D
Odpovědět
ahojky, me se pritel taky smeje, pta se co a s kym si tu furt pisu. ted si ze me dela legraci a vsem vyklada, ze uz mam na netu kamaradku Lenku a ze spolu vsechno kujem ;-) sranda je, ze vzdycky kdyz sedim za PC, pocita, ze si pisu s tebou-tak to vzdycky nejak vtipne okomentuje, anebo alespon prida klasicke: "tak jak se ma Lenka" ]-( prdelky, prdelky, ale nekdo tu svatbu zaridit musi, ze jo 8-) No a jinak holky se vam musim priznat, ze dnes jsem regulerne opila. o vikendu jsme to totiz oznamili nejblizsi rodine, tak se slavilo... reakce byly kouzelny :-D a ja mam ted tak 3 promile... :-D :-D tak zitra papa. p.s. na ryzi kaslu, bublifuk bude az v restauraci, takze na Bertramce to vypada na okvetni listky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem měla úspěšný zařizovací víkend a konečně mám vybraný a zamluvený šaty!!! Mám je i vyfocený, ale jsou moc velký, tak je nemůžu dát sem do alba, že byste mohli zhodnotit :-( Ale byla to náročná akce. Už jsem se bála že si nic nevyberu, podle osvědčených rad jsem zkoušela i ty co mě na první pohled neuchvátily a nakonec jsem vybrala. Když už není foto, tak aspoň stručný popis: barva světlounká šampaň, úplně jednoduchá sukně bez vlečky s tylovou spodničkou a korzet bez ramínek zdobený stríbrnou krajkou a štrasovými kamínky. A dokonce budu mít i závoj, i když jsme ho původně nechtěla. Jsem moc ráda že to mám z krku, teď už jen vybrat oblek miláčkovi, ale to by mělo být o dost jednodušší doufám. Jsem zvědavá jak dopadnete s tou vizážistkou, taky jsem tu na ní četla dost kladných ohlasů. Já mám zamluvenou Nikolu Miláčkovou Bukovskou, taky tu o ní hezky píšou, tak to snad klapne a udělá ze mě princeznu :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ještě jednou, tak jsem to vyřešila jinak a fotečky jsou na rajčeti. Takže tady je adresa na moje album, jestli se chcete podívat. http://mariva.rajce.idnes.cz/saticky/ Uvítám všechny komentáře, hlavně ty pozitivní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Gucci4me: :-D :-D :-D Pozdravuj protele! Marivo, saty krasne, hlavne ten vysivany korzet je super! A zavoj urcite brat, slusi ti! Budes nadherna nevesta, mas pekny oblicej a vlasy, vizazistka nebude mit moc prace... Ve kterem salonu jsi je nakonec vybrala? A gucci4me, nebylas taky o viknedu na satech (krome toho popijeni)? Nepotkaly jste se treba vy dve? :-) Ja uz mam za sebou prvni svatebni sen (spis nocni muru): Po obradu dorazime do restaurace, ale je tam jen jeden stul se starym, roztrhanym ubrusem... Zadna vyzdoba, protoze na nas zapomneli... Horor, co? Nezdava se vam taky neco podobneho?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, šaty jsem vybrala v salonu Reja ve Kbelích. Dostala jsem na něj doporučení od kamarádky co se vdávala minulý rok a byla jsem fakt moc spokojená. Paní neměla problém se schůzkou v sobotu v 7 večer, byla hrozně milá, ochotná, se vším poradila, vybrala doplňky a doporučila barvu i tvar kytice. Já jsem jen stála ve spodním prádle před zrcadlem a ona na mě navlékala různé šatičky, sukně a korzety. A asi po hodině bylo vybráno. Za ten můj korzet a sukni chce 3,800 což je na Prahu úplná lidovka, závoj a doplňy jsou v ceně. Sny o svatbě zatím nemám, zatím se nevyskytl v zařízování žádný velký problém, tak moc neplašim :-D A včera jsem měla schůzku s fotografem, ukazoval mi fotky i video z Bertramky, takže mé poznatky: ulička je v pohodě, akorát není moc dlouhá, pár kroků a jsme u oltáře. A přes léto maj nad tou terasou příšernej baldachým nebo takovej stan, nevim přesně jak to nazvat, prý aby na svatebčany nesvítilo sluníčko. Na fotkách to bohužel nevypadá nic moc, tak se zkusim zeptat paní Švaříčkové jestli by to nešlo sundat. Uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Marivo: Ta cena za saty je super!!! Svarickova mi o te strisce rikala, ze tam je pres leto, v zari uz bude sundana... Ma to asi i vyhody (kdyby treba nedejboze prselo)... Fakt to vypada na fotkach tak spatne? Mimochodem, budu vdecna za tipy na levneho a dobreho kameramana! :-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?