Svatba v Berouně. Vdávaly jste se na radnici?

ahoj holky, vdávala jste se některá nebo se budete vdávat v berounské radnici? Nevíte, jak je to tam s prostorem, jak řadí svatebčany, atd?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky! Já jsem původem z Berouna a radnice je velká a hlavně kráááásná :-) ;-) jak uvnitř obřadní síň, tak nádvoří, tak i vstup do radnice. Myslím, že s prostorem byste neměli mít problém - kolik chcete asi lidí??? A myslím, že svatebčany řadí standardně - ženich s maminkou, tatínek ženicha a maminka nevěsty, svědci, ostatní a nakonec nevěsta s tatínkem. Tak yjsem původně myslela, že se budu vdávat tam...
Odpovědět
na to řazení jsem se ptala proto, že když jsem byla na svatbě svého bratra (v hořovickém zámku), tak šel takový průvod (svatebčané až nakonec). Bylo to zvláštní, protože vlastně nikdo neviděl, jak vede otec nevěstu k oltáři a předává jí ženichovi.
Odpovědět
Profilova fotka
no, tam jsem byla na svatbě a přesně takhle, jak píšeš, to tam probíhalo, bylo to strašný, navíc se i šli nejdřív podepsat a až pak novomanželský polibek :-p tam se mi to vážně nelíbilo... ale raději se i v tom Berouně zeptejte, určitě vám to řeknou nebo si i myslím, že by vám vyšli vstříc... a co albíčko - budeš tvořit? ;-)
Odpovědět
jo, jsem tu čerstvě, taj jsem zatím nic nevytvořila. svatba bude až v červenci 2007. sice ještě nemáme oficiální termín, ale snad to vyjde na 6.7. Chtěl to přítel, má totiž 5.7. narozeniny, tak prý alespoň nezapomene na výročí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co 7.7.??? To ne? :-) Vy jste přímo z Berouna?
Odpovědět
já chci svatbu v pátek ono to vychází hezky i s těmi svátky. Navíc je 7.7. dost profláknutý termín, a nevím jestli je ještě volno. přímo z Berouna nejsme, nedávno jsme se vystěhovali z Prahy k rodičům do Broum, ale kupujeme pozemek u Zdic
Odpovědět
Profilova fotka
hm, my máme koupený pozemek na Svatý, ale ještě nějaký ten čas to potrvá.... :-( no právě by mě zajímalo, jestli toho 7.7. maj ještě volno ;-)
Odpovědět
no vidíš, na Svaté to tak trochu znám. Jezdíme přes ním do práce do Prahy. Ty nebo tvůj přítel odtamtud pocházíte? Taky kupujeme pozemek s tím, že budeme stavět až za několik let :-| Nejdřív ho musíme splatit a pak hurá do stavby, tedy jestli na to v tu dobu bude, to už snad budeme ve 3 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsme z Berouna, ale přítel z Ústí nad Labem ;-) my zas chceme mimčo až do domečku ;-) navíc já mám ještě skoro tři roky studia před sebou, takže to vyjde tak nějak akorát :-)
Odpovědět
Taky bych radši založila rodinu ve vlasntím, ale bohužel, by to na mě bylo dost pozdě. Nechci začína s 1. dítětem po 30. za 2 roky, to mi bude 28, to je podle mě akorát. Tedy my si to tak plánujeme, ale jak se k tomu postaví příroda, to nevíme :-) Studium mám už za sebou. Fakt to bylo úžasných 5 let. Co studuješ?
Odpovědět
Ahoj, jsem taky od Berouna, přítel přímo z Berouna. Tady máš odkaz,je tam pár fotek obřadní síně. http://www.mesto-beroun.cz/
Odpovědět
jo, je to pod záložkou Městský úřad, odbor správní ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
artep104: díky moc :-)
Odpovědět
ahoj, co se týče řazení svatebčanů, tak nejdříve do obřadní síně pustí svatebčany a až jsou tam všichni usazení, tak teprve vchází ženich s maminkou, nevěsta s tatínekm, svědkové atd. Byla jsem tam dvěma známým na svatbě. Pocházím kousek od Berouna, ale svatba bude na Křivoklátě. Přítel chce něco "trošku jiného" než úřad, takže to nakonec vyhrál Křivoklát ;-)
Odpovědět
to hrusti: odkud přesně pocházíš? my jsme vybírali mezi Točníkem, Křivoklátem a Berounem, ale nakonec to vyhrál Beroun. Spíš z praktických důvodů. ale hostina bude na křivoklátsku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vladkav - studuju na UK speciální ped. No a jak píšeš, já bych to první mimi taky tak kolem 27 ;-)
Odpovědět
lucikk - kde plánujete hostinu? já se budu opičit po mém bráchovi a budeme to mít na Emilovně. to je takový soubor hájenek na křivoklátsku. je to tam nádherné, uprostřed lesa.
Odpovědět
Profilova fotka
no oběd bude taky ve SNU a řeším, jestli i večer tam nebo ne... už teda mám ena večer rezervovaný penzion kousek odtamtud, ale to se dá vždy zrušit... jen nevím no... ve SNU by večer bylo pivo víno a jinak ostatní pití by si každý musel platit sám... myslíš, že je to blbý???
Odpovědět
já myslím, že to blbý není. pivo a víno pije většina lidí a stačí na takovou tu dobrou náladu. lidi přeci přijdou kvůli vám a ne kvůli množství alkoholu. Pokud si někdo bude chtít dát něco jiného, tak si to přeci může přinést nebo zaplatit, ne? Když jim to dáš vědět dopředu, tak to podle mě většina přijme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak díky za názor, uvidím, ještě to holt znovu proberem s přítelem... už jsme byli rozhodnutí pro ten penzion... a teď.... no uvidíme no...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v srpnu jsem se vdávala v Berouně. Nejdřív vpustili do obřadní síně svatebčany, pak ženich s maminkou, svědci a nakonec já s tátou. Obřadní síň je krásná, ale co mi vadilo, byla hudba! Někdo tam hrál na klávesy, podle poslechu to neměl moc nacvičený a navíc to znělo, jak pohřební písně. :-( Jestli budete mít fotografa z radnice, tak doporučuji, abyste měli obřad jako poslední tj. 12:00, bude mít totiž na vás dost času. Bylo mi líto, těch před náma. Ty vyblejskl za 10 minut. spolužačka z OA
Odpovědět
díky Peťo za info :-)
Odpovědět
jo, když už byla řeč o té hudbě. Neznáte nějaké dobré hudební duo nebo jinou skupinu na hraní po hostině? mám pár tipů, ale nikdo není od Berouna.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,dělám v penzionu mezi Berounem a Křivoklátem tak můžu poradit, protože tu ročně tak deset svateb máme :-) Reklamu dělat nechci,tak jen můžu říct, že jsme v Novém Jáchymově. V Berouně je teď svatební síň opravdu krásná a vejde se tam i dost svatebčanů,hlavně nedoporučuji Karlštejn i Křivoklát jak kvůli šílené ceně tak je tam i málo místa a berou to tam jako na jatkách jednu svatbu po druhé a tři svatby se tam vždycky potkávají,pěkné je to taky na Točníku. Pokud se jedná o hudbu můžu doporučit Duo Bohemica,taky Dou Gate. A toho 7.7. je jak v obřadních síních tak i po hospodách a penzionech plno a je dost náhoda, jestli by jsi něco v okolí sehnala :-(
Odpovědět
ferinka...obřad na Křivoklátě je úžasnej a nezapomenutelnej...aspoň pro nás...vůbec jsem si nepřipada jak na bežícím pásu :-) vladkav : my měli taky oslavu na Emilovně ;-) prostě super!všechno jsme tam přivezli den předem,zapojili jsme rodinu,kamarády a všichni se báječně bavili
Odpovědět
Profilova fotka
Ale jo,já neříkám,že to tam pěkné neníale byla jsem tam kamárádům a moc dobře to tam na mě nepůsobilo,to se mi to víc líbilo v Berouně.Hlavně tam mají dost špatně vyřešené parkování,že u hradu můžou stát jen 3 auta,zbytek musí nahoru na parkoviště,které ještě platí... ]-(
Odpovědět
my měli parkování pro 5 aut u hradu...jasně,chápu,že je to pocit každého z nás,my jsme prostě byli nadšeni,ale je fakt,že my byli na Křivoklátě "místní" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tak to jo, tak to jsi ani neplatila za obřad?
Odpovědět
iris: na Emílovnu se fakt těším. měl tam svatbu i můj bratr. nám hlavně vyhovuje, že nejsme závislý na nějakém personálu, ale vše je podle nás. je fakt, že si vše taky musíme zařídit sami, ale naštěstí máme spoustu lidí, kteří pomůžou
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tam to znám, je to kousíček od nás,je to tam hezké,ale nedovedu si představit, že při zařizování svatby a všeho kolem,bych ještě zařizovala tohle všechno,docala tě obdivuju :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?