Svatba v Bečově nad Teplou. Vdává se tam některá?

dobrý den, hledala jsem v již zavedených tématech, ale nenašla jsem... vdává/žení se někdo v bečově? máte nějaké zkušenosti s tamním zámkem a místem k hostině? díky paja
Odpovědět
Zdravím, vdávám se v Bečově nad Teplou 28. 8. 2010 a svatební hostinu i ubytko máme v Hradní baště. Co vy/ty?;)
Odpovědět
Ahojky no my máme taky svatbu v Bečově. 17.7.2010 svatební zkušenosti ještě nemáme :-), ale jinak jsme slyšeli samou chválu. No hostinu jsme chtěli také v Hradní baště, ale nakonec jsme se rozhodli, že chceme svatbu malinko míň formální a tak máme zamluvený kemp v Děpoltovicích :-). Také jsem nenašla zatím nikoho kdo by se v Bečově ženil a řekl mi jak to probíhalo. Třeba se ještě někdo přihlásí. Můžu se zeptat kde svatba bude probíhat? My chtěli původně na terasách a nebo pod mostem, ale po shlédnutí kaple ( kterou jsme nechtěli původně ani vidět) jsme byli okouzleni a kaplička nakonec vyhrála :-). Snad se nám podaří ,,uhnat,, někoho kdo svůj den prožil také v Bečově :-)
Odpovědět
Zdravím všechny, mma, chtěla jsem se zeptat, kolik budete mít na tý Baště lidí? kolik se vás tam asi tak vejde? Já bych Baštu taky jednou brala :-)
Odpovědět
Zdravím, do Bašty se nás vejde 40;) Jinak budeme mít obřad na terasách a v případě deště v kapli;) Také se mi moc líbí. Bohužel nikoho se skušenostmi s obřadem v Bečově neznám. Nemáte kontakt na pěkné svatební video? Kde se necháš líčit a česat?;)
Odpovědět
No terasy jsme taky původně plánovali ale nakonec jsme se rozhodli pro kapličku. Jo 40 lidí se tam myslím vejde akorát. Je tam výhoda, že se dá vylézt i ven na terasu a tak. Holky a budete mít živou hudbu?? Nějaký tip?? No česat se nechám u mojí kadeřnice na sokolovský dělá s vlasama zázraky no a líčení nevím, budu se muset někde poptat. Na video kontakt nemám my to necháme jen jako home video. Přítelovo bratranec chodí to kroužku natáčení tak to necháme na něm. Jsme spíš na fotky.
Odpovědět
ještě jsem se chtěla zeptat jestli chystáte případnou výzdobu kaple. Vůbec nevím jestli ano nebo ne. Přijde mi ta kaple dost nazdobená sama o sobě.
Odpovědět
http://fotosvatba.dokumentace.cz/thum...
Odpovědět
Odkud jsi? Nechám si kadeřnici doporučit;-) Výzdobu kaple ani terasy zatím neplánujeme,nepřemýšlela jsem o tom. Ještě ani nevím,jakou budu mít svatební kytici. Našla jsem kontakt na webovkach zámku na zahradnictví v Teplé. Nemáš info? jinak ty fotky vypadají úžasně.fakt.
Odpovědět
no já kdybych měla svatbu na terasách tak určitě přemýšlím nad slavobránou, kamarádka jí ted měla na svatbě a vypadalo to krásně, nazdobili jsme to sami jemnoučkýma umělýma kytkama a vyšlo jí to na pár korun a bylo to fakt krásný a jemnoučký. Když to nazdobí květinářství tak to stojí dost a většinou to přeženou. Jinak já budu mít kytky z Varů kde bydlíme aby to neměl ženich daleko ale jinak na tom zámku taky říkali tam o tom květinářství v teplé, že s nimi mají dobré zkušenosti tak bych jim i věřila si myslím. Ke kadeřnici chodím ve Varech na Sokolovskou a kamarádka chodí nevím co je to za ulici ale taky na konci sokolovský odbočí a tam v malým baráčku a ta je taky děsně šikovná, to bych ti zjistila. Ale pokud nejsi z Varů tak je to asi zbytečný jezdit tak daleko. Dneska je kadeřnictví spoustu a šikovných kadeřnic taky. Jo fotky se mi taky líbily no je to tam fotogenický v tom Bečově :-). Vybrali jsme dobře:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Hmmmm, krásnéééé. Dobře jsem vybrali;)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, co nového? Diskuze se nám moc nerozjizdi a termíny se blíží:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, jak to máte vyřešené s hudbou? Budete mít vlastní cd? My budeme mít vlastní cd, akorát ještě nevím, co na něm bude za hudbu :-D
Odpovědět
Ahojky hudbu necháváme na nich, prý tam hraje nějaká paní na živo a to mám radči než z cd, a prý nehraje žádný blázniviny prostě hezký melodie, tak tomu budu věřit. No jinak jsme dneska byli na místní matrice s papírama, tak se nám to fakt blíží ;-) . Snad to dobře dopadne. Momentálně domýšlím jak bude vypadat kytička. Jakou máte vy holky? Já mám totiž víc tipu, tak ještě malinko váhám, ale pomalu abych si ji šla objednat :-)
Odpovědět
No to pomalu jo;) Budu mít asi růžové růže. Velký výběr na konci srpna není :-|
Odpovědět
jé, to je senza, že se někdo ozval.já to tu založila a odfrčela na prázdniny :-N já budu mít svatbu až příští rok a pořád se nemůžeme rozhodnout, jestli častolovice nebo bečov... ale jestli bečov, tak kaple. rozhodně. byla jsem tam asi v 18 ze školou a když nás tam prováděli, tak jsem si řekla, že to je moje místo. i když myslím, že můj partner by raději ty častolovice (i když ta cena :-( ). až budete mít po, podělíte se o fotečky?
Odpovědět
No tak to máš krásné dilema;) My jsme se také rozhodovali. Chtěli jsme zámek Dobříš. Byli jsme rozhodnutí, že to bude tam. Jenže pak jsme zjistili, že jen obřad stojí 15 tis. Tak jsme hledali něco jiného a našli Bečov ;-)
Odpovědět
Hm já se byla ptát na červený kaly a prý mi nezaručujou že budou červeny :-(, musím si vymyslet i náhradní barvu. Chjo, jen doufám, že budou. Holky od začátku je ta svatba hrůza. Objednala jsem si krásný šaty a přišly naprosto jiný a ošklivý, naštěstí vrátili prašule. Sháněla jsem tedy další. Objednali jsme si oznámeníze stránek, které nám doporučila kamarádka a opět hrůza. Navíc nemůžu najít kytku do vlasů a pohádala jsem se s mámou a prý nám na svatbu nepůjde. K tomu kytky a paní co nám měla péct koláčky odřekla ach jo jestli já nemám tu svatbu za trest. \Snad to nakonec dobře dopadne. No nic malinko jsem si vylila srdíčko, snad máte větší štěstí než já. A jaký máte šaty? Já původně chtěla bílý ale nakonec mi víc seděli champane no tak jsem zvědavá jak to všechno sladíme. Jinak fotky určitě ukážu nebojte. A o Bečově jsme se moc nerozhodovali, přítel tam má prarodiče a vlastně tam vyrostl takže mi ani nedal šanci nic navrhnout :-), ale kaple je tam fakt krásná takže se nezlobím. I když Doubí ve Varech má taky krásnou tu andělskou kapličku...:-)
Odpovědět
Ahojky, koukám, že turbulence jsou všude. My jsme dokonce uvažovali,že svatbu zrušíme. Přítelovi rodiče nám do svatby hodně kecali,pak se přidala i moje mamka. To období už máme za sebou a teď dobrý. Teď se zase rozčilujeme s restauraci Hradní bašta. Nějak je pro ne všechno problém. Držím ti palce,všechno bude dobrý. Mamka na svatbu určitě dorazí,tohle si žádná mamka nenechá ujít. Bude to krásný den, takhle si to říkej. Já to taky tak dělám:-)
Odpovědět
Jo turbulence jsou už aby to bylo za náma, někdy si říkám ještě že to je jednou za život, podruhý bych se z toho zbláznila. A mamka si myslím že nedorazí a víš co po tý scéně co předvedla jí tam ani nechci, neumím si představit, že tam něco takovýho stropí, zkazila by to všem. No koukám ještě, že jsme Baštu zavrhli, byli jsme se tam ptát a přišlo mi naopak že nic není problém, až mi to bylo divný. Tak asi do doby, než si to objednáš, pak už problémy jsou. A kde to tam máte? V tý místnosti dole?? Nebo ve vinotéce??
Odpovědět
My jsme pak zase přemýšleli, že svatbu uděláme jen se svědkama, nakonec se to nějak uklidnilo.Máme to v místnsti dole, ve vinotéce je to moc malé. V kolik hodin máš obřad?
Odpovědět
No já chtěla svatbu na Mauriciu, nebo taky se svědkama, ale to mi u přítele neprošlo. Už toho teda chudák taky lituje, ale jednou jsme se tak rozhodli tak to zvládneme at se děje co se děje. No my máme obřad ve 13:00 hodin, nechtěla jsem to dopoledne, byl by to děsnej fofr. Radči všechno v klídku a pohodičce. Začíná se to blížit, dneska jedeme objednat dort, tak držte holky palečky ať vybereme :-) , a písněte jak jdou přípravy ;-)
Odpovědět
Tak dortík máme zajištěnej v Ostrově a za pěknou cenu a dokonce i moje vysněný červený kaly budou!!!! Super!!! Sice mi paní říkala, že jsem na kaly dost mladá, ale nakonec jsme se shodly a taky to bude za dobrou cenu tak jsem ráda. Už máme snad vše důležité tak jen aby to vyšlo.
Odpovědět
Držím palce. Určitě to vyjde. Také máme od 13hod. a nechtěla jsem dřívější ze stejných důvodů;)
Odpovědět
Dneska jsme byli na zámku s fotografem. Mám z toho dobrý pocit tak to snad vyjde všechno v pohodě. Je to přítelovo kolega z práce a je to jeho koníček. Malinko jsem se bála, ale vypadá, že je šikovnej. Hned zkoušel a vymýšlel, opravdu se už ani trochu nebojím. Snad nemám ani proč. Chci hlavně fotky aby byla vidět architektura zámku a ne jen my. Nevím kdo bude fotit vás holky, ale upřímně taková Petele - profesionální fotografka svateb a rodinných událostí fotit moc neumí, tedy podle mě. To tento má nápady, že by je mohl rozdávat. Jsem na fotky trochu ujetá, mám ráda, když si s tím někdo opravdu vyhraje a fotečky jsou opravdu originální a nápadité. Vymysleli jsme si jich spoustu :-), tak uvidíme jak to nakonec dopadne :-)
Odpovědět
Jeee to je skvělé, že jste si to dopředu prošli s fotografem. Jsem na vaše foto zvědavá :-) Také jsem ujetá na fotky. Už se vám to blíží, to je tak krásnéééé. Už příští sobotu. Budu na tebe myslet, aby ti vyšlo vše tak, jak sis vysnila. Určitě to bude nádhera. Budu se těšit na fotečky a tvoje dojmy a vše okolo. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, nezlobte se, že se vám vkládám do diskuze:-) ale náhodou se vdávám ve stejném kraji jako vy a chtěla bych se zeptat, zda neobjednáváte někdo dort v Otovicích a nebo jestli nemáte nějaké reference? Předem děkuju a přeju krásný den.
Odpovědět
Ahoj, objednávám jinde, tak bohužel neporadím :-( neměla bys tip na svatební video? :-)
Odpovědět
Ahoj, bohužel my video mít nebudeme, jen fotografa:-( Takže taky neporadím
Odpovědět
tasentaa - zdravím vdanou paní a moc gratuluji :-) doufám, že se brzy ozveš. Včera jsem na tebe myslela.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?