Svatba v areálu Kamínka

Pěkný večer přeji :) měl jste někdo svatbu v Kamínkách? Muži se to tam děsně líbí, je to náš favorit tak by nás zajímaly zkušenosti ostatních, děkuji
Odpovědět
Ahoj :-) Zkušenosti zatím nemáme, ale budeme je mít po 1. 8. letošního roku a už se moc těšíme :-) Termín máme zamluvený, jednali jsme tam s paní provozní, je to taková trochu ráznější paní, ale příjemná. Mají už spoustu zkušeností, co je vhodné a co ne, ale ve všem se snaží vyjít vstříc. I když zatím jsme jen u předběžných domluv a představ, ale věřím, že to bude pohádkové :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@martulka6188 Ahoj, já se také přidávám s prosbou o zkušenosti se svatbou v areálu Kamínka :-) Taky mne to tam uchvátilo a budu ráda za jakoukoliv informaci i fotku :-) Moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tam psala a chtela zjistit ceny a tak. Ani se neozvali! A uz sou to dva tydny...
Odpovědět
Profilova fotka
@misickaua zkus se připomenout. Email muze spadnout do spamu, omylem se vymazat... Zkus napsat znovu a nebo zavolat, jestli tvůj email obdrzeli.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem poptávala svatbu na Kamínkách na jaře..paní provozní na emaily moc nereaguje, je dost vytížená :( je lepší si tam zajet osobně se zeptat..ale co vím, tak mají vždy min. na rok dopředu plnu..mívají hodně akcí pro děti, pravidelné akce atd,, takže není vůbec jednoduché se tam dostat...já poptávala letos v květnu a prý mají do září 2016 plno :-D
Odpovědět
Ahoj holky, tak jak jsem doufala, svatba na Kamínce byla pohádková :-) Když se odprostím od všech emocí, které jsou se svatebním dnem spojené a budu hodnotit jen areál a restauraci, tak myslím, že jsme si nemohli vybrat lépe. Pro nás bylo naprosto skvělé, že se nemusel nikdo nikam přesouvat. V areálu byl obřad, oběd, zábava i spaní a vše navíc v příjemné atmosféře. Jídlo bylo velmi kvalitní a dobré (prý, já ho zase tolik neochutnala :-) ), personál naprosto profesionální a milý. Ve všem se snažili vyjít vstříc, vše je o domluvě a ani jednou jsme a priori neslyšeli, že něco nejde. Paní provozní Dozbabová je člověk na svém místě, při každém setkání bylo zřejmé, že má opravdu hodně zkušeností a dokáže zařídit spoustu věcí. Je teda fakt, že je dost vytížená, takže pokud se 14 dní neozvala, klidně bych se jí připoměla, určitě ji to nijak neobtěžuje, sama nás na to upozorňovala. Něvím, co bych ještě dodala. Nám prostě areál sedl přesně do našich představ.Jen podotýkám, že se jednalo o svatbu o 140 lidech od rána až do dalšího rána a vše běželo jako po másle (tady si ale dovolím přisvojit nemalé zásluhy mým organizačním schopnostem :-D, ale je fakt, že profesionální a lidský přístup všech z Kamínky mi to usnadnil).
Odpovědět
@martulka6188 Ahoj Marti, taky o tomto místě přemýšlím. Zatím jen sbíráme info a pak ta místa teprve začneme objíždět fyzicky. Vy jste měli tu svatbu o tolika lidech v té restauraci nebo v tom sklepě, prosím? Díky!
Odpovědět
@zuzanh Ahoj, no na Kamínce sklep není, jen restaurace, ale ta má velkou kapacitu, zvlášť ve spojení s terasou (zastřešenou). Měli jsme udělaný stůl do "U" pro rodinu (cca 25 lidí) a zbytek byly jednotlivé stoly. Další tři velké pro 6 lidí byly ještě vevnitř a zbytek hostů na terase. Ale prostory jsou tak přirozeně propojené, že to vůbec nikomu nepřišlo, že by byli nějak oddělení :-) Asi 15 dětí bylo hodně malinkých, že ještě nejedí normální stravu, takže na oběd nás bylo cca 120 a obsluha to zvládla obdivuhodně.
Odpovědět
@martulka6188 Děkuju. Já jsem si ten sklep spletla zase s jiným penzionem:)) Takže spokojenost velká po všech stránkách, jo?:)
Odpovědět
Spokojenost obrovská, nám to vyhovovalo po všech stránkách :-) Během tohoto týdne přidám do našeho svatebního alba víc fotek...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@martulka6188 můžu se zeptat na rozpočet?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?