Svatba v Areálu Botanika, jaké to tam bylo?

Ahoj, s přítelem plánujeme svatbu na září tohoto roku a uvažujeme o Areálu Botanika. Našla jsem zde předešlé diskuze, ale jsou trochu zastarale - z roku 2009 apod a mě by zajímalo, jestli měl nekdo v Botanice svatbu za poslední rok? Jaké to tam bylo? Prístup? Organizace? Ubytováni? Na co si dat pozor apod? Bohuzel bydlime v zahraničí, tudiž na osobni prohlidku jsem poslala pouze rodiče, jteří areal videli pouze zvenku a nikoliv zevnitr, jelikoz tam meli vse zavrene.. Budu ráda za kazdou zmínku a zkusenost!!!
Odpovědět
Opravdu se nenajde nikdo s nejakymi zkusenostmi z posledni doby????
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @serpav, fotila jsem tam svatbu před rokem, areál je to úžasný. Musím říct, že i když tam ten den bylo více svateb, tak se tam ani jedna nevěsta neměla šanci potkat. Rozhodně doporučuji, bohužel ten den strašně pršelo a fotograficky jsem nemohla plně využít celého areálu, tak nemohu poskytnout obrázky. ALE - výborný raut, jedna z nejpříjemnějších oddávajících, super personál. Více Vám, bohužel, jakožto fotografka sdělit nemohu.
Odpovědět
Děkuju za reakci, nakonec jsme se pro Botaniku rozhodli :) tak snad nám vyjde počasí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jelikož v areálu Botanika velmi často hraji, jak na svatbách, tak i firemní party, musím potvrdit, že Vaše volba uspořádat tam svatbu je skvělá :-) Mají tam vše pohromadě, prostředí je příjemné, při pěkném počasí se dá svatební party pořádat venku :-) Děti si přijdou na své, mají tam zvířátka, dětské hřiště i bazén :-) Pokud by jste chtěla ještě další informace nebo uvažovala o Dj na svatbu, kdykoli mě můžete kontaktovat :-) Mám na Bereme se založený profil, podívejte se a třeba Vás mé reference zaujmou. Pěkný den, Dj Libor
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?