Svatba Úžice Restaurace Bašta

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda někdo měl nebo plánuje svatbu v Úžicích u Kralup nad Vltavou v restauraci Bašta? Jak to tam vypadá? A jaké jsou ceny? Koukala jsem pouze na jejich webové stránky a docela přemýšlím nad tímto místem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my budeme mít v az cervnu;-)ceny celkem přijatelné je to tam moc hezké.....klid,příjemná paní provozní více mužů říct až po další schůzce;-)cca rijen-listopad......jinak holciny tu měli a byli spokojene;-)
Odpovědět
A máte nějaký předběžný rozpočet? Vůbec nedokážu odhadnout na kolik by nás to tam vyšlo. A termín tam máte tedy asi již rezervovaný že? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, byla by tu některá z nevěst, která svatbu v Úžicích absolvovala? Dnes jsme obdrželi rozpočet (také přemýšlím, že zde budeme míst svatbu), tak bych se chtěla k pár věcem poptat. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@petravo termín uz mame od května:-D dost se to tam plní zatím nemáme jen odhadem se počítá cca 1000- 1200kc na osobu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Krásný dobrý den, prosím prosím kdo Vás oddává?? slyšela jsem, že matrika neoddává v sobotu... v takovém případě nevíte na koho se obrátit a případně mi sdělit Vaše zážitky z vašeho dne D? Moc děkuju Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
@faktnevimjak Dobrý den, matrika v sobotu oddává, jen je to zpoplatněno. Pokud by přeci jen byl problém, tak je možné se obrátit na Unitářskou církev, případně Církev jinak, ti dělají i civilní obřady a je jim jedno kdy a kde :) V Úžicích je to krásné, před Vánoci jsem měla možnost tam zdobit úžasnou svatbu a v létě tam pojedu zase, už se těším :)
Odpovědět
Profilova fotka
waaaau :) my to máme tak že já se vdádám 18.8.2018 v Kozovazech, ale sestra by právě chtěla 29.9.2018 v Úžicicíh :) určitě ji pošlu tyhle fotky :) Moc děkuji Krásný den Lenka Učená
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?