Svatba Ústí nad Labem - vlastní pronájem prostor

Zdravím, chtěla bych poprosit o nějaké tipy, kde se v Ústí nad Labem a v nejbližším okolí dá uspořádat svatba pro cca 50 - 70 lidí s možností vlastního jídla a pití, tím pádem musí mít i kuchyň (nejlépe zcela vybavenou ...). Ideální by byla i zahrada či alespoň terasa. Zkoušeli jsme na internetu něco najít, ale neúspěšně :-( . Možností různých restaurací je veliká, ale raději bychom něco pronajali, abychom tím trochu ušetřili ... Rádi bychom hostům dopřáli dostatek jídla a všechen možný alkohol ;-) , což samozřejmě v případě svatby přímo v restauraci není zcela reálné jinak bychom se asi nedoplatili ... Děkuji za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lck29 Dobrý den, Ústí na tom není s podobnými možnostmi příliš dobře. Hledali jsme s nevěstou vloni něco podobného a dostala jsem od kamarádky tip na rekreační areál ATOKu v Sebuzíně. Nepíšete ale, zda potřebujete i místo k přespání nebo jen k oslavě. Cca před čtyřmi lety jsem fotila krásnou svatbu v rezidenci v Náčkovicích, je to velký objekt k pronájmu, s bazenem a obrovskou lesní zahradou. Moc se mi tam líbilo. Zkuste pohledat na internetu, případně mi zkuste napsat, poradila bych, co vím. Přeji, ať brzy najdete :-)
Odpovědět
Zdravím, děkuji za odpověď ;-) Tak jsem teď zkoušela najít areál od toho Atoku nebo tu rezidenci a nic se mi najít nepodařilo :-| Nemáte případně nějaký odkaz? Tu rezidenci jsem našla pouze v realitkách, že jí prodávají, atok pouze nějaké vzdělávací centrum v Sebuzíně... Co se týče toho spaní, tak pokud by to bylo přímo Ústí a opravdu blízké okolí, tak by spaní asi ani nebylo třeba, pokud by to bylo trochu dál, tak by asi možnost přespání alespoň pro část hostů bylo dobré ...
Odpovědět
Profilova fotka
@lck29 napíšu Vám zprávu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?