Svatba unor

Zdravim, je to celkem na rychlo ,ale nedoporučil by někdo místo na obřad a hostinu má letošní únor? Taky aby nás to úplně nezrujnovalo , něco cenově přijatelného. Děkuji moc.
Odpovědět
Podle toho v jakém kraji a jestli chce mít i s přespáním v jednom.My budem mít Obřad na Svaté Hoře, hostinu U Pletánků a kousek nad hostincem mají i ubytko pro pár lidí,my si teda rezervovali na Dlouhe Lhotě jeden z lepších pokojů na 2 noci a 8500 kč ...což by jsme finančně tam určitě si nemohli dovolit celou hostinu.My máme termín 22.2.2020 .
Odpovědět
A odkial ste? a kolik vas na tej svatbe bude? nedala si ziadne info, tak ti ludia nemaju ako pomoct ;-) bud konkretnejsi @pinkypink
Odpovědět
Dobrý den, můžeme vám nabídnout náš hotel Svornost v Dolních Počernicích. Můžete se podívat na naše stránky , je tam i cenová nabídka na svatební den. Obřad můžete mít na Praze 14, popřípadě vám doporučí i venkovní prostory. Zdeňka Tejkalová
Odpovědět
Jsme z Prahy ale lokalita úplně nehraje roli , lidí taky nebude moc jen taková menší svatba, mě se třeba líbil statek vsetice jenže tam mají podmíněné min. 20 osob
Odpovědět
@pavlina.1987 koukala jsem na panství Dlouhá Lhota n acelou svatbu mám od nich kalkulaci. U nás je to že jsem na mateřské takže máme jen jeden příjem no. Auplne klasickou radnici taky nechceme .
Odpovědět
@pinkypink nás bude 30 tak som schválne hľadala lokalitu kt NEdela svadby, tým pádom neplatime žiaden prenájom, ale je to taky tým, že naša svadba bude mimo sezónu daného podniku. Skús sa zamerať na menšie restiky/ hospody v okolí x-)
Odpovědět
Ahoj. Souhlasím s pvln34, poohlédnout se po menších podnicích. Jsem teda z jiného kraje a svatbu jsme dělali malou - ccc 30 lidí. Obřad jsme měli venku na vodním hradě, to nás stálo 2 tis. a hostinu v restauraci v jedné vesnici, nechali nám celý sál a za pronájem jsme nic neplatili.
Odpovědět
@leny83 jenže ikdyz extra zim aby únoru venku s mimcem stát nechceš. Ono třeba ty vsetice nám nepočítali nájem což je 50.tisic jenže zase mají podmíněnomo minimalne 20 osob . A ještě to že to je statek tak to mají na celý den noc. A Ráno
Odpovědět
@pinkypink tak ak chces mat obrad v teple, tak asi radnica/ kostol? a jestli vas bude menej nez 20, tak asi hladaj nejaky salonik kt. je vhodny na rodinne oslavy x-) zalezi taky jestli chcete parit do rana alebo nie, lebo hospody v centre mesta budu mat asi nejaky limit kv. ruseniu nocneho klidu. kto vas bude oddavat? matrika ci knaz? to taky hra rolu, z matriky su ochotni prist len niektore datumy a len na niektore miesta mimo matriku (plati sa za to), ak to bude nejaka alternativa cirkev, ti su v pohode s obradom i na min standardnom mieste, ale zas za to taky zaplatis. pride mi, ze vlastne nevies co chces ;-) napis si na papier cenovy strop, co je pre vas dolezite (lepsie jedlo alebo platit za obrad mimo matriku, drahe prstene? vela kvetov? drahe saty?) a od toho sa odraz dalej. x-)
Odpovědět
@pvln34 tak ono se da pořádat i mimo matriku kam jezdí , říkám vyloženě radnici úplně nechceme . Jen se ptám jestli někdo neví o nějakém místě kde se dá udělat obřad a rovnou i hostina ale aby to nestalo zbytečně majlant. Co je na tom to že nevím co chci?
Odpovědět
@pinkypink vies pre kazdeho znamena "majlant" inu sumu, takze asi tak :-D ale snad sa tu najde niekto kto vie lepsie citat myslienky a poradi ti x-) ten termin sa vam blizi, tak som chcela byt napomocna a trosku ta naviest s tym, ako take miesto najst + zaroven trosku poradit ohladne mozneho problemu s datumom a oddavajucimi, lebo naozaj nie na kazde miesto ta pridu oddat z matriky a uz vobec to nemusi byt v ten datum kt. si prajes....ale to je len moja skusenost.
Odpovědět
@pvln34 tyhle věci vím, jednu svatbu už sem měla. Jen mě zajímalo nějaké tipy. Vím že pro každého je majlant jiná částka ale myslím že tady se bavíme o normálních lidech a ne v té vyšší svere, to bych to ani neřešila kdybych byla v té vyšší svere .
Odpovědět
Článek se načítá
@pvln34 a určitě děkuji za pomoc , nemyslím to nijak špatně nebo tak.
Odpovědět
@pinkypink Tak je pravda, že ta zima není úplně ideální 🙂. U nás teda šlo mít obřad třeba i ve věži, kdyby to bylo v zimě. Ono z tvého dotazu nebylo úplně patrné, že to musí být na jednom místě. A na tom statku by byl obřad kde?
Odpovědět
@leny83 tam si můžeš vybrat sama kde třeba u krbu jak píšou v nabídce jen je škoda že to nejde pro méně než dvacet osob. Tak ono by to asi nemuselo být na jednom místě ale bylo by to lepší asi. Z praktického hlediska.
Odpovědět
Škoda, že jsi do dotazu neuvedla, jestli se to má konat na jednom místě, jestli to má být i s přespáním, v jakém regionu a pro kolik lidí. Těžko dávat tipy, když vlasně nevíme na co. V únoru asi nepřipadá v úvahu venkovní svatba, další možnosti padají na tom, že bude málo lidí. a taky ne každá matrika je chotná oddat kdekoliv, některé mají striktně dané dny kdy oddávají a kde. Za mě obřad na radnici a pak salonek v restauraci.
Odpovědět
Já upřímně bych brala zrn zámeček co nabízí matrika u nás . Jen partner to moc nechce v Praze. Ubytování atd. By se řešilo až podle toho jak by to bylo daleko. Vím že je to takové komplikované.
Odpovědět
Kamaradka mela taky malou zimni svatbu a obrad ve skleniku v Mendlove univerzite, oddavala je fararka z husitskobratrske cirkve. Hostinu pak meli v nedaleke restauraci. Nevim teda jak to vyslo financne a Brno asi mate z ruky, ale v Praze by se urcite taky neco naslo a fotky odtam meli nadherne, navic i v zimne tam bylo teplo :)
Odpovědět
@pinkypink No trošku:-) Koukla bych se na www.svatebniatlas.cz, třeba tam něco kloudného vybereš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?