Svatba Uherský Brod. Máte tip na místo?

Profilova fotka
Ahoj ženy, nemáte některá tip na 3v1 (obřad, hostina, večerní zábava) kolem Uherského Brodu??? S přítelem se budeme brát 16.6.2012 a první byl v plánu hotel U Holuba, ale... nedávno jsme se tam byli podívat znovu a nějak nás to odradilo. Teda... zahrada je nádherná! Květiny, zeleň, kouteček pro děti, ptáci, altán, přístřešek a pod., ale mě tam děsí ta hospůdka. Normální, zakouřená hospoda. Nechci lustry ze zlata, parket 100 x 100 metrů a podobné věci, stačí mi jen pěkná restaurace, která má k dispozici zahradu a když to tam člověk vyzdobí, vypadá to pěkně a ne kýčovitě. U Holuba by se mi líbilo: obřad u altánku, kde se potom bude tancovat a pod altánem kapela, o asi 3 m dál přístřešek s posezením pro všechny, kde bude oběd... ... . Takhle by se mi to líbilo, ale říkám, ta hospoda mě odradila. Hospoda tak působí i z venku a mě to vadí. Těžko se to popisuje, museli byste to vidět. Přemýšlela jsem nad Uherský Brodem, Luhačovicemi, Uherský Hradištěm, Buchlovicemi... ale za a) asi špatně hledám, za b) nechci, aby se svatebčani táhli někam 50 km daleko, za c) potřebuji něco levnějšího. Dívala jsem se i na ty Buchlovice, ale za pronájem kousku zahrady 5.000,-. :-( A pokud se naseru, bude to u nás na zahradě. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme měli obřad v Brodě v Muzeu J.A. Komenského (v atriu) a pak hostinu a večerní mecheche ve Vinárně Panský dům, bylo to super, vřele doporučuju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska_sedmitecna: Ahoj, vaše fotky jsem viděla. Jsou pěkné, ale já bych ráda nějakou přírodu. Bude to v červnu, tak doufám, že už bude pěkně... . Jiný typ nemáš??? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, my budeme mít svatbu v areálu Amfík Bukovina. Svatební obřad se tam dělá třeba na molu, kuchyň je výborná, je tam možnost i ubytování. www.amfikbukovina.cz ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?