Svatba tvrz Dřevčice ( Villa Dreucici ) - máte zkušenosti?

Ahoj, měli jste někdo svatbu na tvrzi Dřevčice? jaké jsou vaše zkušenosti? díky moc
Odpovědět
Taky by mě zajímalo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Zdravím všechny, konečně mohu přidat příspěvek. Sama jsem se vdávala ve Ville Dreucici a jelikož nikde na netu není žádná recenze, rozhodla jsem se ji přidat. Měla jsem ve Ville obřad i následnou párty - párty protože jsem neměli klasickou hostinu, ale jen grilování a zábavu. Villu jsem našla úplnou náhodou, na netu, a jela jsem se tam podívat. To místo je nádherné, jakože fakt nádherné. Má kouzlo, je na skvělém místě, je to veliké, 100% soukromé, prostě bezvadné. S majitelem je fajn domluva. S ničím není problém, vše zařídí. Jen doporučuji po celou dobu komunikace využívat jeho formulář, kde budete postupně upravovat veškeré vaše požadavky, ať už jde o počet hostů, nabídku rautu, doprovodné služby atd. Zařídí i dětský koutek, přiveze, doveze, v noci objedná taxi, fakt vše. Den D, svatba. Vše ok. Nádherná výzdoba (udělaná panem majitelem), vše nachystáno, čísto, krása. Koordinace v pořádku. Svatba i zábava proběhla ok. Teď ale k lehkým mínusům: - jídlo nebylo skvělé, bylo dobré, ale ne skvělé. Dlouho se čekalo a když už dorazilo, dělali se fronty a bohužel si hosté občas stěžovali, že není co do pusy. - majitel nás nekompromisně "vyhodil" o půlnoci, byť se dušoval, že poslední odchází novomanželé - hudba : na doporučení majitele jsme si udělali playlist přes SPOTIFY (svědkyně ho dělala x hodin), v den svatby mu ho nasdílela. Aniž by nás p. majitel upozornil, hudba se nestáhla celá (nevím, jak to moc funguje), tudíž občas hrál náš playlist, občas nějaké jeho songy. Dost velký zabíják zábavy. Tady jen upozorňuji, že je třeba mít dva zdroje hudby - jeden ven a jeden dovnitř, To jsme netušili. Takže v lepším případě vevnitř jela super hudba a venku nějaké keltské songy pouštěné šéfem. Doporučuji udělat ještě nějaký playlist na USB i na ven, pak bude vše ok! - následné vyúčtování proběhlo trošku zmateně a bohužel mi to lehce zkazilo celkový dojem z akce, nicméně nutno podotknout, že ve finále jsme platili jen to, co jsme platit měli. Snad jsem někomu pomohla. Hezký den! Barbora
Odpovědět
@cibarbora Ahoj, mohla bych se zeptat, kolik jsi měla hostů a na kolik Vás to vyšlo? Předem díky, Bára :)
Odpovědět
Cca 40 dospělých, 10 dětí, jídlo cca 80k. Ale neměli jsme klasickou hostinu. 800 CZK/osoba bez pití.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Přidávám vlastní mini recenzi, kdyby tu někdo pátral, v Dřevčicích jsme měli hostinu v únoru 2017 a stěžovat si nemůžeme opravdu na nic. DOPORUČUJI!! :-) Domluva byla velice profesionální a rychlá, nic nebyl problém, zařídili vše, co jsme chtěli. Sál sami vyzdobili, a přesto, že obřad nebyl tam, dodali nám i kytice pro nevěstu, svědkyni apod., aby ladily s výzdobou. Nám novomanželům zorganizovali skvělé přivítání při příjezdu na tvrz vč. rozbíjení talířů, které provedli tak, že jsme ho v tu chvíli vůbec nečekali a jen jsme mrkali, všechny to bavilo. Alkohol by veškerý zařídili sami, ale měli jsme domluvu, oni víno a pivo, my dovezeme zbytek. Opět "no problem". Vyúčtování proběhlo v pohodě, stejně tak výslužky, které sami připravili - a ještě nám druhý den volali, ať si dorazíme pro vše zbylé. Žádné další zařizování kolem "úklidu prostor", jak je někde obvyklé, absolutně neproběhlo, všechny tyto služby jsou v ceně. Sály na hostinu mají dva, jeden velký, jeden menší, kde jsme byli my (55 osob). Jediná věc, na kterou si dovolím upozornit - jelikož jsme měli svatbu v únoru, hosté nemohli před hostinou trávit čas čekáním na nás venku na dvoře a zahradě, byla moc zima, tudíž na nás asi hodinu čekali v jakémsi předsálí a přilehlém sálu, abychom do (super vyzdobené) síně vstupovali spolu. Někomu mohla být dlouhá chvíle, někomu chladno - nicméně toto všechno bylo dáno únorovým termínem a jde spíš na vrub "zimní svatby" než organizace v Dřevčicích. Svědkyně to zachraňovala jednou z připravených aktivit, doporučuji udělat to samé, pokud byste měli (tady či jinde...) svatbu v zimě. Za lepšího počasí by hosté čekali venku, šli se projít, a (pseudo)problém by na naší hostině nenastal vůbec žádný. ;-)
Odpovědět
A ještě dodám, že žádné vyhazování o půlnoci viz předchozí recenze nenastalo, jako novomanželé jsme skutečně odjížděli poslední... de facto až ráno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?