Svatba Turnov a okolí do cca 30 km s obřadem venku, ideálně s možností "vše na jednom místě"

Zdravím, dnes mi padla rezervace na farmě Vysoká v Chrastavě na 3.6.2017 (matrika Chrastava tento den nebude oddávat). Obřad měl být na farmě, vše ostatní také. Hledám alternativu. Jsme z Turnova, není problém směr Liberec, Jičín, Mladá Boleslav ... Ideálně vše na jednom místě, ale není úplně podmínkou. Jen nechceme obřad na matrice, radnici, zámku, kde probíhá souběžně dalších 5 svateb (např. Sychrov). Valdštejn je v této době v rekonstrukci. Hledáme místo, kde nám pomůžou s organizací, připraví výzdobu, prostě komplet servis pro nás s co nejméně starostmi. A s rozpočtem pro normální smrtelníky ;-) Tj. nehodláme dát čtvrt mega za svatbu v cca 40 lidech ;-) Prosím o nějaké typy, kam zkusit napsat, kde jste sami byli spokojeni ...... Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste kovárnu Frýdštejn, ti samý majitelé mají i statek Ondříkovice, moc hezké místo, na mě tedy docela dražší, ale ve 40 lidech by to nemusel být takový masakr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Famozclub Zvířetice - byla jsem tam na svatbe, takze vyjednavani jsem s nima nezazila, ale muzete to tam zkusit.
Odpovědět
Byla jsem pred par lety jako host na farme Ptyrov, bylo to tam fajn. Je to kousek od Mnichova Hradiste.
Odpovědět
@tofiffe okolo Mladé Boleslavi - rest. Agarden, Zámek Bon Repos Číhadla, Dvůr Lobeč, Hotel Hrad Zvířetice.
Odpovědět
Jeste doplnim, ze by nam stacil obrad na peknem venkovnim miste... hostinu i raut by stale bylo mozne zrealizovat na Vysoke... Takze ocenim i typ na venkovni obrad, idealne mezi Turnovem a Libercem (aby byl realny prejezd do Chrastavy). Dekuji moc za typy! 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@tofiffe dobrý den, tak to je spíše o ochotě matriky oddat Vás mimo určené místo. Někde s tím problém nemají, někde naopak.... v případě, že máte oblíbené místo, je to o komunikaci s úřadem. A míst je kolem... co třeba Kryštofovo údolí... Fotil jsem třeba svatbu v lese, kde proběhla dříve žádost o ruku.... oddávající absolvoval i s matrikářkou 500m po lesní cestě....a jde to :-) Přikládám foto...prostě vyznačili cestu a bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
D.D., zkuste relevant.cz ( Branžež - Srbsko ). Kostolnik
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?