Svatba Trhové Sviny

Ahoj, prosím o tipy a zkušenosti se svatbou v Trhových Svinech a okolí. Nejspíš to bude radnice, oběd pro rodinu v Junioru a raut + party na naší zahradě. Má někdo zkušenosti s obřadem jinde než na radnici, s hostinou či jinou akcí jinde než v Junioru, doporučili byste mi nějaké ubytování pro rodinu (přátele můžeme ubytovat na chatě)? V okolí jsem našla například Martinský mlýn, byl jste někdo? Připadá mi, že svatba by tam mohla být super, ale zřejmě je to o dost dražší varianta....
Odpovědět
Já to tam u vás neznám, ale včera jsme se vrátili z dovolenky v penzionu Marie v Žumberku a tam bych se vdávala hned a musí odtamtud být super fotky :-)
Odpovědět
@sisyfa nám minulý týden ukazoval fotograf fotky ze zámku v Nových Hradech. Měli tam obřad, hostinu i ubytování.
Odpovědět
@sisyfa Zkuste kouknout na Penzion Kamínek. Když se odkážete na mne - Ludmila Novotná z Lišova, tak Vám udělají i cenu.
Odpovědět
Ty Hrady mě také napadly, ale myslela jsem, že to bude drahé...na stránkách ale mají poplatek 1500,-+ poplatek za matriku, takže do toho asi půjdem :)
Odpovědět
@sisyfa doporučuju Martinský Mlýn, jsou odtaď úžasný fotky, interiér maj taky nevšední, za nás super. Penzion Marie mi při kouknutí přišla jako úplně obyč. hospoda, jako jakákoliv jiná. Však můžete mít obřad jinde a na oběd do toho Mlýna, protože jinak cenu za komplet svatbu tam maj docela pálku
Odpovědět
Já doporučuji zámek Nové Hrady na obřad a pak na hostinu Žumberk. Tak jsme to měli my v červnu a byli jsme moc spokojeni. Ale byla jsem už na svatbě i v Junioru a u Kollarů a taky to bylo dobrý... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?