Svatba Strnadovský mlýn

V sobotu 18.6.2016 jsme měli svatbu ve Strnadovském mlýně a nemůžeme si ji vynachválit. Přístup majitele i personálu byl skvělý. Jídlo bylo vynikající a to prostředí je k nezaplacení. Hosté si hrozně vychvalovali, že je k dispozici beach kurt. Děti byly nadšené ze zvířat na statku (čerstvé narozená prasátka, kozy, ovce, koně) a z trampolíny. Obřad u rybníka byl nádherně přichystaný a proslov sedlčanského starosty byl super. No prostě se nedalo svatbě nic vytknout. Pro větší svatby určitě doporučuji (my měli nad 100 hostů). Květinářství doporučuji Studio Kytice Sedlčanech (já měla pěknou levandulovou kytku). A hrozně spokojená jsem byla i s kadeřnicí a vizážistkou z vedlejší vesnice Sedlec-Prčice (Jaroslava Trpková). Suma sumárum - Strnadovský mlýn jako celek i služby z okolí VŘELE DOPORUČUJI! Skoro je mi líto, že si to tam nemůžeme ještě jednou zopáknout:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzulita Já mohu Strnadovský mlýn také jen doporučit. Fotím tam svatby často a pokaždé je to jiné a příjemné. No a pan starosta? Ten má prostě proslovy opravdu připravené, osobní!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
:-) "Lepší místo na svatbu jste si vybrat nemohli" řekla moje babička a my s ní naprosto souhlasíme! :-) Komunikace před svatbou úplně v pohodě.. bylo to volnější, občas jsme si navzájem připomínali, že je třeba odpovědět, ale nikdy jsme nečekali moc dlouho a pěkně to plynulo... Posledních čtrnáct dní před svatbou to ale frčelo ráz na ráz, pan Kocman reagoval velmi pružně, nic nebyl problém, domluva báječná! Byla radost svatbu s ním domlouvat! Prostory: Nádherné prostory jak uvnitř tak venku, uzavřená společnost daleko od všeho, takže parááááda! Mlýn jsme navštívili před svatbou dvakrát, na všem jsme se domluvili, něco z dekorací připravil pan Kocman a jeho tým, něco jsme si připravili sami (i když nám na Mlýně navrhovali, že to udělají, takže bychom nemuseli dělat skoro nic :-) ) Na svatbě jsme měli osm dětí a všechny se zabavily na hřišti za mlýnem! Přespávalo nám 42 lidí a všichni byli spokojení! Pokoje čisté, připravené naprosto super! Jídlo: NAPROSTO DOKONALÉ!!! Smekám před panem kuchařem Jirkou a vyřizuji pochvaly od všech našich hostů! Personál: Laskavý, zručný, usměvavý, prostě báječné! Děkujeme panu Kocmanovi, že s námi vše domluvil! Děkujeme provoznímu Ondrovi za neuvěřitelně pozorné zacházení - mám pocit, že plnil naše přání a ani jsme ho nemuseli vyslovit :-) Oba usměvaví pánové, díky kterým opadly poslední zbytky nervozity z organizace! Slečny, které dělali servis při rautu a u pípy byly moc milé a příjemné.. uměly se otáčet, takže žádné hromady špinavého nádobí.. Zkrátka: pokud hledáte dokonalé místo pro svatbu, hostinu, oslavu nebo jen na hezký víkend prostě cokoliv... hurá na Strnaďák! My jsme si již naplánovali za rok oslavit výročí právě tady :-) Děkujeme Kačka a Honza Pecovi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?