Svatba středočeský kraj - penzion Marina?

Profilova fotka
Ahoj slečny, paní :) ráda bych se zeptala, zda některá z Vás nemá zkušenost s penzionem Marina v Nelahozevsi? Byly jste spokojené? Plánujeme tam pouze hostinu a obřad na zámku ve Veltrusech. Nebo Vás napadá nějaká jiná varianta? Klidně i blíže Praze, ale nic předraženého. Díky moc. ¨ Karin
Odpovědět
Profilova fotka
@karin2328 Marina je super volba. Skvělá obsluha, prostředí moc hezké, možnost domluvit projížďku na lodi. Za mě ano, Ale obřad na zámku Veltrusy bych si rozmyslela. Tedy pokud to není Vaše vysněné místo. Areál je otevřený turistům, fotila jsem tam několikrát a nikdy se nestalo, že by tam nebyli zvědavci okolo :-) Je tam i více svateb v jeden den a výzdoba brány zůstává tak, jak ji nazdobí první nevěsta, nejde měnit. Ale třeba mimo hlavní sezonu to může být jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc, bohužel nevím o jiném vhodném místě na obřad v okolí. Napadá Vás lepší? Ráda si nechám poradit. Popravdě plánujeme svatbu v sezoně a termíny na příští rok vyhlašují až v lednu? To nechápu, jak člověk má zařídit další věci kolem, když nemá termín obřadu?
Odpovědět
Profilova fotka
@karin2328 A co obřad na zámku Mělník? Na te terase je to nádherné nebo v zahradě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fotografkavhm Už jste tam fotila? Jsou spolehliví? Volala jsem a byli moc příjemní. Pojedeme na prohlídku, moc Vám děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já původně zvažovala obřad ve Veltrusích, v tom velkem altánu hodně daleko od zámku ;-) a vzhledem k tomu, ze termíny a doba jsou pevne danr, hned po jednom obřadu je další a střídá se to tam jak na běžícím pase jsme to změnili. Nemluvě o tom, že je to opravdu v sezóně plne turistů a to už se mi vůbec nechtělo. Nakonec jsme našli zamek v Úholičkách. Je to sice na druhou stranu k Praze ale areál je soukromý, vše zařídí a nebo pomůžou v tím co chcete vy a do areálu se nikdo cizí nedostane, jiná svatba po vás ani před vámi není a nikdo na nic nepospícha. Ve finále se ani cena za pronájem o tolik nelišila a vše jsme měli v klidu a soukromí. Obdobně hektické mi to přišlo v Nelahozevsi na zámku a opět jsem tam narazila na to ze termíny pevne stanoví úřad v lednu a když zrovna není to co chcete nebo je obsaženy máte smůlu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mysce To je pro nás docela daleko, ale úplně jste to popsala přesně to čeho se bojím. Ty Veltrusy mě prostě odradili, v žádném případě nemám náladu na další čumily a nebo aby mě nějaka nevěsta uháněla honem honem. To teda fakt ne. Ráda bych nějaký zámeček, ale spíše ta západní strana. Ještě jsem koukala na ty Liblice - ale 17000 za obřad partner prostě dát nechce :( a je fakt že se dá obřad pořídit levněji.
Odpovědět
Profilova fotka
@karin2328 tomu rozumím. My bydlíme u Kralup ale směrem na Prahu tak to pro nás bylo cca 5 km. Veltrusy máme asi o kousek dál. Ale jak rikam. Chtěla jsem si to užít a ne být ve stresu jestli vůbec bude termín a cas, a jestli se za námi budou tlačit dalsi. Byla jsme teď na svatbě na Kladně v zámeckém parku, misto krásné, ale přesně to funguje stejně. My jsme se jeste fotili a vedle byl už další obřad. Takhle bych to nechtěla. Ještě si chválí ten areal v Uzicich?? Ale nevim jestli je to přesně tam. Není to zámek, neznám ceny ale také je to uzavřený areál.
Odpovědět
Profilova fotka
@mysce ale i ten Mělník je krásný, jestli už to není moc z ruky.
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsme byli na prohlídce zámečku v Mělníku, udělalo to na mě vážně dojem, ale jediné čeho se trochu bojím je cena. Do středy budu mít cenovou kalkulaci tak snad se neposadim na zadek. No a vyskytl se další problém, opravdu jsme chtěli hostinu v Marině v Nelahozevsi - včera jsem tam volala a prý se mění provozní a nikdo tam nic není. Takže pěkně na prd, kdo ví jak to všechno bude, když tam bude někdo nový :( Achjo....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?