Svatba střední nebo západní Čechy, vše na jednom miste, 60 hostů

Hezký den, Chtěla bych poprosit zkušené nevěsty o doporučení mista kolem Prahy, nebo směr Karlovy Vary, Plzeň. Potřebujeme místo kde se udělá obřad, hostina a kde se následně bude i spát. Tedy vše na jednom miste. Počet osob je cca 60, tedy cca 30 pokojů. Cenově by bylo fajn mít něco rozumného, abychom se vešli třeba do 600 na osobu za ubytování a cca 1000 Kč jídlo plus pití bez tvrdého alkoholu. Poradíte? Moc díky Michaela
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Míšo, my jsme nakonec vybrali zámek Berchtold, měli jsme podobné požadavky jako Ty. Cenově je to o něco vyšší než píšeš, ale působilo to na nás jako pěkné místo a věřím, že hosté přihlédnou při darování k tomu, že jim hradíme ubytování. http://www.zamekberchtold.cz/hotel/sv... Pak jsme se byli koukat v v Čertousích. Cenově vycházel podobně, ale byl tam na nás hodně malý taneční parket a celkově se nám to tam líbilo o malinko méně. http://www.hotel-certousy.cz/svatba-3 Další tipy kde můžeš zkusit jestli by Ti kapacitně a finančně vyhovovalo: Hotel Lions http://www.stredisko-nesuchyne.cz/sva... Penzion Ve Století http://www.vestoleti.cz/cz/restaurace... Family Hotel Okoř http://www.hotelokor.com/svatby.php Penzion V Polích http://www.penzionvpolich.cz/index.ph... Hotel Všetice http://www.hotel-vsetice.cz/svatby/ Areál Botanika http://www.arealbotanika.cz/svatby/ Kostelec nad Černými Lesy http://www.slp.cz/zamek/svatby.htm Přeji pohodové svatební přípravy, Petra
Odpovědět
@petrabn Ahoj moc děkuji za doporučení. Ten Berchtold je skutečně nádherný. Mužu se zeptat jak vás to vychází finančně? Treba cena na hlavu, pronajem, atd. Moc ti dekuju a držím palce ať vše klapne. M.
Odpovědět
Statek Ujezd u Planice!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mifapilot Zdravím, Berchtold je slavnostní místečko, jak uvnitř, tak zahrada. Protože jsme jejich plesová "kapela", známe to tam dost dobře. O cenách toho moc nevím, ale kdo chce zámecké prostředí pro svatební den, není to moc velké a tudíž to působí útulnějším dojmem - to chce zajet osobně, jak se tam budete cítit příjemně. Ale když už tam pojedete, můžete se stavit i o pár km dál, Šibeniční vrch. Hráli jsme svatbu nedávno kousek vedle, obřad byl na Berchtoldu a tohle místo mne zaujalo už jen z venku, když jsme jeli okolo. Oproti zámku je to naopak v selském stylu, no koukněte a za podívání nic nedáte.
Odpovědět
@mifapilot Za mě statek Břežany u Rakovníka! Měli jsme a super:-)
Odpovědět
Ahoj moc diky všem za tipy. Zkuśme to co je větší ( 25 pokoju) objezdit a uvidíme. Díky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji dvurprak.cz Měla jsem tam svatbu před 14ti dny, na jednom místě ubytování, obřad, oběd, raut. Za oběd a raut jsme na osobu dali 835 dohromady, pití taky v pohodě, majitelé si nepočítají třeba vodu s citronem, takže na tom se dost ušetří, ubytko za 500 za noc ;-)
Odpovědět
@skripmartina Ahoj, moc diky. Uvažujeme o něm také. Platili jste něco za pronájem? A ještě jestli se můžu zeptat jaká je zhruba kapacita na ubytování? Moc díky. M.
Odpovědět
Profilova fotka
@mifapilot za pronájem jsme nic neplatili a ubytovací kapacita je snad 50 lůžek a další prý někde kousek u souseda
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučují hotel u Špejcharu.Byli jsme nadšení. Neplatí se nic za pronajem ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, mam prosbu, nastala mala zmena a svatbu bychom radi udelali na podzim. Vite prosim o mistech opet do hodiny od Prahy, kde by se dal udelat OBRAD uvnitr??? Moc diky za rady. M.
Odpovědět
@mifapilot tak to nechte na svatební agentuře...pomůže vam s výběrem místa a se vším, co je k tomu potřeba...
Odpovědět
Článek se načítá
@skripmartina Ahoj Martino, můžu se zeptat, jak na tebe působilo ubytování? Byla jsem teď kamarádce na svatbě a bydleli jsme naproti podkonímu. Nic proti, jsem od koní taky, na žádný luxus si nepotrpím, ubytko dost skromné, povlečení s chlupama od psa, nedokážu si představit, že bych sem uložila babičku, nebo tchýni s tchánem. Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli je v druhé části statku ubytování lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
@mifapilot Dobrý den, pokud je pro Vás hledání místa na svatbu stále aktuální, ráda bych doporučila náš Dolce Villa Hotel, který se nachází v krásném prostředí přírodního parku Divoká Šárka (Praha 6 - Nebušice). Na našem svatebním webu najdete jednak fotografie a také nabídku svatebního menu a rautů. Cenově bychom se vešli do Vaší představy. Termíny na podzim 2015 máme zatím volné. Pro více informací budu ráda k dispozici.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikahajkova Ahoj, tak, my asi měli kliku, že bylo lépe uklizeno. Byli jsme spokojeni a hosty jsme měli ubytované i v části, kterou popisuješ.
Odpovědět
Profilova fotka
www.vigvamresort.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?