Svatba ŠKVORECKÝ DVŮR 2016

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych založila tuto skupinu pro nevěsty, které budou mít obřad/ raut v areálu Škvoreckého dvora. Byla bych ráda, kdyby jsme si navzájem vyměnily dojmy, nápady, např: jak areál vyzdobit či cokoliv jiného. Já jsem z toho místa nadšená ... :-) (Omluvte zda už něco podobného existuje, nenašla jsem ) S pozdravem Lucie :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj Luci, já se tedy hlásím, konečně tu nejsem sama :-) V ŠD budeme mít jak obřad, tak raut, zrovna zítra tam jdeme na detailní prohlídku, abychom zjistili, co, kam, kde, jak dát apod. Už si píšu seznam, je dlouhej jak tejden :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, můžu se prosím zeptat - ŠD se mi taky moc líbí, ale odradilo mě těch 20tis. za pronájem. Dá se cena nějak upravit? Jak řešíte catering? Děkuju a držím pěsti s přípravami ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ! Já vím, proto jsem si te ,,drze,, přidala do přátel. :-D @lucira moc nás není , jsem docela překvapena. My tam budeme mít raut a i když jsem myslela,že obřad bude v kapli svatého Vojtěcha v Kostelci , tak jsem změnila názor...a i obrad👐 ( kde plánuješ svatobranu? U studny ? ) Já tam byla o víkendu a po zimě to tam vypadá zašle .. ale mam bujnou fantazii a uz to vsechbo vidim 😅🙈už se Těším az se to probudí ze zimního spánku. Já tam byla o víkendu poprvé a hned jsem zaplatila zálohu. Ta stodola 💜 tak ted se me nezbavís 😅 @wendulinka_1 s cenou se podle me hýbat nedá.☺... ale paní majitelka se zda byt fajn. A cena je nakonec 26 tis. Za pronájem celého areálu pro 60 lidi. Plus ubytování ve stylu kdo se vejde spí 😅 Catering bude hodně domácí.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucimprcampr Já jsem si říkala, že v tom přátelství musí něco být :-D Podle mě nás je určitě hodně, jen ne tady na beremese :-| . Kostelec je na obřady hodně oblíbený, mně to ale nic neříká a chci vše na jednom místě, takže doufám, že vyjde počasí, abychom mohli mít obřad venku - kde přesně ještě nevím, u studny je to asi klasika, ale přemýšlím i o zahradě a paní na matrice mi teď říkala, že jedna nevěsta chtěla v létě obřad u toho nového zatřešeného parketu, ale ještě to prý nebylo hotové (doufám, že teď už bude) ;-). Spíš mám obavy z deště, ráda bych našla i jinou variantu, než uvnitř ve stodole. Jinak je stodola skvělá! @wendulinka_1 Také si myslím, že se s cenou hýbat nijak nedá, maximálně směrem nahoru :-D , cena je 25 tis. i s ubytováním (pokud máš do 50 lidí), jinak za každých 10 lidí navíc je příplatek 1tis. Pátek máš celý den možnost přípravy, v sobotu svatba a v neděli odjezd (bylo nám řečeno, že třeba v cca 13-15 hod)
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám se do Vašeho diskusního fóra, neboť budeme mít také svatbu ve Škvoreckém dvoře. To místo je úchvatné. :-) Já už mám skoro vše promyšlené, nápadů také mám dost a bujnou fantazii, spíš mě trápí svatební dekorace...I když už jsme se tam byli podívat třikrát, tak vůbec nevím, kolik čeho objednat a tak. Jak toto řešíte vy?:-)
Odpovědět
Holky, na Škvorecký dvůr pozor !! Nedávno tu proběhla diskuze, kdy měly holky zkazenou svatbu nehorázným nepořádkem jak v interiéru tak exteriéru. Radím se na to podívat, ať víte na co si dát pozor !
Odpovědět
Ahoj holky, připojuju se k diskuzi ohledně Škvoreckého dvora, tenhle rok už zde máme zamluvený termín. Obřad bude v Praze a následně přejezd do Škvorce. Byli jsme se na míste podívat zatím jednou, takže nemám úplně představu, kde co bude, každopádně stodola je super. Jinak zatřešeného parketu jsem si nevšimla, měl by být hotový tenhle rok? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@darsy1 Ahojky, vítej mezi námi :-) Také ještě nemám představu, co kde bude - už bych to ale opravdu měla vymyslet! 8-) Posílám foto parketu, kvalita je tedy úplně mizerná, ale lepší než nic ;-)
Odpovědět
Dobrý den, nabízím všem svatbám ve ŠVORECKÉM DVOŘE CATERING. Náš hotel je nedaleko . Všechno řešíme rychle a operativně. Budu se těšit na spolupráci. Hotel Svornost
Odpovědět

Odpovědět
@lucira Díky za foto. Tenhle víkend se do Škvoreckého dvora asi zajedeme podívat, tak snad něco vymyslím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@darsy1 Ahoj, vítám tě mezi námi. Kdy máš termín svatby? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, my máme termín svatby 21.5. právě ve Škvoreckém dvoře. Byla jsem z něj poměrně nadšená, ale co jsem si přečetla poslední diskuzi, jsem trošku vyděšená. Snad se s paní dohodneme, aby tam bylo uklizeno dle našich představ.
Odpovědět
Ahoj, Škvorecký dvůr jsme nakonec zrušili, ani ne kvůli nepořádku (myslím, že to by snad bylo ok), ale kvůli sousedům a problémům s tím, že nemůžeme využívat zadní část pozemku, kde jsme chtěli hosty usadit, když bude hezky (taky zde postavit pár stanů). Bylo nám řečeno, že tento pozemek se dá využívat pouze do nějakých 17hod., což nám dost narušilo plány (máme mít cca 100 hostů, kteří by si ve dvoře nikde dohromady nesedli). Problém vidím v tom, že všechny tyto podmínky se do detailů dozvídáte až v průběhu příprav (paní nemá smlouvu, na internetu podmínky nenajdete). Takže jsme dva měsíce žili s tím, že svatba bude ve Škvoreckém dvoře a pak nastala tahle situace, kdy už jsme samozřejmě měli termín svatby oznámený a najít něco jiného nebyla hračka (naštěstí se povedlo a jsme nadšení). Zálohu by nám paní snad měla vrátit. Každopádně myslím, že u menších svateb nebude problém, takže nevěšte hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peckulin Jee, tak to mate za chvilku ! :-) Držím palečky a věřím, že vše bude podle vašich představ... Máte už vše vymyšleno? ( kde co bude v arealu apod . ? ) Já mám svatbu až v září...musím čerpat inspiraci ;-) , zatím jsem v arealu byla jen jednou a to na první prohlídku. @darsy1 Tak to mě mrzí, ale jsem moc ráda, že máte náhradu. :-) naprosto s vami souhlasím, že všechny podmínky se do detailů dozvíte až v průběhu příprav, což není správné.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@svornost Dobrý den. Příští rok budeme mit6svatbu6ve Škroveckém dvore. Květen 5.5.2017 Mohli by jste mi prosim poslat Vaši cenovou nabídku? Prosim na email. Děkuji cihakovadenisa@email.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky tak dnes probehla návštěva ve Skvoreckem dvoře. Sleduji tady fotecky ze svatby Lucky ( Lucira) měla jsi to moc krásný a skvěle sladěné. :-) jinak jsem jiné fotky nenašla... Letos se vás tam pár určitě vdavalo tak prosím ukázku... Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@darsy1 Ahojky, a kde jste nakonec meli svatbu? Zacinam s vyberem z mista a z hruzou zjistuji, ze nekde maji plno uz i na rok 2018 .. nebo hsou nesmyslne ceny;(
Odpovědět
@kacaba13, jaký máte termín? Já jsem měla škvorecký dvůr vyhlídlý už nějakou dobu, ale kůli ceně jsem hledala jinde. Nakonec se k němu zase vracím, ale obávám se jestli budou vůbec volné termíny v roce 2017 červen/červenec/srpen. :-S
Odpovědět
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli ta cena 25tis je opravdu konečná. Neplatí se navíc třeba použití krbu, bazénu, co sklípek nebo nádobí...?
Odpovědět
Profilova fotka
@agenn Mám info od jedné slečny, že od půlky května do půlky července je plno, ale ověřené to nemám.. asi bych to řešila co nejdříve, pokud už jste rozhodnutí ;-)
Odpovědět
Dnes jsem mluvila s paní majitelkou a už mají na příští rok volný pouze konec dubna a konec září. Mají tam tedy pěkný svatební frmol :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agenn termín máme 5.8.2017 a cena by měla být konečna. Jeďte záleží na počtu svatebních hostů. Ale to se pak zvedá jen o tisíc korun. Jinak další poplatky neříkala. A má opravdu plno, když jsme to v říjnu rezervovali tak říkala asi jen dva termíny na srpen ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak tedy...menší info.. Svatba proběhla v září a bylo to dokonalé.. určitě ne, díky paní majitelce. Nedělala nám žádné problémy,tváří se jako medvídek, ale také nám s ničím nepomohla .... Po svatbě a při odevzdání areálu, se nás ptala, zda pokoje jsou použité a byl plné...poté na nás zkoušela, že si je nechává zaplatit zvlášť a že nám to tedy odpustí. WTF? Věděla jsem, že to je hloupost a nic bych nezaplatila,ale je to drzost. Areál je krásný sám o sobě, ale už při mé svatbě působil, že se do něj moc neinvestuje..jak bude vypadat příští rok po zimě??..Areál při předání byl venku neuklizený ( hlavně u vchodu do sklípku, jsou tam zbytky co kdo nechal..).Den před svatbou jsem zametla celý areál, uklidila a snažila se schovat všelijaký nepořádek co se tam po ostatních svatbách nastřádal apod. Uvnitř bylo ,,poklizeno ( pro někoho možná uklizeno, ale pro mě ne), takže moje rodina celý areál vygruntovala od sklepa až po půdu :-D. Myslím, že to by se za 25 tis. řešit nemělo, ale to jsou věci, které zjistíte v průběhu. Vše se dalo uklidit a jsou to jen drobnosti, ale bylo tolik práce s dekorací obřadního místa, stodoly apod.... Jinak v 1 hodinu ráno, kdy muzika hrála opravdu potichu a byla slyšet pouze ve stodole, přijela policie ČR s tím, že si sousedi stěžují na hluk. (vzdálení sousedé..) Bylo nám vysvětleno, že dostávají upozornění pokaždé, když je svatba...Hudbu jsme ihned vypnuli a berte to jen jako info, vím že noční klid už dávno byl :-D. Myslím, že sousedi toho mají dost, protože při příjezdu mi bylo sděleno od jedné starší paní , že musela jednou přerušit obřad, protože nemohla vyjet s autem... Nevím co je na tom pravdy, třeba to bylo jen varování :-D :-D Kámen úrazu je podle mě, že paní majitelka nemá žádnou smlouvu a tudíž je vše na vzájemné důvěře. Nejsem člověk co by psal recenze a kritizoval,ale vzhledem k tomu, že jsem forum zakládala, tak cítím, že tento příspěvek sem patří. Nechci vás odrazovat, já jsem ráda, že jsem si vybrala škvorecký dvůr a všem se tam moc líbilo. Není to stížnost, jen jsem vás chtěla upozornit ať víte, co vás čeká a na co si můžete dát pozor. Přeji vám krásnou svatbu a klidné přípravy! Lucie
Odpovědět
Teď jsem paní majitelce volala a volný termín na příští rok 2017 je až v září, jinak nic. Tak jsem to pěkně prošvihla, ach jo. Nevíte o něčem jiném v okolí praha-východ, tak abych si mohla zajistit vše sama a bylo to za podobnou cenu. Nějaký sál, chata, stodola....Asi nic takového není.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucimprcampr Luci děkuji moc za tvé postřehy a informace. Tak nějak s tím počítáme a budeme se snažit si to udělat pěkné.
Odpovědět
@lucimprcampr Jinak se nedivím těm sousedům, každý víkend svatba s hudbou, to musí být, když nemají ani jeden víkend klid a svatby se tam tolik točí, je to přeci jen obklopené domy.
Odpovědět
@agenn od 1. října 2016 musí hudba a muzika na svatbě dodržovat Ustanovení § 47 odst. 6 zákona o přestupcích, který zní: „Dobou nočního klidu se rozumí doba od 22. do 6. hodiny. Od 1. října 2016 mohou obce stanovovat výjimečné případy, při nichž je doba nočního klidu kratší nebo žádná, pouze přímo v textu obecně závazné vyhlášky. Pokud svatební oslavy nebudou uvedeny v textu závazné vyhlášky, musí se respektovat noční klid od 22. do 6. hodiny. V případě, že obec obecně závaznou vyhláškou nezkrátí či nezruší dobu nočního klidu v den konání určité akce, bude hlučné jednání fyzických osob tento den v zákonem stanovené době nočního klidu postižitelné a obecní policie či obec jej bude řešit v rámci přestupkového jednání. Za rušení nočního klidu lze uložit tyto sankce: a) napomenutí, b) pokutu do 10 000 Kč, v případě opakovaného spáchání přestupku do 15 000 Kč c) zákaz činnosti, d) propadnutí věci …
Odpovědět
@agenn Dobrý den,take hledáme podobné místo jako vy.Nasli jste již něco? Moc děkuji za informaci
Odpovědět
@monika_mb Koukněte na Habrovku v Michli. Já stále ještě hledám.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?