Svatba - Retropark Sejfy, Mladé Buky, máte zkušenost?

Hojda, nevdávala jste se některá z Vás v Mladých Bukách v Retroparku Sejfy? Plánujeme na srpen svatbu. Toto místo se nám líbí, jen by mě zajímaly Vaše názory či zkušenosti ohledně prostor. Předem moc děkuji Lucka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krainy Ahoj Lucko, já osobně jsem tam byla kdysi jen na nějaké akci, ale je tu jedna slečna, co se bude vdávat v červnu a bude mít svatební hostinu právě tam. Kdyby se ti neozvala, tak jí písnu, ať ti dá vědět co a jak...
Odpovědět
Děkuju :)
Odpovědět
ahoj,dekuji Pet za info:) krainy: budeme se tam brat 1.6. a byli sme si to tam prohlednout.nejenze super domluva,ale krasneprostredi.je tam louka,kde nas oddaji,rotunda kdyby nahodou prselo,takze i to se tam da vyresit v pripade deste.budeme mit vse v jednom.obrad,obed i hostinu:) ubytovani tez neni problem.jsou tam pokoje v ruznych provedeni.a zdarma nechaji zenicha a nevestu prespat v apartmanu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Také budeme mít svatební obřad, oslavu i ubytko v Sejfech a to 22.6.2013. Tohle místo jsem si vyhlédla loni v září, když jsme začali uvažovat o svatbě ;-) :-) Kamarád to tam zná a říkal, že má volba je nejlepší místo na tuto akci v okolí Jaroměře co zná. Tak se už moooooooc těším !! :-D
Odpovědět
Nám právě přišlo, že je tam málo místa na tancování, myslím v té rotundě.
Odpovědět
Profilova fotka
@krainy Vždy to jde nějak vyřešit ;-) Záleží jak budete mít koncipovanou oslavu...my jako raut a dle počasí bude i venku, tak to nějak klapne :-D :-D Pro mě je nejdůležitější, že bude vše na jednom místě...to bylo pro mě hlavní kritérium při výběru místa svatby :-)
Odpovědět
já si naopak myslím,že tam je místa až až a tančit se dá vpodstatě kdekoli, záleží samozřejmě na tom, zda budete mít živou hudbu nebo DJ aby se vědělo kam si má přinést zařízení..my jsme se řídili hlavně tím,že to chceme vše v jednom jak píše sweetest, to byl bod číslo 1.. tancování nějak neřeším - jsme naprosto netaneční typy a určitě se to tam dá udělat i když by někdo tančit chtěl..
Odpovědět
Profilova fotka
@claryka Souhlas...tančit se dá všude, i na stole :-D :-D A my budeme mít živého hudebníka...už se těším na ten taneční rupec!!!! To bude pajáááda :-D :-D :-D
Odpovědět
sweetest:ty si to urcite uzijes:))))))) ;-) tesim se na Tvoje fota!!!!:)
Odpovědět
Profilova fotka
@claryka A já na tvé a na recenze ;-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, budeme tu mít svatbu letos v létě. Tak jak vám dopadla ta vaše? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, neni tu nektera, ktera tam mela svatbu pred nedavnem? Mela bych par dotazu. Dekuji a preji hezky den.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ženili jsme syna v září 2018 - obřad v horním kostele v Horním Maršově (Dotek), oběd a pak odpoledne a noc v Retroparku Sejfy. Svatební dort a sladkosti od Sladkých teček z Trutnova. Spokojenost se všemi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?