Svatba pro cca 90 lidí v Praze a okolí

Ahoj všem, hledáme místo v Praze, či okolí Prahy, kam by se vešlo přibližně 90 lidi, chtěli bychom mít vše na jednom místě, možnost mít obřad i následné aktivity venku a při špatném počasí i uvnitř. Nehledame zámek, ani statek, spíše něco modernějšího, s možností venkovního grilování, noční až ranní zábavy :-D a aby to bylo v rámci možností našeho rozpočtu cca 100 tisíc - se vším všudy. Nemáte někdo nějaké typy a triky kde své vysněné místo najít, případně rovnou hodit nějaký typ, zkušenosti, nápady a názory. Díky moc 😊 budu ráda za všechno
Odpovědět
Dobrý den, Terezko, jak se dívám na Váš požadavek, tak dle mého je nemožné v Praze sehnat místo , kde se vejdete do 100 tisíc při 90 hostech. Jedině si pronajmout místo, nechat udělat externí raut cca 400,-Kč/ osoba. Záleží, co vše chcete za 100 tisíc. Jídlo + pití+ dort + pronájem … Servírovaný oběd, nebo pouze raut. Taky něco stojí farář/ matrika....Taky je podstatné , jaké budou možnosti nápojů. Jestli jim dovolíte jen nealko, pivo + víno?
Odpovědět
Profilova fotka
90 lidí do 100 tisíc? Tak to good luck... My jsme měli jen něco přes 70, ubytovávali na pokojích jen asi 15 z nich, měli jsme jen raut a pečené prase a to ještě z celkem velké části svépomocí (např. veškeré pití), a do 100 tis. to tedy nebylo. Ještě teda - těch 100 tis. myslíš kompletně celou svatbu, nebo "jen" hostinu + pronájem místa + ubytování? (Tj. věci jako šaty, oblečení, matriku, výzdobu, prstýnky... počítáš zvlášť?) Pak bych si to možná v nějaké skromnější formě dovedla představit, ale pokud byste chtěli všechny ubytovávat a mít oběd i raut, tak těžko. :-|
Odpovědět
@tereza_azeret: Ahoj, jak píšou holky, do 100 tisíc se s 90 ti lidma určitě nevejdeš, pokud máš tuhle sumu na svatbu jako celek, ne jen na hostinu. Myslím, že se počítá +-1000 Kč na jídlo a pití pro jednu osobu. Co třeba Grébovka? Svatba se dá udělat venku v Havlíčkových sadech anebo vevnitř. Je tam krásný výhled na město a 90 lidí se do toho pavilonu jistě vejde. Tam se dá udělat i přímo raut, bez oběda o několika chodech. Taky jsem tu četla pár diskuzí, kdy snoubenci měli nižší rozpočet na svatbu,ale domluvili se s hostama, že každý přinesl na svatbu něco málo na zub anebo láhev vína a taky to bylo fajn. Jestli plánujete svatbu v létě 2019, tak pokud vím od ostatních, tak už teď je dost problém s místem. Všechno se rychle plní. Prý se dá ušetřit i tím, když byste měli svatbu třeba v zimě nebo zkrátka ne v létě.
Odpovědět
Ahoj, diky moc za komenty, no měla jsem na mysli 100 tisíc jen na pronájem místa, obřad, oběd-jen pro nejbližší rodinu a následný raut. Nemusí to by v Praze ale i okolí. Tak do 40 minut jízdy, vůbec nevím,jak se v tom všem orientovat a jestli to je takto možné nebo máme mít větší rozpočet, už jsem přemýšlela i nad nějakou svatební koordinatorkou, jestli by mi neporadila, kde lze pořádat obřad a následnou hostinu, přijde mi, že na netu je jen několik stále stejných míst. Začíná mi z toho jít hlava kolem :-| :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v tom případě by to šlo, to by ses, myslím, mohla vejít. Potřebuješ všech těch 90 lidí i ubytovat? Jestli jo, tak bych popřemýšlela nad nějakým třeba rekreačním střediskem, já to znám třeba tady: https://www.rszubri.cz/, kde dělají i svatby a je to všechno na jednom místě (vč. ubytování pro cca 100 lidí) a není to drahé, ale zas žádný super luxus. Není to tedy vůbec u Prahy, je to a Vysočině, spíš přemýšlím, jestli by sis představovala něco v tomto duchu.
Odpovědět
Nejvíce se mi zatím líbí Mlýn Karlštejn, ale viděla jsem tu několik špatných recenzi, tak nevím co si o tom myslet. Ubytování bych pro všechny asi nechtěla, počítala jsem tak pro 30 lidi cca.
Odpovědět
@tereza_azeret: na svatbě v Romantickém Mlýnu Karlštejn jsem byla před 2 měsíci. Ubytování tak za 3000 na noc pro 2. To si hosté hradili sami, což chápu, protože jinak by to snoubence zruinovalo.Ale musím říct, že cena kvalitě teda neodpovídá. Většina věcí nefungovala a nespalo se nám tam dobře. Recepční příšerná. Neřekla nám ani kam máme jít do pokoje, kdy je snídaně atd. Svatbu měli kamarádi za hotelem u řeky, což je moc pěkný místo. Hostinu a zábavu pod stanem. Takže místo pěkný, ale svatba celkově byla asi dost mastná a taky měli cca 90 lidí.
Odpovědět
@chantalle6 přesně takovéto recenze na to čtu, že místo krásný, ale obsluha příšerná. Zase když už do toho chci dávat peníze, tak bych očekávala vše v pořádku :-)
Odpovědět
@lenka2806 spíš to jsou jen moje představy bez nějakýho vědomí reality, moc se mi líbí např. toto https://www.svatba-ve-stodole.cz/list..., v takovém stylu by se mi to moc líbilo, ale přijde mi, že kolem Prahy nic takového není. Určitě bychom chtěli oběd jen pro nejbližší rodinu a pro ostatní, nejlépe venkovní, raut, pití bych dala klasiku nějak nealko, pivo víno a ostatní, aby si platili sami.
Odpovědět
@tereza_azeret posílám Vám zprávu :-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@lenka2806 dobrý den ví o nájem místě víte také by mě zajimalo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně. Termíny na léto máme ještě nějaké k dispozici.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?