Svatba pro cca 100 hostů do 30km od Prahy - vše na jednom místě

Ahoj holky, potřebovala bych tipy na místa na svatbu v Praze a jejím okolí pro cca 100 hostů. Chtěli bychom vše na jednom místě - obřad cca ve 14:00 a potom jen raut pro všechny hosty (bez oběda). Nějaké místo, kde by nebyl problém s hudbou a kde by nás v 10 večer nevyhodili, ale dalo by se tam být až do ranních hodin. Obřad bychom chtěli ideálně venku (zahrada, park), ale aby byla možnost i někde vevnitř či nějaký stan pokud by pršelo. Následný raut by mohl být klidně vevnitř, ale ideálně třeba se zahrádkou. Je problém najít nějaký prostor, kam by se bez problémů vešlo tolik lidí. Líbil se mi Mlýn Davídkov (ale je to tam docela drahé), potom restaurant Léta Páně (ale tam se zase může stát, že v ten den budou dvě svatby) - raději bych něco, kde budeme sami. Potom se mi líbí třeba Hlubočepský zámeček (nemáte některá zkušenosti?). Prosím o nějaké další tipy, pokud máte a i případné zkušenosti. Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel SEN Senohraby :) www.hotelsen.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolab1 Ahoj, určitě Parkhotel Popovičky ( http://www.parkhotelpopovicky.cz/ ) Loni tam měla svatbu kamarádka a bylo to skvělý. Já ji tam nemám jen proto, že jsme jí nechtěli opakovat :) Ale počítej s tím, že to bude dražší...
Odpovědět
Profilova fotka
@petale tam jsem ti to zjišťovala a bohužel je to dražší, ale je to tam krásné :) tam co si pamatuji, tak pro určitý počet lidí musela být konzumace za tolik a tolik... Myslím, že 60 osob muselo mít útratu za 120 000,- Kdyžtak se mrknu do mailu, jestli to tam ještě mám.
Odpovědět
zámek Brandýs nad Labem, my měli obřad venku, a restaurace Renesance http://www.restauracerenesance.cz/pag.... Krásné prostory, velká terasa, v létě tam není na padnutí, vše naprosto dokonalé :)
Odpovědět
Díky za tipy, kouknu na to. Ty Popovičky jsou krásný, ale tam už je to opravdu drahé.:/ Chtěli bychom se s cenoá rautu vejít do 1000Kč/os s pitím (pivo, víno, nealko). Ten sen je hezký, ale měla to tam sestřenice a představovali bychom si spíš víc něco jako nějaký hezký statek nebo tak. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolab1 My meli svatbu ve stredisku Lions v Nesuchyni u Krusovic, 100 lidi neni zadny problem na obrad, hostinu ani ubytovani :-) je to ve vsem dost variabilni, ruznych prostor je tam spousta, takze by bylo jen na vas ktere prostory byste chteli vyuzit, urcite doporucuji se tam zajet podivat a s panem reditelem se pobavit o vasi predstave ;-)
Odpovědět
Na to jsem taky koukala a moc se mi to podle fotek líbilo a právě plánujeme tam zajet. Můžu se zeptat, jak to vyšlo cenově, jen orientačně?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu na Berchtoldu :) splnuje to uplne všechny tve požadavky :) obrad na zahrade - jen když bude prset, tak vevnitř...je tam obrovska zahrada...bude nas tam asi 80 a myslim ze 100 lidi nebude problém...vzdyt tam je jen jedna svatba v ten den...nikdy se nesejdou dve nevesty - prostory jsou tedy pronajate jen pro vas, jen v te zahrade muze byt někdo z verejnosti - to bychom se asi nedoplatili, kdybychom si pronajali zamek cely...raut a party s dj muze koncit kdykoliv si usmyslime :) da se na zahradu nainstalovat party stan...zatím jsme moc spokojení, co se týče domluvy s paní, co tam zarizuje svatby...za mesic a pul se o tom sami presvedcime :)))
Odpovědět
@martaveg Na to jsem taky koukala a moc se mi to podle fotek líbilo a právě plánujeme tam zajet. Můžu se zeptat, jak to vyšlo cenově, jen orientačně?
Odpovědět
@denca89 Děkuju. Na Berchtold se taky zkusím podívat. :) Můžu se taky zeptat na orientační cenu? Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolab1 napíšu ti do zprávy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout naše prostory. Máme restauraci s pensionem 4km za Prahou, ve vesnici Jinočany. Obřad pro 100 lidí můžeme připravit na zahradě, následný raut, grilování, taneční prostory, zahrádku, pergolu - můžete v klidu využívat do 22 hodin. Po té je nutný přesun do vnitřních prostor, ale můžete si být jisti, že veškeré prostory budou rezervovány pouze pro Vás. Kapacita ubytování je cca 35 lůžek, další hosté si mohou postavit stany na zahradě. Ceny máme velmi příznivé. Pokud máte zájem, mohu Vám připravit kalkulaci dle Vašich požadavků. Žádné poplatky, pronájmy, couverty... Chceme, aby jste se u nás cítili příjemně a pohodlně a přitom si užili veškerý komfort.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?