Svatba pro 90 lidí v Praze a okolí s vlastní kuchyní

Ahoj, hledám místo pro přibližně 90 lidí v Praze a blízkém okolí. Svatbu chceme mít vevnitř, ale bylo by fajn, aby bylo s nějakou zahrádkou. Chceme si ji uspořádat sami, proto by bylo nejlepší kdyby tam byla kuchyň. Pokud ne, tak aspoň nějaké zázemí pro catering. Svatbu plánujeme na příští červen/červenec. Děkuji za tipy. ;-)
Odpovědět
Zkusila bych kontaktovat nějaký vojenský sklad nebo tak něco. Tam se do hangáru 90 lidí vejde. A polní kuchyně bude jistě v provozu ;-)
Odpovědět
@karlap Dekuji, ale kdyz sem psala, ze shanim misto, tak sem mela na mysli neco hezkeho a ne sklad a polni kuchyn. Kdyz neni kuchyn tak nejake dobre zazemi pro catering (lednice, drez).Pokud se chcete nemistne vysmivat, tak si komentare odpustte.
Odpovědět
Ahoj, opravdu úžasný je to na Mlýně Davídkov. Nádherný místo, úžasný lidi, skvělý jídlo. My se tam bereme taky se snoubencem. Mohu jen doporučit. ;-)
Odpovědět
@spunakr mužů požádat o info,jak to vyjde cenově cca😃diky
Odpovědět
Počítáme tak se 150tis, ale máme živou hudbu, která nás bude stát okolo 40tis. A Mlýn cenově je individuální, je třeba napsat panu Kroupovi na petr.kroupa@mlyndavidkov.cz. Ten Vám dá veškeré info. 😊
Odpovědět
Davídkov taky můžu doporučit, brali jsme se tam loni a bylo to skvělé =)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mohla by ti vyhovovat Zbraslavská myslivna Pavel
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?