Svatba pro 150 lidí Pardubice a okolí

Ahoj vsem budoucim nevestam, prosim poradte nevite o nejakem miste (farma, statek, vila) pro usporadani odpoledni svatebniho koktejlu, hostiny a vecirku a pripadne i obradu? Radi bychom nasli misto, kde si muzeme nektere veci pripravit sami a hlavne, kde muzeme byt az do rana :) Dekuji za jakekoliv rady. P.S. Pokud v okoli Pardubic nic takoveho nenajdeme, uvazujeme i okoli Prahy, Vysocina, Brno ? Jetse jednou diky za napady.
Odpovědět
Vždy když se mě někdo ptá, odpovídám Stanský mlýn u Hlinska. Bylo to nejkrásnější místo na svatbu, jaké jsem viděla. Hostů měli myslím 120 a uplně v pohodě se tam všichni vešli.
Odpovědět
V okolí Pardubic Klokočův mlýn - je to nádherné místo s velkou stodolou i s ubytováním. Jídlo ani pití ti vlastní myslím nedovolí, ale výzdoba by problém být neměla. Jinak teda good luck - my sháněli v této lokalitě pro cca 100 lidí a byl to fakt boj a nic moc jsme nemohli sehnat (finančně přijatelného) - nám naštěstí pak klesl počet na 80, což už bylo lepší :)
Odpovědět
@bekyc Zdravím, mohla bych se zeptat, jak měli řešeno stravování a ubytování pro takovou spoustu lidí? děkuji :)
Odpovědět
Pro rodinu nebo příbuzné s dětmi měli pokoje, které ve mlýnu jsou (moc krásné) a ostatní trochu punkově ve stanech, což nevím jestli by každý na svatbě chtěl, ale tam to nikomu nevadilo. Rodinný oběd měli uvnitř a raut pro ostatní venku jako catering, myslím že to měli převážně od nich a něco si donesli svého.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, hrál jsem minulou sobotu v kulturním domě Ostřešany - nová stavba (110 lidí). Je tam i zahrádka. Hrál jsem do 3 hodin a nebyl problém. Skvělá akustika nepustí hudbu ven. Místo pro jistě 150 lidí a ještě zbude na taneční parket. Je tam kuchyňka a bar, který je možné zajistit Cateringem. Venkovní prostor pro obřad tam ale není. Mám krátké video z akce, ale to neprotlačím tady kvůli objemu. Pokud bude mejlík pošlu přes úschovnu. Další místo je Klokočov.Tam ale jedno místo pro 150 osob není. Je to ve třech objektech - stodola - 45 - 50 lidí jen na oběd, střední stavba - 40 lidí a sál v hospodě je vhodný jako taneční sál..Ale prostor pěkný, veliká zahrada.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@denisavili A jaké místo jste nakonec vybrali? :-)
Odpovědět
Nakonec jsme měli svatbu v Penziónu na Krížovce. Je to kousek za Třemošnicí směrem na Běstvinu. Bylo to pro nás tak tak - na oběd necelých 90 lidí, večer plus 10-15. Když se vyzdobi, tak to tam bylo moc hezký - mohu poslat nějaký fotky :) hřiště venku pro děti, částečně zastřešená terasa, která se hodně využívala. Velmi příjemná cena, jídlo i personál :) kdybys něco chtěla vědět, tak se ozvi. @anakos
Odpovědět
@denisavili pro nás je to bohužel malé, ale moc díky :)
Odpovědět
Možná by šel i Penzion Na lukách u Poličky :-) Vnitřní prostory jsou velké a míst na spaní taky hodně, je dobré to vidět a probrat s majitelkou :-) Do Stanského mlýnu dovnitř se vejde max. 50 lidí, takže při větším počtu musí být venku. Pokud by pršelo, tak není kam se schovat :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, obnovuji diskuzi 🙂 Hledám místo pro svatbu pro 130 lidí + místo na tanec. Mám představu jednoho velkého sálu, aby, když se bude třeba něco hrát, tak neseděla půlka u stolu a ani o tom nevěděla.. Okolí Pardubic, ale i směr na Vysočinu nebo klidně na Orlické hory.. vlastně cokoliv v dojezdové vzdálenosti 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?