Svatba pro 120 lidí v Praze a okolí, máte tip na místo?

Ahoj holky nemel by nekdo tip na misto pro velkou svatbou (120 ludi) v Praze a okoli? Obrad chceme v kostele, pak pobliz nejaky hotel kde by byla hostina a cast lidi by tam i prespala Moc dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@taggie Dobrý den, Resort Green Valley je uzavřený areál v přírodě, kousek od dálnice D1, nedaleko Benešova. Podívejte se prosím na naši prezentaci zde: http://www.beremese.cz/katalog/firma/... , případně mě neváhejte kontaktovat. Děkuji honza kuklík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnou svou restauraci + pension 4km za hranicí Prahy 5. www.beremese.cz/katalog/firma/kvetasz... Inzerujeme 110 míst k sezení, ale vzhledem k tomu, že nám patří dvůr i zahrada, jistě by jsme mohli další hosty usadit. Další fotky najdete i v mém profilu. V případě jakýchkoli dotazů, mne neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@taggie dobrý den, slečno "Taggie", rádi Vám představíme prostory hotelu GreenYacht v Praze, svatbu pro 120 osob můžeme připravit na zastřešené terase a k tomu Vám nabídnout i prostor pro mokrou variantu. Nabízíme "Vše na jednom místě" ubytování, hostina, večerní párty a velké parkoviště. Prosím podívejte se na naši prezentaci. Pokud se Vám bude místo líbit, rádi Vás provedeme a představíme veškeré možnosti, součástí prezentace je i ochutnávka svatebního menu. V případě jakýchkoli dotazů, mne neváhejte kontaktovat
Odpovědět
Dobrý den,svatební hostiny pořádáme 20 let. Máme bohaté zkušenosti. Umíme všechno na jednom místě. Nedaleko našeho hotelu je moc hezký kostelík. můžu poslat foto. Reference na nás naleznete na : http://www.beremese.cz/katalog/firma/..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-... . V případě zájmu vám všechno ukážu a pordím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj Taggie mám úplně stejný počet lidi řekni jaky prostor jste nakonec vybrali?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?