Svatba pro 100 s vlastním cateringem - okolí Prahy

Zdravím všechny :) Chtěla bych požádat o radu zkušenější z Vás. Shanime statek/mlyn/cokoliv :D do hodiny od Prahy, kde by se mohli ubytovat všichni hosté (cca 100) v komfortním prostředí a zároveň by nám dovolili vlastní nápoje a catering. Takový Mlýn Davidkov, hezky v přírodě ale ne s tak předraženými nápoji a jídlem. Moc děkuji za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v září svatbu v rekreačním areálu Lávka Skochovice ve Vraném n. Vltavou. Jen pronájem prostor (možný dokonce ve dvou cenových variantách - jen část areálu/celý areál), zbytek (catering apod.) je na nás ;-) Ubytování je v místě pro 50 osob v pokojích, dále možnost prakticky neomezeného stanování, vedle je ještě penzion Kaskáda, ten bude mít tak 30 lůžek? (nevím přesně). Tak nevím, čemu říkáte "komfortní" ubytování, žádný luxus to určitě není, nicméně na pohodové přespání určitě stačí. Celý areál je travnatý, v přírodě, hned u Vltavy, celkově je to tam malinko punkové, nicméně nám se tam líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na zámeček Městečko. Nápoje můžete mít vlastní. Jídlo zajišťuje catering, není předražené. Dále Vám pomůžeme s organizací celého dne. Krásný den, Lenka
Odpovědět
@vodni_vila děkuji moc, mrknu na to :) je to hned u Prahy coz je fajn :)
Odpovědět
@svatbynazamecku dekuji za nabidku. Pokud je tam moznost ubytovani. Zašlete mi prosim nabidku na email cespivovam@gmail.com. dekuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?