Svatba Praha a střední čechy

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké hezké místo na svatbu. Měli jsme v plánu Všetice, ale tam je bohužel na více jak rok plno... Dál jsme se koukali na Park hotel Popovičky, místo se ná velmi líbilo, ale ceny na hostinu jsou celkem vysoké. Další možnost je Vrbtovská zahrada , ale kde pak mít hostinu a zároven místo na přespání ? Nejlépe kousek od Prahy ... ? Ovšem nejvíce by nám vyhovovalo přesně něco na způsob statku Všetice, hezké místo venku , ale i na hostinu a večerní raut. Velmi děkuji za tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme svatbu v hotelu Čertousy, Horni Pocernice. Vse na jednom miste a byli jsme spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli svatbu na zámku Libouň u Vlašimi, je to v podstatě statek, s velkou zahradou a velkou kapacitou na ubytování. S cenou jsme byli velmi spokojeni a i s přístupem provozní, snažili se ve všem vyjít vstříc a všem se tam líbilo. Pokud bys chtěla podrobnější informace, pošlu do IP. Na internetu nemají zatím svoje stránky, je to tam otevřené rok a přitom každý víkend v létě měli svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@leokadja ahoj, mohla bych tedy poprosit o více informací? Mockrát dekuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hodně snoubenců vybírá jako místo obřadu Vrtbovskou zahradu a na hostinu jednou k nám. Jsme 4km za Prahou, ale z Vrtbovské zahrady je to k nám jen 20 minut autem. Jelikož se Vám líbí statky typu Všetice, určitě by jste byli u nás velmi spokojení a ještě ušetříte za pronájem prostor :) Ubytovat můžeme až 35 osob. V případě zájmu, pošlu více info.
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavá místa jsou určitě Tvrz Třebotov, Green Club Tursko s obřadem i hostinou na jednom místě videoklipy z těchto svateb jsou u mne v profilu a jeden zde: https://www.youtube.com/watch?v=S_TF9... Případně v Praze Chateau St.Havel a ve Středních Čechách Chateau Mcely.
Odpovědět
@leokadja ahojky chci se zeptat na podrobnosti z tve svatby..na kolik vas vyslo ubytovani a pro kolik osob,ci jak jste to meli domluvene??A na kolik vas prisla hostina s vecerni oslavou??Kdepak jste meli presne ubytovani,na tom zamku??A da se to misto pronajmout jen pro svatbu??Dekuji za odpoved ;-)
Odpovědět
Dobrý den, velice rád bych vám nabídnul prostory našeho hotelu. Bližší informace najdete na našem profilu nebo vám je zašlu. S pozdravem. Tomáš Král
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě zkus mrknout na zámek Štiřín.. .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na náš profil, třeba Vás zaujmeme. Zámek Niměřice - soukromí po celou svatbu a komplet vše na jednom místě. Jen už máme pro sezonu 2015 menší výběr termínů, ale něco by se ještě našlo :-) . Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete mi prosím poslat orientační ceník svateb u Vás? Jednalo by se o svatbu pro cca 50 hostů a zajímaly by mě ceny za obřad, hostinu (menu / osoba, pronájem prostor atd.), raut, ubytování i související položky (výzdoba, ozvučení obřadu atd.) Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
Za mě doporučuji Penzion Na kopečku u Křince. Měli jsme tam svatbu tento rok a jídlo vynikající, krásné prostředí, velmi klidné místo (vesnička s cca 50ti obyvateli), všechno nově vybudované, mladý personál, vše proběhlo podle našich představ :)
Odpovědět
Článek se načítá
@leokadja ahoj chceme mit v Libouni svatbu v cervenci, mohla bys mi poslat vice informaci? Moc dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@squeeze dobrý den platí se za prostory??? A nebo jen za jídlo? A pití děkuji moc za odpověď Rihova
Odpovědět
@lucielucielucielucielucielucie Nene neplatí, pouze za konzumaci.
Odpovědět
Děkuji moc a ceny jsou zhruba jaké? Na osobu děkuji moc
Odpovědět
@squeeze můžu mít ještě otázku na kolik vyšlo jídlo cca na jednoho?? A do kolika hodin mohl hrát DJ?? A je tam prostor na tancovani?? Moc moc děkuji
Odpovědět
@lucielucielucielucielucielucie Kontaktuj přímo je, komunikují opravdu velice pružně. Záleží na tom, co za jídlo budete chtít. Tancovali jsme do rána :)
Odpovědět
@squeeze Děkuji moc jen jsem měla od jedné pani informace,že tam je málo prostoru na tancovani a ,že tam museli max hrát do 22 h takže teď nevím ns cen sem :-) Jsme s nimi domluveni na příští neděli tak teď sbiram informace ale docela ste mi zvedla náladu s tim,že ste tancovali do rána :-) Nam by to možná stacilo ale uvidíme tak teď mám dvě verze vaše je lepší :-) oni vybrali jiný místo pro hostinu
Odpovědět
@leokadja Mohla bych taky poprosit o info? :-)
Odpovědět
@kvetaszenkova Mohla bych Vás poprosit o bližší informace do zprávy? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
jestli se Vám líbí jako místo na svatbu statek, farma případně samota tak bych Vám mohl nabídnout náš statek Farmu Heroutice :) jsme v podstate rodinná firma s dlouholetou tradicí od Všetic cca 3 km na úplné samotě.. zároveň nabízíme svatby dle vlastních možností a představ takže si u nás každý vybere přesně to, co hledá :) máme ještě nějaké volné termíny, tak nás v případě zájmu neváhejte kontaktovat přes náš profil tady, anebo přímo volejte přes kontakt facebookové stránce SVATBY NA FARMĚ - upřednostňujem telefonické anebo osobní jednání :) s pozdravem Lukáš Ferenc - Farma Heroutice přikládám pár foto pro ipředstavu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@kvetaszenkova dobry vecer..mela bych zajem o vice infa enkynio@gmail.com
Odpovědět
Profilova fotka
@leokadja dobry vecer..mela bych zajem o vice infa enkynio@gmail.com
Odpovědět
@marketaaj Mohu se zeptat, kolik jste měli hostů, jak jste to měli zařízené a na kolik Vás to celkově vyšlo? Moc děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?