Svatba Praha a okolí, červen 2016

Profilova fotka
Ahoj, s partnerem plánujeme svatbu na příští rok, předběžný termín máme 18.6.2016. Sháníme nějaké hezké místo na obřad i na hostinu. Nechceme nikam přejíždět, chceme to mít všechno hezky pohromadě :) Chceme civilní sňatek, takže kostel určitě ne. A představu máme spíš něco vzdušnějšího, lehčího... Obřad venku, pokud nám to počasí dovolí. A máme asi 50 svatebních hostů, tak abychom se vešli. A nakonec, radši bychom uzavřenou společnost (aby se nám tam nepromenádovala veřejnost).
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ja bych taky radsi uzavrenou spol. dobry je nejaky sal pronajmout ale chce to hledat no ja hledam stale
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina Pokud by to mělo být mimo Prahu, tak jak maximálně daleko? A pokud Praha, tak co vám stylově vyhovuje více na škále luxusnější hotel se zahradou až po sál v "kulturáku"?
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít svatbu v hotelu LONY. Obřad máme venku a raut uvnitř a pak venku večerní grilování. Perfektní jednání a domluva. Jo a vaří tam perfektně- hlavně maso! No kdŽ se tam zastavíte na jídlo uvidíte 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Max tak hodinku cesty od Prahy, kilometrově to moc neřeším. A co se týká stylu, radši bych něco "skromnějšího". Nepotřebuju mít luxusní svatbu, ale zase nechci skončit někde v oprýskaným kulturáku... Tak snad tyhle informace trochu stačí, i když jsou trochu strohé :D
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 Díky moc za tip, vypadá to celkem hezky a přemýšlím, že se tam zajedem podívat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina Podívejte se i na penzion Nový Rybník. Je to tam cekem nové, svatba tam byla příjemná, samota, gril, no to chce osobní dojem a ochutnávku. A dojezd směr Příbram tak půl hodiny z Barandovského mostu?
Odpovědět
Profilova fotka
www.basta.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina Dobrý den, rádi Vás přivítáme na palubě hotelu GreenYacht na Praze 8. kousek do centra, ale v klidné lokalitě. Vše na jednom místě. Obřad na palubě je možný a nebo v blízkém Libeňském zámečku odkud k nám je možné připlout lodí. Rádi se s Vámi setkáme a představíme prostory včetně svatební ochutnávky. Krásný den Přemek.
Odpovědět
Profilova fotka
Bašta Úžice 18.6. Bude urco volné 17.6. Je naše :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek85 jak cenove basta vychazi?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek85 že bychom se tam vystřídali :D
Odpovědět
Profilova fotka
Cca 1000-1.200kc osoba oběd+raut +pití asi jen nealko pocitano
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj, my měli cca 60 lidí jenom, a meli jsme to vsechno v Hotel Selský Dvůr, je to Hostivař, ale měli jsme tam full servis , paní manažerka, Salajková byla super ve všech ohledech, v den svatby tam byla a na vše dohlížela... měli jsme tam jak obřad, tak i oběd, a večer raut, a dostali jsme i slevu na ubytování. jako nemůžu si vynachválit .... personál super, prostě svatba dokonalá ... kdyžtak mohu i ukázat foto emoticon nebo SZ emoticon obřad byl ve vnitřních prostorech, kde pak byl i oběd a raut, ale je možno udělat to i uvnitř, navíc jídlo bylo, no jak to popsat, vynikající, a lidi spokojeni ... možná moc chvály, ale my opravdu byli spokojeni se vším, ve všešm vyšli vstříct, dokonce i vlastní víno jdme měli /platilo se korkovné myslím 80,-) mohu doporučit !!! :) a vaří tam mistr Patrik Bečvář a fakt umí a titul si zaslouží https://www.sivekhotels.com/cz/hotel-...
Odpovědět
Profilova fotka
@maikanyx Díky moc za tip :) a pokud mě paměť neklame, je to ten hotel, kde byli ubytovaní čeští hokejisté při MS 2015 :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina jjj to je presne ono :) kdybys potrebovala helfnout, tak i organizator jsem dobrej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@maikanyx Moc díky :) Já mám zatím jednu kamarádku, která se vdávala teď na začátku srpna a do mé svatby se naprosto nadchla, tak mi s organizací prozatím pomůže. Ale určitě se ozvu, když budu potřebovat rady, přeci jenom čím víc lidí mi dá názor, tím líp :)
Odpovědět
Profilova fotka
@maikanyx A ještě mi řekni, na kolik vás to tam celý vyšlo? Jestli nechceš veřejně, tak mi to můžeš poslat do zprávy. Budem mít asi 50 lidí, takže co do velikosti to budem mít asi podobný jako vy.
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina prosimte, my tam byli i ubytovaní, měli jsme tam pronajatých 5 pokojů (cca 8,5 tisíce), tak to do toho nebudu započítávat, ale zaloha na jídlo, pití a večerní raut - 35 tisíc a dopaltek byl 10 tisíc .... takže celkem 45 tisíc a mohly jsme si privezt sebou i víno -vlastní v lahvích, a za otevrený vína jsme platili 80 kč korkovné ... tvrdý alkohol si platili lidi sami, ale nikdo ho tam nakonec neměl, pač tam bylo pivo, víno a neako zdarma (pro hosty), pokud bys chtěla, můžu poslat ídelní lístek na oběd i na raut .... a jeste nám něco zbylo a dojídáme to ted :DD parkování před hotelem v pohodě, a ani hoteloví hosté tam nechodilii, naopak nám ještě blahopřáli a byli milí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme restauraci s pensionem 4km za Prahou, krásné místo plné zeleně a kytiček. Obřad lze udělat na zahradě, oběd v restauraci, večer grilování v otevřeném krbu, doplněné rautem, saláty, k tomu dobrá hudba... :-) Prohlédněte můj profil, je tam i odkaz na krátké video o svatbách u nás. Restauraci uzavíráme pro společnost od 50 osob.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak už máme rozhodnuto :) Všem děkuju za příspěvky. Nakonec vyhrál hotel Selský Dvůr v Hostivaři. Paní provozní Petra Salajková je moc milá, místo je krásné, kuchyně výborné. To všechno rozhodlo :) A termín máme už taky, 11.6.2016
Odpovědět
@janenina Ahoj, mohla bych se zeptat, na kolik to bude předběžně vycházet v Selském Dvoře? A kolik máte cca lidí? Díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikahajkova ahoj,presnou kalkulaci jeste nemame.Ale podivam se ti do mailu,za kolik maji ceny rautu za osobu.A az budu mit nejakou kalkulaci primo od nich,tak dam vedet.A je super,ze nechteji zadny penize za pronajem.Nikde jinde jsme se s tim nesetkali.A mame cca 50 lidi.
Odpovědět
novyrybnik.cz
Odpovědět
@janenina moc děkuji, mohla bys mi to prosím přeposlat do mailu? hajkova.veronika@centrum.cz. Moc děkuji. Netušila jsem, že vybrat místo na svatbu, kterou chceme mít v létě 2016 bude tak náročný.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikahajkova Povidej mi o tom.My jsme vybirali od leta.Posledni tri mesice jsem nedelala nic jinyho nez projizdela internet a posilala maily,aby mi poslali kalkulace.Mam toho v mailu hafo...Pak jsme si sepsali seznam kam se chcem podivat a zacali to objizdet.A selsky dvur nas zaujal hned.Me uz podle webovych stranek a kdyz jsme tam pak prijeli,bylo skoro hned jasno.A mas nejakou predstavu o miste?A nejaky rozpocet?Ja se zamilovala do Popovicek,ale to je pro nas naprosto nedostupny.To mam taky v mailu,muzu poslat.
Odpovědět
@janenina My začali hledat cca 3 týdny zpět. Selský Dvůr máme nejblíž. Zatím se chystáme do Úžic, pak k Pelhřimovu. Zatím se mi nejvíc líbí Veltrusy, ale termíny budou až v prosinci, tak je to těžký. Myslela jsem, že bude na všechno dostatek času, ale přijde mi, že je dost pozdě a všechno už je zamluvené.
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina Selský Dvůr je pro svatbu moc hezké místo, nádherný dvůr a vlastně svatba probíhá venku a nevadilo ani velké vedro. Jen ohledně hudby počítejte s koncem v 22h. Loni jsme tam sice hráli i po 22h, ale s utlumením. Letos přišli nekompromisně s koncem ve 22h - hoteloví hosté a noční klid. Toto je moc škoda, ale pokud nepočítáte s delší oslavou... No a také záleží, jestli toto opatření platí i pro průběh svatby někde uvnitř. Dual Music
Odpovědět
Profilova fotka
@dualmusic no me pani provozni rikala,ze je mozna i po 22.hodine,jen trochu utlumit.Pry na to hotelove hosty upozorni,tak snad to tak bude,protoze neplanujeme skoncit v deset vecer...
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikahajkova ty jo,to mate skoro pres celou republiku.Selsky dvur v Praze,pak Pelhrimov...Tak me ted napadlo,jestli nemyslis jiny Selsky dvur...
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina Nechci nějak strašit, nebo tak. Na svatbu je to místo paráda, jídlo, obsluha, super, jen ta noční doba. Hráli jsme tam i uvnitř a nepamatuji se už, jestli to bylo omezené nebo ne. Ale na dvoře... Jen trochu utlumit - to je strašně složité specifikovat. Jejich a Vaše představa může být značně rozdílná. Ono se to na tom dvoře dost odráží a kvůli hostům pak byli celkem přísní... zábava kolem 22h bývá v tom nejlepším a ani já nejsem rád, že se něco musí začít tlumit. Doporučuji, nebo spíš radím, abyste si to jen nějak přesněji ošetřila, třeba i písemně.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?