Svatba pod v altánku (kapličce) českobudějovicko

Ahoj! Chtěla bych vás moc poprosit, jestli nemáte nějaký tip na místo svatby na českobudějovicku. Chtěli bychom s přítelem svatbu někde venku v altánku nebo u kapličky, ale nedaří se mi nic vygooglit. Na zánku Hluboká se nám do toho nechce, je tam mraky lidí a svateb hodně.. Děkuji všem za tipy ;-)
Odpovědět
@puclitko Zkuste Lišov Schwarzenberský špitál. Nebo Penzion Kamínek v Novohradských horách.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj řešili jsme stejný problém, naše místa ze kterých jsme vybírali: minipivovar Kněžínek, Boží oko (Malé Chrášťany), Statek č.3 (Žabovřesky), Svachova lhota ( u Č.K.), Vráž ( u Otěvěku) tak snad vyberete to nej místo pro Vás.
Odpovědět
@lidka3 @maximixi holky děkuji za tipy, už to lustrujeme :-) maximixi mohla bych se ještě zeptat, vy budete mít vlastní altánek nebo to plánujete pod širým nebem? A hostinu rovnou v místě obřadu předpokládám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se rozhodli pro Svachovu lhotku u Č.K. a tam mají altánek svůj, klasiku 3x3m. a hostina samozřejmně bude taky tam. :D ještě jsem se účastnila svatby na martinském mlýně tam bylo taky moc fajn ale je to max pro 40 osob uvnitř.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Opravdu velmi nedoporucuji statek c 3 v Zabovreskach. Zucastnila jsem se svatby, kterou majitele svym sprostym a neomalen jednanim znicili svatbu, kdy z nevinneho nedorozumeni udelali nekolikahodinovou aferu, do niz zatahli i novomanzele, sproste nadavali hostum a vyhrozovali rozpustenim svatby. To opravdu nechcete na vasi svatbe zazit. Otresne!
Odpovědět
Profilova fotka
Kaplička sv. Máří Magdaleny u Chelčic ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?