Penzion Mlýn, Ropice - zkušenosti se svatbou

Ahoj, chtěla bych se zeptat nevěst, které se vdávaly v tomto penzionu, kolik to přibližně stojí a jak dlouho dopředu je nutné si toto místo zamluvit. Je to tam celkem oblíbené, takže když bych to chtěla 13.7 2019 je už asi nejvyšší čas, že? Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
ahoj, platí ještě tvůj termín? My tam byli nedávno a zrovna tento jsme předběžně rezervovali... tak ať se nepotkáme :)
Odpovědět
Ahoj, omlouvám se za pozdní reakci, byli jsme na dovolené a nebyla jsem tady, pro nás už to asi neplatí :-( , moc jsem ten termín chtěla, protože to vychází na naše třetí výročí, ale nakonec jsme se stejně dohodli, že to necháme až na rok 2020, takže pokud už to máte zarezervované a vyhovuje Vám, tak si ho určitě nechte :) no a můžu se poptat, jestli nemáš nějaké informace, kolik to tak přibližně vychází, pokud bych chtěla obřad přímo tam? Dneska jsem tam volala a paní mi řekla, že většinou se cena pohybuje s 50 lidma tak kolem 80 - 90 tisíc, ale na ten obřad jsem se zapomněla zeptat, kolik se platí navíc a tak trochu jsem ji nepochopila, jestli těch 90 000 je už celková částka i s alkoholem, pronájmem budovy, obřadem atd., nebo jestli se to platí ještě zvlášt. Děkuju :-)
Odpovědět
ahoj, taky jsme byli na dovolené teď :) myslím, že paní myslela cenu se vším všudy. Nám napsala, že se na jednoho pohybuje od 1400-1900... na obřad jsem se ještě neptala taky, ale chceme určitě tam. Když něco dalšího zjistím, napíšu ;) zatím jsme v začátcích
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@dandy87 mohu se zeptat zda svatba proběhla u Mlýna? a jak asi vyšla finančně a zda jste byli spokojení? máme zarezervovany termín 20.6.2020 a musíme potvrdit do konce měsíce tak at vím jestli do toho jít. Děkuji
Odpovědět
@petianka My máme rezervovaný termín 27.6.2020 a budeme mít cca 45 lidí, paní provozní říkala, že cena okolo 100 tis, ale máme i ubytování se snídaní :-) určitě ji zavolej, řekne ti průměrnou cenu, ale vše závisí podle spotřeby :-)
Odpovědět
@maju93 Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda, to je neskutečná raketa :-D :-D Ale chápu, že je to hodně žádané místo a nádherné místo, proto si můžou dovolit nadsadit ceny :) My budeme mít letos (30.8.2019) hostinu v Polsku (kousek za hranicemi u Třince), budeme mít 45 lidí a vlezeme se do 50.000,- (v tom je pronájem prostor, ubytování, snídaně + svatební hostina - bez alka, nealka, to si můžeme donést vlastní bez poplatku :) ).
Odpovědět
No mě to přijde právě ještě jako rozumná cena, protože Mlýn vodníka slámy nebo Hotel Grunt jsou daleko dražší :-( Každopádně dneska je to šílené ty ceny. @carolinesis a můžu se zeptat jak se jmenuje to místo v Polsku? ta cena je super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maju93 Jmenuje se to Pod Tułem :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?