Svatba Penzion Lony, Statek NaStrance Zapy, Statek Samota u Houpaciho kone

Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s temito misty pro konani svatby? Pokud ano, dejte nejake echo. Hledame misto pro svatbu a nemuzeme se nejako rozhoupat, co by pro nas bylo nejvyhodnejsi. Svatba bude velka, cca pro 100 lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
@warissek Dobrý den, za sebe mohu doporučit Statek na Strance v Zápech – moc hezké prostředí, areál je dost velký i pro velkou svatbu, že se nebudete mačkat :-) Vše je na jednom místě, takže klid, pohoda, žádné přejezdy, možnost brát se venku na zahradě, ale při nepříznivém počasí i varianta uvnitř v suchu, moc příjemná obsluha, výborné jídlo, bezvadně se mi tam fotilo (jsem fotografka). Odkaz na foto ze svatby v Zápech najdete zde na mém profilu nebo na mém webu (viz. níže). :-) Petra
Odpovědět
Dobrý den, my měli svatbu v Zápech. Místo moc pěkné vevnitř i venku, bylo nás 80 na oběd, večer ke stovce. Pani majitelka měla problém i s osmdesáti lidmi, že prý ano, ale část by musela sedět odděleně. Nakonec jsme se akorát vešli. Večer už to bylo úplně jedno a vešlo by se i mnohem víc lidí. Ale obecně přístup majitelů ne úplně vstřícný. Ve výsledku nás pronájem vyšel o několik tisíc víc než bylo ve smlouvě. Např. abysme si mohli postavit jeden stan, jsme museli zaplatit pronájem za oba domy určené k nocování a to ikdyž jsme je nevyužili, pak chtěli příplatek za úklid nebo za každou další hodinu v noci (to sice ve smlouvě je, ale tvrdili nám, že to neuplatňují). Potom jsem si nechala od paní udělat kytky a za 3tis. jsem měla takový koště, který už večer bylo zvadlý...sice se omlouvala, že zrovna ve velkoobchodě lepší neměli, ale byla jsem s ní domluvená, že to změníme právě podle výběru. Takže místo skvělý, ale lidský přístup zklamal :( My jsme si to ale zkazit nenechali :) Držím palce, at máte šťástný výběr!
Odpovědět
Dobry den, moc dekuji za odpovedi. S pani majitelkou uz jsme domluveni, my teda urcite obsadime oba dva domy a jeste bude muset spat nekolik lidi venku ve stanech, takze to uz mame ujasnene a s par tisicovkama navic tak nejak i pocitame. Kvetiny si budu zarizovat sama. Ale co jidlo a hudba? Mate nejakou zkusenost s tim tam na Strance? Dekuji za odpoved.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?