SVATBA OV-FM

Profilova fotka
Ahoj holky, začínáme s přítelem uvažovat kde bychom měli svůj den D, ale já jsem z OV a přítel z FM. Potřebujeme sál pro cca80lidí na oběd + cca15večer a k tomu samozřejmě taneční parket. A k tomu ještě i ubytování pro cca 10-15 lidí nejlépe někde na půli cesty našich rodin. Chtěli bychom venkovní obřad a vše na jednom místě. Poradíte? Zatím jediný jakš takš vyhovuje hotel Fridrich na Těrlické přehradě, ale není to to TOP místo....PROSÍM O RADY :-) moc děkuji!!!!
Odpovědět
Areál Mlýn - Třebovický mlýn, Mlýn u vodníka Slámy, Malenovice - Borová,...
Odpovědět
Profilova fotka
malenovice hospoda pod borovou se vyhnete obloukem, budete jen zklamana
Odpovědět
Ale malenovický hotel KAM je prý fajn. Pak taky klasika hotel U Holubů, hotel Zlatý orel na Ostravici. Kousek dál je Mlýn Ropice (ale tam si nejsem jistá, jestli se tam vejdete), tam je to moc hezké a fajn domluva.
Odpovědět
Fojtství Oldřichovice, Grunt no.. 135....
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolatumova Vážně? Kamarádka se tam minulý rok vdávala a je nadšená....můžu se zeptat co se Vám nelíbilo?
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za rady!! O všech jsem věděla ale doufala jsem, že se najde ještě něco :-) Neslyšely jste o Hotel Fridrich?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli svatbu na zámku v Bartošovicích. Je tam sál pro 56 lidí, ale hned vedle je další místnost pro dalších 20 lidí (záleží jestli by Vám to nevadilo) a na to navazuje další místnost, je tam i ubytování pro 41 lidí, taneční sál. Stojí za to se na to jít podívat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristina94210 loni tam bylo jeste super vedeni, my loni svatbu domlouvali a vse v poradku ale ted v dubnu zmenili provozni a katastrofa...par dni pred svatbou zacala delat problemy....domluva byla ze si sami nachystame vyzdobu ale stoly budou nachystane...samozrejme nebyly.. sami sme si je tahali v patek (den pred svatbou), cokoliv jsme po servirce chteli (ubrusy, zalozit pribory, talire, sklenice) tak se pokazde zatvarila jak ji strasne obtezujem, pivo jsme meli mit vlastni to nam den pred svatbou pani provozni taky sdelila ze ho mit nesmime. vecer jsme privazeli dort, chteli jsme pujcit vozik at ho nemusime tahat. to byl taky strasny problem. v chladaku na dort vubec nebylo misto, meli tam mineralky, dzusy sami sme si to museli prenosit a udelat misto.V den svatby nastala dalsi katastrofa. Polevka nebyla vubec dobra, na rautu jsme meli mit domaci bramboracky ( byly to mrazene polotovary - nedaly se jist). neustale jsme si u servirek museli rikat at doplni nealko, nedoplnovaly vubec nase bramburky atd. vsecko nam zustalo. meli jsme pulku terasy a nebyla vubec oznacena ze je to pro soukromou akci, takze jsme neustale museli hosty co prichazeli do hospody vyhanet, kdyz sme ji to rekli at to oznaci vykaslali se na to. A kavy k dortu to byla hruza, polovina lidi ani kavu nedostala, ikdyz si ji objednali. Kdybych si toho vsimla ten den jen ja tak to neresim, ale chodili zamnou i nasi hoste ze obsluha je katastrofa. takze uz hospodu nikomu nedoporucuji.Na to ze tam nechate za jeden den hromadu penez tomu servis ani chovani provozni neodpovida.
Odpovědět
Všemi deseti doporučuji Jaškovskou krčmu v Těrlicku. Koukni do mého alba... Nejbáječnější místo, špičková gastronomie a skvělý personál. Krásné novomanželské apartmá zdarma :).
Odpovědět
Profilova fotka
Hostinec U svatého Jána v Horních Bludovicích. Sice tam nemáme svatbu, ale co jsem viděla a slyšela jsou tam nádherné svatby. Stačí kouknout na jejich FB ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatý Ján, Dělický dům v horní suché (zde jsme měli my svatbu a perfekt), hotel grunt v Těrlicku je pár kilometrů od Fridrichu, zvažovali jsme tam oslavu, ale náš termín již měli zadaný. Dále Fojtství v oldřichovicích, ale je dražší. Na tolik lidí je Jáškovská krčma, penzion mlýn a frydrych jsou malé. A ani Frydrych ze svých zkušeností nedoporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@addyko Svatý Ján nemá ubytování a v dubnu mít svatbu pod stanem asi nechci úplně riskovat. Dělnický dům nemá ubytování :-( O Gruntu uvažuji ale asi bude dražší?? A Fojtstí už je asi moc daleko. Jinak děkuji!!!! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mikoi Mlýn Ropice se zdá být hezký, ale bohužel kapacita pouze 56 lidí strop :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi U vodníka slámy je to nádherné ale bohužel nedělají svatby v pátky :-(
Odpovědět
@kristina94210 Grunt jsi už zkoušela? Je to mega super úžasné místo i majitelé i personál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita To právě že se mi zdají trochu drazí?? :-)
Odpovědět
@kristina94210 Aha, koukám, že to mají na příští rok už od 900 kč...Nevím jaké ceny nabízí ostatní místa, když jsem objevila grunt bylo mi všechno jedno :-D Každopádně to těm cenám odpovídá, je to fakt super místo se super lidmi, ale chápu, že má každý nějaký rozpočet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadá H-resort v Kunčicích a rekreační středisko Budoucnost v Nové Vsi (Frýdlant). Nebo nějaká turistická chata, my budeme mít na Skalce, ale je to až v Mostech u Jablunkova.
Odpovědět
Profilova fotka
@martinau5 Už koukám i na tyto dvě místa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak jsem včera byla na Budoucnosti a je pro nás malá, ale slečna velice ochotná a příjemná, být to větší tak neváhám :-) ....a H-resort je moc daleko :-( byla jsem i Pod Borovou a asi to riskneme tam. Jídlo mi moc chutnalo a obsluha byla příjemná.....S obsluhou je to vždy si myslím risk protože se to objednává hodně dopředu a personál se může vyměnit....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?