Svatba Opava a okolí

Holky vím,že se to tady řeší pořád. Ale kde svatbu? brát se chceme přesně za rok. Chtěli jsme v Loděnici na zámečku,ale slyšeli jsme,že to tam rok od roku upadá...Vodník Slama má jak jinak než plno. Byl mi ještě doporučen penzion Hermes na Ježníku. Hradec nad moraravicí ani Opavu nechcem. Spíš něco mimo centrum. Děkuji za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanula01 Doporučuji Kolibu v Krnově. Paní majitelka je naprostá profesionálka, vše připraví od a do z a poradí. Co vím, bývají nevěsty spokojené i s hotelem Cvilín.
Odpovědět
Profilova fotka
Hermes na Jezniku muzu doporucit,krasne prostredi,pro deti,ale omezeny pocet osob.My se letos bereme ve Stablovicich,v zamecke zahrade :-)
Odpovědět
@petachuda stablovice jsem taky zvazovala,ale uz maji rezervovany termin :(
Odpovědět
Já můžu stoprocentně doporučit Obecní dům v Mokrých Lazcích. Je tam restaurace a vedle velký sál a malý salonek k pronajmutí. Majitel restaurace zároveň dělá catering pro sály. Měli jsme rezervovaný celý prostor od čtvrtka do neděle. Výzdobu jsme si chystali v klidu sami (případně zařídí oni). Výhodou pro nás byl vlastní alkohol, sladké a dorty. Jídlo výborné, hosté si ho chválí ještě dnes. Ceny více než příznivé. Ale obřad jsme měli jinde, v Bolaticích.
Odpovědět
Nepíšeš kolik osob, ale Slezský Grunt ve Smolkově je prý pěkný, potom Albertovec se taky dá, penzion Setina pro obřad a hostinu venku je pěkný. Pak takové ty obecní domy...Uhlířov a Mokré Lazce.
Odpovědět
@jo5 Osob cca 50 na oběd + další na raut :) a setina je taky rezervovana :D
Odpovědět
Salaš v Kajlovci vypadá dobře, je to tam nově zrekonstruováno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?