Svatba okolo Prahy-červenec 50 hostů!

Profilova fotka
Nevíte někdo o krásném místě v okolí Prahy při padesát lidi do sto tisíc-sto padesáti? Mame v plánu Popovičky, ale jsme v tom už za 300tis, tak sháníme i něco jiného. Dekuji
Odpovědět
Golfresort Botanica :)
Odpovědět
Green Valley :-)
Odpovědět
http://www.zamekberchtold.cz/ http://www.stirin.cz/ To byste i zůstali v podstatě i ve stejné lokalitě...vypadají sice taky, že to bude dražší, ale někdy zdání klame a všechno je nakonec o komunikaci, takže za optání určitě nic nedáte. ;-)
Odpovědět
Nebo toto: http://www.hotelokor.com/cz/
Odpovědět
Somnium ve Všeradicích
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Spoustu tipů na místa pro konání svatby najdete na našich webových stránkách. A pokud ještě nemáte kapelu na svoji svatbu, pak mohu nabídnout naše služby příbramské skupiny Bosáci. :)
Odpovědět
@pebbles - Hotel Okoř je na sezónu 2017 úplně zaboookovaný - snad si to prej pronajmula svatební agentura, taky jsme tam chtěli..
Odpovědět
@kaattaa Botanica do těch 150 tis za hostinu a ubytku možná ano - my máme 20 hostů na 2 dny ubytko + plus hostina, obřad, večerní raut pro 40 hostů asi za 110 tisích (ale je to odhad, jelikož nápoje dopředu úplně nevíme). K tomu jsou ale další svatební náklady a to je jednou tolik..
Odpovědět
@happiest_girl Ja to brala jen jako rozpocet na hostinu, mela jsem v botanice svatbu loni a hostina a vecerni raut pro 53 lidi + piti nas vyslo na cca 95 000
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v červenci a nakonec se uvolnil termínek na krásném místě kousek od nás v Resort v Úžicích.Kde jsme rádi že jde všechno v jednom jak obřad tak hostina a ještě se dá přespat.Super a krásné místo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl Také jsme chtěli původně Okoř nebo Liblice ale pasé.
Odpovědět
@dominicahayek Zámek Čechtice. My se tam brali letos, pro 50 lidí je to ideální a cenově Vám by to mohlo myslím taky vyhovovat. Je to asi 40 minut od Prahy směrem na Brno.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Děkuji na vše se podívám:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?