Svatba: obřad s hostinou zároveň v Beskydech

Ahojte nevěsty, už začínám šílet a jsem zoufalá. Máme s přítelem, který je z Turzovky(Slovensko) svatbu příští rok 1.7.2017. Chtěli jsme něco, kde se půjde vzít i na jejich zahradě a pak se jen přesunout na oběd. Máme na tu hostinu se vším všudy rozpočet 50 000 Kč pro 45 lidí. Zatím mám rezervaci v hotelu Freud na Ostravici, ale jelikož chtějí, abychom si odebírali jejich alkohol za opravdu dost vysoké ceny na naše poměry, tak se snažím najít ještě něco jiného. Především toho alkoholu počítám, že se vypije dost, slovenská strana je přece trochu jinak na tom, než moje rodina. Říkala jsem si hotel H-resort, ale nevím, jestli se celkově vejdeme do té ceny. Máte někdo nějakou zkušenost??? Čeladná, Ostravice, Frýdlant, Bečva, Frýdek nebo kolem něco pěkného a milého??? Moc děkuju :)
Odpovědět
My budeme mít svatbu na Gruntě no. 135 v Těrlicku Hradišti :) ale je to Havířov. Ale je to tam krásné. Budeme tam mít právě i venkovní obřad. :) A s alkoholem to máme domluveno, že budeme mít svůj, jen za každou 0,5l otevřenou láhev platíme (korkovné) - 50 Kč.
Odpovědět
Měli jsme obřad i hostinu v Trojanovicích a cca o 10 lidí méně než bude vás. Obřad byl na krásném místě - památník Bratří Strnadlů - možnost venkonvní i vnitřní varianty :-) Hostinu jsme sice měli u nás na zahradě pod stanem, ale catering pro nás zaštiťoval nízkohvězdičkový hotel Beskyd, který byl ale perfektní a jídlo výborné - vyšlo nás to tuším na 40tis. i s ubytováním, samotný catering tedy do 20tis., alkohol jsme si koupili sami, zajistili nám soudek piva za rozumnou cenu. Nabízejí hostinu i ve svých prostorech, jen musíte počítat, že vzhledem k počtu hvězdiček je prostředí jako v kulturáku, ale můžete je zkusit zažádat o nějaké fotky ze svateb, když se to naaranžuje, tak to vypadá hezky všude ;-)
Odpovědět
Teď koukám, že tam jednu ukázku v galerii mají, měli to tam i s obřadem - http://www.beskydtrojanovice.cz/galle...
Odpovědět
Co Fojstsví v Oldřichovicích? Ale tam je tuším mít nutno vše ve vlastní režii. A potom třeba Nová Polana v Dolní Lomné.
Odpovědět
Jenže víte co holky, já mám třeba sál zdarma, za půjčení altánu chtějí jen 1500 Kč, a na něčem vydělat asi musí ne? Jako jak tohle mám chlapovi vysvětlit, to je oříšek. Podívám se na to Fojstsví, uvažovala jsem Solan, Prosper, ale to jsou ceny jak na kostele :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?