Svatba na zámku Židlochovice. Jak probíhala?

Profilova fotka
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat někoho, kdo měl svatbu v Židlochovicích na zámku v kapličce jak to probíhalo..?! Měli jste i fotografa (teď nevím jak se jmenuje) který JEN on může fotit na tom zámku? Jaké byly fotky které Vám nafotil? My tam máme svatbu 21.6. tak sem zvědavá jaké to asi bude a jak je pan fotograf šikovný..?! Děkuji za každičkou informaci..
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
To je nějaká novinka? My jsme byli před 3 lety kamarádce na svatbě přímo v zámku a fotografa měli vlastního.
Odpovědět
Profilova fotka
No teď to je tak že je jen jeden fotograf kterej tam má povolení fotit..kdyby jsme měli jinýho tak fotky z obřadu ani ze zámku mít nebudem..nikdo jinej tam prostě fotit nesmí.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Co je to za blbost? Loni v cervnu tam mel bracha svatbu a na obrade se bezproblemu fotilo vlastnim fotografem.. http://www.beremese.cz/album/album.ph... jinak v zamku se ten den fotit nedalo protoze ho mela pronajaty jina nevesta... a to ti rekl primo pronajimatel ze musis mit jejich fotografa? a kdo tim jejich fotografem je, taky tam chci mit pristi rok svatbu, tak me to dost zaskocilo..
Odpovědět
Profilova fotka
Tato svatba tam byla ještě později a taky měli vlastního fotografa. http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsme tam byli na prohlídce tak nám přímo ta paní co nám to tam ukazovala řekla že fotit tak smí jen ten fotograf (sídlí taky v Židlochovicích jak je tam aji ten sv.salon) nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje..Prý jen on mé nějaké povolení..Jiný fotograf fotit v kapličce ani na zámku nemůže.. :-( Spol.fotka že může být před zámkem, na schodech vevnitř pak rodiče a svědci..podotýkám že nikdo jiný a zbytek focení na zámku pak jen novomanželé.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
tak se mi prave podarilo zjistit ze ten fotograf, noo je takovej divnej ale zase fotky ma fakt pekny aspon to co sem videla tak vypadaji pekne, ale on je noo jak rikam je takovej divnej, ale pokud jde o foceni tak to umi..
Odpovědět
Profilova fotka
tak aspoň že to..uff..a kde jsi viděla jeho fotky?? Já zatím žádné neviděla.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
maminka dela v Rajhrade ve skolce a on tam chodi fotit deticky tak ji neco prinesl na ukazku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
savci:poslu ti odkaz na jeho stranky od IP, tady by to bylo proti pravidlum...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je fajn ža aspoň ty si mě uklidnila...dík.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ten fotograf co fotí na zámku je celkem v pohodě, fotky mívá pěkné. Ale bohužel pořád stejné, bez nového nápadu. Takže když se od něho člověk podívá na nějaký fotky ze svateb, tak si může být jistý, že budou ty jeho vypadat přesně úplně stejně, jen tam budou jiní novomanželé. :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Ahoj holky, ten fotograf, co fotí v Židlochovicích se jmenuje Vrba, viděla jsem jeho fotky, docela pěkný, ale je vidět, že pánovi je tak 60 - fotí hodně styl proti zrcadlu, co se mi moc nelíbí, že snoubenci nikdy nekoukají společně do objektivu, vždycky jeden z nich kouká jinam... docela mě překvapilo, že i v kapličce, kde máme mít obřad 16.8.2008 nesmí fotit nikdo jiný než on... mám svého fotografa a to by mi teda hodně vadilo ]-( Takže jestli o tom někdo něco víte, tak dejte echo..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jedna (teď už vdaná paní ;-) )tam měla před 14 dny svatbu a v kapličce mohl klidně fotit jejich fotograf tak to nakonec asi jde..my se chce ale fotit aji v zámku tak musíme mít jeho..no jsem zvědavá jak to dopadne.. :-N
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
to je zajímavý, že je tady ta debata taková chabá a přitom v sobotu tam byly tři svatby... :-o :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Že jo :-) ..já tam měla svatbu 21.6. v 12h. a po nás tam byly eště aspoň 3 :-)
Odpovědět
přítelova maminka bydlí na náměstí a my tam obvykle trávíme víkendy a je tam krásnej výhled na vjezd do zámku a troubení se taky nedá přeslechnout... někdy před třemi týdny tam byla kamionová svatba, to bylo teprve něco... ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to muselo být vážně něco..to věřím.. :-D To já si přijela "jenom" v kočáře :-D
Odpovědět
To je tak měsíc, že? A koník měl cosi bílýho krajkovýho na uších? A po obřadě jste jeli směrem na Vojkovice? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No už je to téměř 2měsíce a komičky jsem měla 2..hnědé..nastrojené a jeli jsme na náměstí a pak rovnou na hostinu do Paviru :-D
Odpovědět
To je možné, já teď nemám úplně dobrý přehled o čase... a koníky jsme viděli dva týdny po sobě, ale šli na Vojkovice, tak už asi domů :-) Odkud jsi, jestli to není tajné?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj Sacvi, chtěla jsem se tě zeptat, odkud jsi měla kočár s koňmi. Máme svatku v kapli na zámku a to 10.července 09 a nemohu nikde sehnat kočár. Díky moc za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík, no to bylo překvápko takže ani přesně nevím odkuď ten pán byl..nějaká dědina na K.. :-N To Ti asi moc nepomůže..já se zeptám večer muža a dyžtak Ti to sem písnu..ju?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Holky, mnela nektera z Vas hostinu na zamku v Zidlochovicich? Ja tam budu mit svatbu za rok a chtela bych se zeptat na nejaky detaily co se tyce hostiny. Ozvite se nektera prosim.
Odpovědět
Ahoj holky, včera jsem byla na zámku mrknout co a jak a zde moje poznatky: můžeme mít svého fotografa, obřad v kapli (3.500 Kč) nebo na zahradě (zdarma) nebo v obrazárně (jen za obřad 3.500 Kč jinak pronájem na den 10.000 Kč). Pronájem hlavního sálu za hostinu 20.000 Kč a vybereme si ještě menu. Ceny za jídlo nejsou špatné, ale drahé je pivo a víno, ale snad je to ještě k diskusi. V den svatby je celý zámek uzavřen jen pro nás. Je to tam moc hezké, přímo po obřadu ze zahrady se dá jít do hlavního sálu, kde je hostina a pak během večera zase možnost chození ven, zahrada je uzavřená od parku. Takže tohle vím já, pokud už tam někdo měl hostinu, resp. pronájem na celý den ať napíše :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, hledam nekoho kdo mnel svatebni hostinu na zamku v zidlochovich a mnel potahy na zidlich? Nemuzu zehnat nic co by sedlo, jenom universal coz jse mi nelibi. Jestli nekdo daval sit primo na miru tak bych rada koupila, anebo vite nekdo kde by se dali levne usit and pucit? Dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, plánuje některá z Vás v příštím roce svatbu v Židlochovicích? Nebo už ji měla a má nějaké rady, tipy, triky? :) Už máme zamluvený termín a známe možnosti, ale ráda bych nějakou osobní zkušenost. I třeba co se výzdoby týče...Ráda se podělím o ty svoje.
Odpovědět
Profilova fotka
@sonapokorna Dost pochybuju, že sem ještě chodíš, ale pokud ano, tak se mi, prosím, ozvi. díky, J. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, chci se zeptat, s přítelkyní bychom chtěli uskutečnit svatební obřad na zámku v židlochovivich, je možné na něm uskutečnit obřad i focení??? jaká je orientační častka toto uskutečnit?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?