Svatba na zámku Zákupy. Má někdo zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, budu se vdávat na zámku v Zákupech a nikdy jsem tam nebyla.. takže nevím, co od toho mám čekat atd. vybral to můj drahý, tak jsem zvědavá:) máte některá zkušenost?? Pokud téma existuje, tak se omlouvám, ale nepodařilo se mi ho najít...
Odpovědět
Ahoj, Zákupy jsou hezké, však ono je to tam široko daleko jediné hezké místo na svatbu - i když jsem byla na jedné svatbě v ambitu kláštera v Lípě a taky moc hezké. V Zákupech jsem byla zatím na svatbě 2x, teď v dubnu se chystám potřetí. Svatby bývají v kapli, není tedy zrovna dvakrát extra prostorná, ale vždycky jsme se +- vešli. trochu problém bývá parkování, to přímo v zámku je velmi malé a jak se svatby míjejí, bývá to problém. Veliké parkoviště je kousek bokem, tak svatebčany nasměrujte radši tam. Těch svateb v sezóně tam bývá hodně, trochu pásová výroba,. ale zámek má hezký park, kde lze pak podle libosti pobíhat a fotit. Kde plánujete hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jsem ráda že se taky někdo ozval:) už jsem v to nedoufala... ;-) ten Ambit je taky dost profláknutej...taky oddávají pozdě jako v Zákupech..:) no ony ty kaple asi nejsou moc prostorný nikde..ale na obrázku se mi teda mooc líbí..viděla jsem i video z tý kaple a krása a ten park je fakt bomba..ale jedu tam až ve středu, tak uvidím:)) a vy to máte kde?? jj pásová výroba to asi je, ale naštěstí jsme v pátek poslední svatba,takže pohoda 8-) hostinu budeme mít formou večerního rautu, protože obřad je v 17:45h.
Odpovědět
Kaple je krásná, široko daleko nejhezčí místo. ta pásovka je problém, ale to je u hezkých míst prokletí všude. My to budeme mít v Bechyni na zámku, v květnu tam není ještě sezóna, tak nás tam snad moc nebude. Navíc obřad budemem mít v 16,00. Kolik počítáte lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
no jasný, to je prostě všude, kde je krásně..:) ale tak my jsem poslední, tak mi to tak neva:)) no tam to určo bude taky krásný...a to se nebojíš mít v květnu svatbu? ;-) ale je to krásný měsíc, to je pravda..ale já jsme krapet pověrčivá,tak bych se bála..:) no cca 50 lidí.. a vy??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahojky :) doufám, že se svatba vyvedla :) Taky se tam chceme vzít,ale bude nás cca 60.. MYslíš, že se tam vejdeme? Byla jsem tam jednou a moc si na to nevzpomínám, ale mám za to , že to tam bylo tak nějak "stísněné" :( Předem děkuju za odpověd :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?