Svatba na zámku ve Vlašimi. Měli jste tu i hostinu?

Měl někdo obřad ve Vlašimi na zámku a potom i hostinu ve Vlašimi?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem primo z Vlasimi. Nejlepsi je momentalne asi restaurace Blanik, ve Vlas je problem, ze se tam restaurace rychle kazi a uroven je proto v teze hospode kolisava v zavislosti na majiteli a konkurenci ve vlas obecne. Casto se delaji hostiny i na Vorline, ale Blanik mi prijde, ze ted vari lip. Na Vorline byl sverazny personal, ale pani tam snad jiz nepracuje. Zase na Vorline je hotel a bowling primo u restaurace (s restauraci ma hotel spolecny vchod). Na svatbe jsem tam byla v zamku kamaradce, az na protivne dirigovani hostu od personalu (sem si nesedejte, dete pryc ke dverim, ale my jsem zvani hoste, dete pryc, ale my jsme zvani hoste, ne na kukandu....) to tam bylo hezke. Tehdy jeste mela uroven restaurace na zamku, takze hostina pak byla tam. Fotograf je jasny, ale foti vsechny strasne stejne uz kolik let a rekla bych, takovy prumer. No a vlasimsky park je na foceni nadherny, pokud se neomezite jen na cast pred zamkem.
Odpovědět
Profilova fotka
A ted mne jeste napadla restaurace Sylvie, maji take penzion v patre. Ceny za jidlo na Vlasim drazsi, ale ze zacatku se dost snazili, aby byli lepsi restaurace. Ale je to mensi.
Odpovědět
Profilova fotka
@skarkulka Ahojky, ja mela ted v cervnu svatbu ve Vlasimi na zamku a za me muzu rict ze to bylo nadherny. Hostinu jsme meli nakonec v Zamecky restauraci (vinarna) primo v zamku, je to ted kratce otevrene a nemuzu si stezovat (kdyztak dam kontakt), uzasna domluva, nic nebyl problem, jidlo vyborny, hostina byla v salonku, tancovani bylo na baru a vecerni grilovani melo byt na terase (zezadu zamku), jelikoz ale pak prselo, tak nam grilovali v kuchyni - meli jsme to rezervovane jenom pro sebe, takze se nam tam necourali cizi lidi. Puvodne jsme to meli mit jinde, ale tam byl furt v necem problem, ze jsme to nakonec odrekli.
Odpovědět
Profilova fotka
@moniik.k Tak to je super, ani jsem nevedela, ze uz zase funguje zamecka restaurace. Kdo to tam ted ma? To je nejlepsi prostor, sveho casu jsme nikde jinde slavnostni vecere neporadali, byvala tam nejlepsi restaurace ve vlas. A hlavne by to mela skarkulka na jednom miste :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kh my to zjistili asi mesic pred svatbou, a jsem fakt rada ze jsme to meli tam :-) ted to tam vede pan Limprecht, opravdu ochotnej a dalo se s nim mluvit, fakt nic nebyl problem.
Odpovědět
@moniik.k Ahoj, můžu se prosím zeptat, jak je ta restaurace na zámku drahá? Kolik to třeba vychází cca na osobu?
Odpovědět
Profilova fotka
@elisp Ta cena hodně záleží na tom, co si všechno představujete že tam budete mít za jídlo a hlavně za pití, jeslti i alkohol, nebo jen nealko - popř. jaký alkohol, jestli budete hradit všem všechno, nebo jen něco, jestli budete mít hlavní jídlo, a večeři, nebo večer raut apod... My jsme počítali 1000 Kč na osobu, a v konečným vyúčtování to vycházelo kolem 600 Kč na osobu.. Opravdu záleží co si kdo vybere, nebyl by tam problém se dostat i výš než za 1000 Kč :-)
Odpovědět
@moniik.k Aha, tak 600 je teda fajn.. :-) , no naše svatba bude celkem malá, cca 30 lidí, takže chceme každému zaplatit jak oběd, tak večeři... raut nee.. alkohol jen vybraný, všechno rozhodně ne..
Odpovědět
ahojík, díky za příspěvky...............já ve Vlašimi byla jen jednou a to se projít zámeckou zahradou,ale bylo to už hoodně dávno. Ted tam jedeme za 14 dní všechno omrknout. My už to máme právě zajištěné v hotelu Vorlina,protože to chceme mít i s ubytováním a nějak nic jiného jsme v okolí nenašli,tak doufám,že to bude v pohodě. Po telefonu byli hodně vstřícní,takže snad jim to vydrží. Prý tam dělají svatby často. Co se týče obřadu na zámku- jaký je tam varhaník? Stojí za to? Já miluju hudbu a zrovna ten můj den D chci mít bezvadný a aby to,co bude hrám mělo atmosféru a hezky to znělo na celou obřadní místnost :-) ....Zatím ještě nevím,co si nechat zahrát,jestli klasiku,ale snad nám dají na výběr-ikdyž ukázka asi žádná nebude..........
Odpovědět
Profilova fotka
@skarkulka Tak na hudbu si vubec nevzpomina. Vorlina je takova klasika, byli jste se tam podivat? (neni to zadny luxus, obyc hospoda, abyste nebyli zklamani). Pokud ne, doporucuji si tam neco dat a vyzkouset si je bez toho, aby vedeli, ze je to kvuli svatbe. Ale je vyzkousena, svatby, srazy, oslavy tam delaji bezne. Jde proste o to, jestli vam staci obyc restaurace nebo chcete neco lepsiho. Sylvie je pod nadrazim (opacny smer nez Vorlina) - sebehne se od nadrazi kopecek, kolem obuvy, vjezdu do nemocnice, porad dolu, na rohu naproti Fin. uradu. To je hezka restaurace se zahradkou a penzionem, ale mensi. Na Vorlinu se vas vejde mnohem vic. Jinak je tam jeste sporthotel, jakoby za husitskym kostelem, to je zamku nejbliz, a restaurace v sokolovne nad sporthotelem, tam se taky poradali hostiny, ale casem to tam pak upadlo. Jinak az pujdete do parku, neomezte se na cast pred zamkem - park je uzasny, je jediny sveho druhu v Evrope a hezky zrekonstruovany - doporucuji Cinsky pavilon, koupadla.... Mrkni na web Vlasimi, je neprehledny, ale o parku je hezky udelany. Pokud planujete velke foceni - uzasne scenerie.
Odpovědět
Na Vorlinu se teprve pojedeme podívat,ale zamluvené už to tam máme,tak uvidíme. Díky za tipy. V Sylvii máme zamluvené taky nějaké pokoje,jelikož ve Vorlině mají zrovna v den naší svatby i nějaké rodinné oslavy,tak už nemají tolik volných pokojů. Ale líbí se mi, že ve Vorlině mají i bowling..............
Odpovědět
na park se nejvíc těším............ještě nemáme objednaného fotografa, tak snad někoho ve vlašimi seženeme,kdo je v pohodě
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@skarkulka my měli taky jen 30 lidí, raut jsme měli malej a skoro nic se nesnědlo, lidi byli přecpaný ještě z oběda a z té tuny sladkého (to jsme měli vlastní), jinak abych pravdu řekla, tak za varhany si na matrice vybírají cca 350 kc a dali mi seznam skladeb z nejž si můžu vybrat, ale někam jsem ho zastrčila, tak ani nevím.. navíc před tím obřadem - ženich mě nechtěl vidět, až u oltáře, takže je všechny vzali dovnitř a já pak s taťkou čekala venku a to už jsem byla tak nervozni, ze kdyz mi rekli at jdeme dovnitr, tak jsem se hlavne soustredila abych nezakopla, pak mě taťka předal ženichovi a už mi to nějak splývá, vůbec si třeba teď nevybavím, co tam vlastně hráli :o) strašně moc jsem se furt soustředila, kdy si stoupnout kdy si sednout :-) Hosty jsme měli ubytovaný na Vorlině a v pohodě, na hostinu jsme se tam taky byli ptát, ale nabídli nám pouze prostory na bowlingu, a tam jsou takové boxy a to jsme nechtěli.. nás fotila fotografka z Prahy a fakt nádherný fotky, není ani poznat že nám pršelo :-)
Odpovědět
moni a dala bys mi prosím kontakt na tu fotografku? že bych se jen pro info jukla jestli nemá web stránky...eeee u toho obřadu se sedí? nebo jak jsi psala že ses soustředila kdy si sednou a kdy stoupnout? :-) No nám taky cosi mektali o prostorách na bowlingu nebot tam prý v tu dobu mají rodinné oslavy,ale teprve se tam pojedeme podívat a prý že nám nabídnou nějaký salonek či co...ale bowlec by se hodil pro případ,že by si někdo chtěl zahrát
Odpovědět
Profilova fotka
@skarkulka info o fotografce jsem ti poslala do IP, u obradu se fakt sedí :-) nejdřív šli všichni dovnitř a tam stojí dokud nepřijde nevěsta, potom jsem vešla já s taťkou, ten mě předal ženichovi, myslím, že je nějaké přivítání a pak jsme si měli všichni sednout, potom je ta část kdy je takové to povídání o životě :) no a pak nás oddávající vyzval ať si stoupneme (teď nevím jestli všichni, nebo jenom my dva) a pak jsme si měnili prstýnky dali si pusu a bylo to :) s tím bowlingem nevím no.. když jsme tam byli na bowlingu, tak jsou tam myslím ty dráhy a určitě se sedí v těch boxech, ale jestli je mají připevněný nebo na volno aby vám tam místo toho dali stoly to fakt nevím, navíc já když vezmu jak rychle to všechno uteklo, tak by se ani na žádný bowling nedostalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@skarkulka Bowling ma boxy pred kulecnikem a vzadu par stolecku normalne v prostoru. NA vorline jsou pak 2 hlavni mistnosti a salonek http://www.hotelvorlina.cz/restaurace...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?