Svatba na zámku ve Velkém Březně, máte zkušenost?

Ahojky, budeme mít svatbu ve Velkém Březně na zámku, zatím to máme domluvené na matrice. Zajímalo by mě jak to tam probíhá a jaké máte zkušenosti. Na zámku jsme se ještě domlouvat nebyli, prý máme přijít až v dubnu :-( Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
@makkkynka osobní zkušenost se svatbou nemám, ale s panem kastelánem jsme spolupracovali na jednom projektu, takže co můžu říct: pan kastelán je svéráznější, ale příjemný, je ochotný zařídit úplně všecko, na co pomyslíte, zajistí květiny, catering, atd atd :-) . Cena za obřad je velice solidní (narozdíl od ostatních zámků), ovšem je dost možné, že zdraží. Zámek má krásné prostory, úžasné interiéry, jediná škoda je, že se nedá k ubytování využít místní apartmán. Viděla jsem i fotky ze svateb, které nejsou na netu zámku, a jsou opravdu moc pěkné ;-) oddávají jak venku v zahradě, tak vevnitř v salonku.
Odpovědět
@hannnahs Pana kastelána už jsme jednou viděli, když jsme se tam šli podívat. Ukázal nám obě místnosti. My jsme se rozhodli pro tu dole sice tmavší, ale líbí se mi více a i kvůli tomu vstupu ven :-) No co jsem viděla tak je to za 5000 Kč, no doufám, že to nezdraží :-( Spíš mě zajímalo jak je to s muzikou při vstupu a tak, jestli něco mají a pouští to tam. A taky jestli je v ceně focení v interiéru zámku. Vím, že se dá napsat nebo zavolat, ale nějak se mi nechce ještě obtěžovat když máme přijít až v dubnu, chtěla bych být v předstihu informovaná :-)
Odpovědět
@makkkynka jj, je malinko tmavší, ony obě jsou nádherné. Ale myslím si, že když se v létě otevře ta spodní, tak to musí být nádhera.. a ta květinová výzdoba.. no nádhera :-) Já jsem tam byla na podzim, až když nebyl zámek otevřený veřejnosti, takže to tam tak romantický nebylo a byla tam zima :-D nicméně, jestli se rozhodnou zdražit nebo ne, to netuším, byl to jeden z návrhů, protože opravdu ta cena je teď nízká (pro nevěsty dobře, pro zámek nikoliv.. ). Ale bohužel takové detaily, jako co je přesně v ceně a tak, to ti neřeknu, to netuším... Ale podle přístupu pana kastelána si spíš myslim, že on má nějaký "vlastní" ceník, podle toho, co všechno si vezmete a od koho, než nějaký stanovený, pevný ceník, podle kterého by si to určoval. Takže si myslím, že ani od něho se to nedozvíte (ale to je jen můj odhad) :-N
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?