Svatba na zámku ve Ctěnicích. Potřebuji info

Profilova fotka
Obracím se hlavně na mladé paní, které měly obřad či oběd ve Ctěnicích. Potřebovala bych pát informací, písněte mi kdyžtak prosím.... Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je tady ještě jedna diskuze na tohle téma, zkus si ji najít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je možná ta moje původní, která asi zanikla, protože mi na ní nikdo neodpověděl. :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Halooo. Už jsem tady..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cicuvicko, ty máš svatbu ve Ctěnicích?
Odpovědět
Profilova fotka
veru se ti to blíží, co? :-)cicuvicka to furt posouvá?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cechtek: Cicuvicku neznám a teprve co jsi mi napsala že to posouvá, tak jsem se koukla na její termín svatby a 2010 mi přijde trochu sci-fi :-) Takže stále zůstávám z holek asi jediná co to bude mít ve Ctěnicích. Blíží se to blíží, zítra to bude přesně za 2.... A co ty jak šlape manželství? Mimi ještě na cestě není? Favites má taky porod za pár, jsem zvědavá jak to nakonec dopadne - odsvědčí mi to nebo ne?
Odpovědět
Ahoj jediná nejsi :) myslim ze vim dohromady jeste o trech dalsich letošních nevěstách :-) Jinak ja se ve Ctěnicích nebyla od ledna podivat. Nevis jak pokracuje rekonstrukce ?
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam byla začátkem ledna a přišlo mi vše stejné jako na podzim. Takže ty sis taky vybrala Ctěnice? A budseš tam mít i oběd nebo jen obřad?
Odpovědět
vybrala :-) nakonec jenom obrat jelikoz ja chci mit na obed cca 30 lidi a jejch navrh menu mi prisel na takovou oslavu docela drahy. Takze se po odradu presuneme do ceského statku v dolních pocernicích na obed a vecerni grilovani. A co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam obědvám a pak máme večerní kalbu v Blue Orange v Letňanech.
Odpovědět
Tak to bude urcite super v blue orange je to fajn. Ja jsem si akorat stanovila trochu prisnejsi rozpocet a tehle kombinace by mi semi do nej asi nevesla :-) A kde to budes mít obrad ? ja se porad nemohu rozhodnout mezi zahradou a obřadní síní. Zahrada se hodněě blíží mé původní představe o svatbe na louce ale ty interiery jsou tam taky docela pekné
Odpovědět
Profilova fotka
sicinka já jsem byla loni v Ctěnicích kamrádce na svatbě, měla to právě v parku, v altánku, moc krásné místo :-) dovezl ji tam kočár z koněm, krásný zážitek, jen mě trochu mrzela a vadila řeč paní oddávající, byla strašně špatně slyšet a ta řeč byla dost hrozná :-| jinak místo fakt krásné i k focení :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
sicinka: já to budu mít i kdyby trakaře padaly v altánu, protože do obřadní síně se ani náhodou nevejdeme. Ta je pro 35 osob a já počítám, že na obřad bude něco kolem 80 lidí.... Takže na výběr nemám. :-( Klarka1: to mě neděs, já doufám, že nás bude oddávat starosta... No a kdyby ne, a byla to ta paní, tak snad bude slyšet ještě míň, když má blbou řeč ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidám do diskuze. Taky chystáme svatbu ve Ctěnicích a doufám, že nám vyjde počesí. Mělo by přijít kolem 80 lidí, takže... Nevíte,jak je to s hudbou, když to bude venku? Pořád mi to vrtá hlavou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dohodlá, že oni tam budou mít (přímo v altánu) nějakou minivěž a já si jen dodám CD s hudbou. To už mám, teď jen musím delegovat někoho ze svatebčanů aby ho obsluhoval...
Odpovědět
Profilova fotka
Takže jinak řečeno taková malá komplikace. Člověk by řek, že za ty peníze by se o to mohli postarat sami. Chystáme se tam za tři týdny, tak alespoň nebudu tak překvapená. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
No přesně tak. Všeobecně jsem byla jejich přístup mírně řečeno rozladěná. Když jsme tam jeli na první schůzku, v okolí se procházelo dalších asi 5 párů a přítel řekl: "to bude asi hromadná schůzka, chichi" a bohužel měl pravdu. Pán měl na nás 5 minut!!!, do ruky nám vrazil nabídku meníček, ať si jí doma prostudujeme. Když jsem mu řekla, že my si jdeme už zarezervovat termín a ne se rozhodovat, myslela jsem že začne být vstřícnější - prdlajs. Nechal nás zaplatit pronájem altánu a stejnak se s námi rozloučil.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsi mě vyděsila ještě víc. Ještě že tam budeme mít jenom obřad a ne i oběd. Už jsem včera uačala schánět někoho, kdo bude pouštět hudbu, ale nikomu se do toho moc nechce. Ty máš nějaké CD s hudbou? Nemám vůbec přestavu, kde budu něco shánět.
Odpovědět
Profilova fotka
No to já taky ještě nikoho nedelegovala. Docela se toho bojim, je to docela důležitá všc a bojím se aby to pouštějící nezkazil. CD jako takový ještě nemám, ale představu už jakž takž jo. Zadám to ségře a ta mi ty písničkya vybere a připraví.
Odpovědět
Holky nevite jak je to s poustenim hudby vevnitr ? tam to taky nejsou schopni pustit ? Prijde mi to jako takova svatba urob si sám a to zrovna za ty penize co za to chteji neni moc OK :-(. Kdyz to vezmu ze v Brandýse nad Labem je to myslím za 3500 a jeste tam maji hudbu pripravenou zivou tak zacinam uvazovat jestli jsem si vybrala dobre. Ja jsem to jeste neplatila a tohle se mi moc nelibi
Odpovědět
Ahoj, s hudbou vevnitr problem nebude. Kdyz jsem byli zaplatit za pronajem, tak nam pan pustil co hraji.. Nastup klasicky Mendelshon, pak k obradu hudbu s Panny a Netvora (te filmove pohadky od Herze) a k dekovacce neco od Armstronga (What a wonderful world)..myslim.. Jestli si to dobre pamatuji. Vevnitr to hralo dobre, maji tam zabudovanou aparaturu a pan to pry bude osobne poustet, rikal :-) Problem je asi trochu venku a to i nas, dovnit se taky moc nevejdeme. V altanu bude nejaky CD prehravac a to asi nebude nic moc slyset mimo altan. Ale vubec nemam silu to resit..Samozrejme si muzeme donest vlastni pisnicky..Ja Mendelshona nechci,tak alespon tu na nastup musime vymyslet jinou. Ale myslim, ze pouseni pisnicek je v te "pekne" cene, tedy doufam..Kdyztak se to holt operativne vyresi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu říct, že taky začínám pochybovat, jestli to byl nejšťastnější nápad, dělat to zrovna ve Ctěnicích. Datum a místo jsme zamlouvali jako první a v tu chvíli nám to přišlo super. Asi jsem si to mela trochu rozmyslet a poohlédnout se i jinde. Bohužel teď už je dost pozdě, na naše datum už bude všechno zamluvený. Veruse: Hodit shánění CD na někoho jiného je dobrý nápad, asi to budu taky praktikovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Madlen, já doufám v pravidlo, že když se na něco netěším nebo se něčeho bojím, je to pak v pohodě. Je to lepší než se těšit a pak být zklamaná. Já vám to holky vyzkouším hned toho 1.6. a dám vám vědět. Třeba to nakonec bude ok.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak si přítel přečetl tuhle diskuzi a navrhl,že se půjdeme na nějakou svatbu podívat, aby jsme věděli, jak to vypadá. Takže až budute mít pocit, že máte na obřadu někoho koho neznáte, tak jsme to my. :-D Jinak taky doufám, že to nakonec bude lepší, než si to teď představuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Ok, Madli, klidně přijďte. Mrkni na mě a řekni heslo "spolunevěsta z beremese" a já už budu vědět.... ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, ja svatbu ve Ctenicich mela, minuly rok v zari. Obrad byl venku v altanku. Musim rict, ze to tam bylo nadherny, krasna romantika v parku, prostredi na foceni uzasny! Jsem rada ze to bylo tam. Davam fotky do alba, tak se muzete za chvili mrknout. Jen jak zminujete, cena absolutne neodpovida poskytovanym sluzbam.. bohuzel ]-( S hudbou jsme to vyresili tak, ze svagr hral na saxofon, bylo to super. Rec nam odprednasela cakovicka starostka - ja jsem to vubec nevnimala, ale ostatni rikali ze takova obycejna klasika, blablabla, nic peknyho k zapamatovani. Trvalo to tak 5 minut max. Slyset pry moc nebyla (na otazku ozvuceni mi bylo doporuceno si toto zorganizovat sama, samozrejme za extra penize). At Vam to vsem vsechno vyjde podle Vasich predstav, drzim palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To s tou hudbou naživo je dobrý nápad, škoda že nemám žádného hudebně zdatného kamaráda. Jen mě trochu zaráží ta čakovická starostka. My jsme byli na úřadě ve Kbelích.
Odpovědět
Jo jo, urad ve Kbelich sedi, tam jsme byli taky.. Ale nejak to tam maj vyreseny (aspon co pred pul rokem rikali nam), ze do Ctenic jezdi (jezdila) starostka z Cakovic. Zkus si zavolat na urad, meli by vam rict kdo vas bude oddavat. Treba se to uz od te doby zmenilo..
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem z toho jelen. Byli jsme se přihlásit a zaplatit poplatek ve Kbelích, Ctěnice spadají pod Vinoř a oddává tam starostka z Čakovic.... Pajuško, vy jste se řadili hned na tom nádvoří protože vám to matrikářka řekla nebo jste to tak chtěli sami? A jak se zvládl ten lán cesty až k altánu - v pohodě?
Odpovědět
Ahoj Veru, radili jsme se na tom nadvori, protoze to chtely myslim maminky.. chtely jit organizovane :-D ale pak se to hned rozpadlo. My jsme stejne museli jit nejdriv najit tu starostku a matrikarku (sedely v te kavarne, museli jsme se po nich ptat cisnika - ony se jaksi samy neprihlasily - dost divny kdyz cekaj na svatbu, prijde dovnitr nevesta a zenich a ony nejsou schopny se ozvat. vzhledem k te organizaci - Kbely atd. jsem fakt nevedela jak by tak asi mely vypadat, predtim jsem je nepotkala :-S ) Pak jsme nejak v houfu dosli od vstupu do zahrady kus cesty, pak zas nekdo zorganizoval razeni ale uplne zbytecne. Zas jsme museli my dva do altanku, kvuli formalitam (prstynky, nejaky podpisy atd) cca na 2 minutky. Matrikarka nas po chvili zorganizovala sama - ve skupine jsme zustali jen ja s tatou, tehdy skoromanzel s mamou a svedkove s druzickama. Ostatni udelali spalir okolo cesty, takze ve vysledku jsme sli kousek, ne tu celou streku. Takze pohoda ;-) Pridala jsem dve foto, tam je to trochu videt.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?