Svatba na zámku v Telči. Vdává se tam některá?

Profilova fotka
Ahojte vsichni, najde se tu nekdo, kdo mel nebo bude mit svatbu na zamku v Telci?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Opravdu nikdo? To snad ne... pani na matrice mi rezervovala posledni volny termin v celem mesici =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, budu mít svatbu v Telči 9.9. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hura:) Budete to mit v sale v zamku nebo na zahrade? nebo jinde? Ja jdu ted v patek na matriku s doklady a vyptat se na hudbu, vyzdobu, pripitek atd... to uz mas za sebou?
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme to mít na zahradě, bude-li hezky. V případě nepřízni, v sále. Na matrice jsme ještě nebyli, teď soustředuji veškerý čas na státnice. Zajistili jsme si hudební trio na obřad (na to se těším)
Odpovědět
Profilova fotka
No a jak je to na zahrade zorganizovany? Muzou tam behem obradu "ocumovat" navstevnici hradu? A kde mate hostinu? My planujeme hotel Anton, je to hned vedle zamku a ubytuji nam tam vsechny hosty :) Ty jsi primo z Telce?
Odpovědět
Profilova fotka
Halo halo, jak pokracuji pripravy? My mame za sebou navstevu matriky a prohlidku zamku, musim uznat ze v realu to vypadalo lepe, nez na vsech fotkach co jsem dosud videla, takze se mi celkem ulevilo. Zvazuji moznost foceni uvnitr zamku, pry je to za priplatek.. ale jeste jsem se na to neptala....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k vám. Taky chci mít svatbu na zámku v Telči, jen mám teď trochu strach, zda-li bude volno, když hanicka psala, že měli poslední volný termín :-( My chceme mít hostinu na Šiškově mlýně, ale zatím je to domluveno pouze předběžně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Tonny, zalezi na kdy to chces. Ale urcite nevahej a zavolej si na matriku co maji volneho... my chteli zari...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co noveho? My jsme objednali prstynky a mame doma oznamka... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Na zamku je mozne se fotit i uvnitr... cena je 3000,-... prijde mi to dost, ale v pripade spatneho pocasi by byly aspon nejake fotky...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, my také chystáme svatbu v Telči... No chystáme... Plánujeme ji na červen 2010, ale protože mi na matrice řekli, že termíny svateb se dávají až od prosince letošního roku, nemůžu bohužel nic zajišťovat, protože nevím na kdy přesně... :( Jinak oběd a poté celou party budeme mít nejspíš v hotelu Hraběnka... Mějte se. M.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, my se také chystáme na svatbu na červen 2010. Hostinu a vecerni party budem mit v Jihlavě. Známe tam mista,kde dobře, i špatně vaří,takže překvapená snad nebudu, i když nevím, jestli tam někdo nebude mít děti,tak to by chtělo něco s hřištěm. Ráda bych už začala s připravama, přijde mi to hrozné pozdě až v prosinci :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se pridavam: svatba v Telci v zari 2010 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak my už máme termín... 25.6.2010. jupiiiiii
Odpovědět
Marti, budete mit svatbu na zamku?
Odpovědět
Profilova fotka
Hannik: Ano, svatbu máme na zámku, doufám, že vyjde počasí a budeme venku ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky, my si zamluvili svatbu na zámku 9.10.2010 :-) Už se na to těším. Jsem z Telče, takže jinou variantu na svatbu jsem ani nezvažovala :-) Budu ráda, když sem pak napíšete, jak proběhla ta vaše a dáte nějaké fotečky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kesynaz: Veliká gratulace ;-) My tam budeme 15.května, ještě jsme přemýšleli o Jaromerici, ale když sem se tam byla v létě podívat,tak se tam vystřídaly 4 něvěsty, takže jsme to hned zavrhli :-S
Odpovědět
monniky: též gratulace ;-) V Telči stačí udělat jen 2 obřady v polední pauze, což je nádherný, žádné chvátání... A kde budete mít hostinu? My máme zatím zamluvený hotel U hraběnky. Teď jdeme na svatbu do Hotelu Antoň, takže se ještě uvidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my jsme už zaplatili poplatky za svatbu a měníme místo hostiny... Chtěli jsme hotel U Hraběnky, ale neuvěřitelně nás zklamali svým chováním a také cenami, které jsou šííííleně přemrštěné!
Odpovědět
Profilova fotka
kesynaz: promin, ja jsem tuhle diskuzi nemohla znovu najit.. my mame zamluveny Šiškův mlýn, je to asi 8km od Telce :-) My jdem až ten druhý obřad, takže nebudeme muset chvatat a budeme si to moct poradne uzit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Monniky: od 12 je prvni a v pul 13 druhy??
Odpovědět
Profilova fotka
martinkaalesek: jj, přesně tak. Mě by zajímalo jak to probíhá,jestli si máme přinýst vlastní stolek, ubrus, sklenicky, sampansky, jestli je mozny objednat si do zahrady zidlicky,prece jen muze byt horko a tak kvuli starsim lidem,aby si meli kam sednout, nebo i treba moje sestra ma srdecni nemoc, aby se tam neslozila... Uvidim az s nima budu mluvit, jak budou vstricny
Odpovědět
Profilova fotka
Monniky: já jsem si vyžádala, že nám tam dají lavičky, ale máš pravdu, co se týká přípitku, to nevím... Stolek tam budou mít asi svůj, my to máme venku prý se mluví i do mikrofonu, tak by měl být oddávající slyšet... ale na ten přípitek se ještě zeptám... Ale podle ceny obřadu by ho jako mohli zajistit... ;-)
Odpovědět
Ahoj dámy! Přidávám se: po mnoha změnách konečná na 3.9. :-) Telč je úžasné místo. My jsme zvolili místo obřadu konvikt svatých andělů právě pro soukromí (už jsem viděla mnoho dychtivých japonských turistů jak si fotí nevěstu) a že můžou hosté při obřadu sedět. Ale uznávám, že zámek své kouzlo má, jen tam jsi princezna se vším všudy:-) a fotky bývají odsud krásné... no a hostina U hraběnky - zatím se zdají být vstřícní a prostředí vypadá příjemné, i když to okolí nic moc (hlavní cesta a benzínka). Ale všechna místa mají pro a proti.
Odpovědět
Profilova fotka
Miska: gratuluji k pripravam svatby... a ceny v Hrabence vam prijdou v poho, budete tam i ubytovaní??? :-)
Odpovědět
ahoj Martinko, abych se priznala, moc jsem to nezkoumala. Nenapadlo me, ze by to mohlo byt nejak extremni - ceny bych ocekavala srovnatlene s epodobnymi zarizenimi v jejich kategorii. Ale po tvem upozorneni asi radne porovnam! Díky! Ubytovani asi budeme - ale my dva as den, max. dva, rodice a pribuzenstvo jsou z okoli a hlavne z Jihlavy, budeme mit znameho, ktery bude"rozvazet", takze ti asi pojedou domů. Ale pak bude dost hostů - cizincu (Anglie, španělsko, Francie) - žili jsme dost v zahraničí než jsme s epotkali a pak společně - ale ti si to hradí sami, že, přece jen je to svatba,takže zvláštní příležitost, předpokládáme proto, že ceny řešit nebudou. ALe určitě ještě srovnám. Na druhou stranu - když ne tam - kdde jinde kromě toho hotelu Anton? Muze byt i ten konvikt, ale tam to prostredi vevnitr je opravdu hodne klasterni:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Miska: my jsme si nechali udělat předběžnou kalkulaci a pro 40 lidí nás to vychází na 80 000 Kč jen za hostinu a ubytování mají 2 000 Kč za noc, dvoulůžkový pokoj... To jsou ceny jak v centru Prahy... :-| Takže sice tam rezervaci pořád máme, ale rozhodně tam nebudeme... Už jsem obeslala jiné penziony, mimo jiné i zámek v Třešti a asi budeme mít hostinu tam... Takže ze zámku na zámek... :-D
Odpovědět
Aha, no vidíš v Třešti je to taky moc pěkný a slyšela jsem, že dostatek soukromí. Teda ale tou pálkou za Hraběnku jsi mi vyrazila dech, tak se na to musím ještě podívat. Když si k tomu člověk ještě přičte další výdaje, viď. A jak jsi na tom s ostatními přípravami? Šatky a tak?
Odpovědět
Profilova fotka
Miska: no právě, Hraběnka je pěkná, my jsme to tam i chtěli z toho důvodu, že jsme se tam poznali, ale nejsme blázni, abychom vyhodili z okna 80 000 Kč... Chtějí 450 Kč za jídlo (předkrm, polévka, hlavní chod) a 550 Kč za raut... No masakr... :-D a jsou teda děsně nepříjemní, bavili jsme se s paní provozní a to je děěěs... Třešť je pěkná a fakt cenově úúúplně někde jinde... ;-) Já mám šaty, máme prstýnky, kapela, kadeřnice, vyzážistka jsou domluveni... v březnu necháme šít přítelovi oblek... ;-) a jak jsi na tom Ty? ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?