Svatba na zámku v Náměšti na Hané. Máte zkušenost?

Holky je tady někdo, kdo plánuje (nebo i už měl) svatbu na zámku v Náměšti na Hané? Nás to čeká 8.8.2008;))) NAPIŠTE :-)
Odpovědět
no tak holky.... přiznejte se;)
Odpovědět
holky.... fakt nikdo?
Odpovědět
Tak teda jó,já,ale až v červnu příštího roku.Onemocněla jsem a už jsme to nestihli.Jedná se nám vyloženě jen o měsíc červen :-N Asi jsme divný a nevadí nám čekat rok ;-)
Odpovědět
no konecne;))))) huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;))) to je fuk ze az za rok;) hlavne ze se mate radi, neee;)? jestli to stvrdite ted nebo na pres rok uz je celkem jedno;)
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJTE.MY JI MÁME 23.8
Odpovědět
Ahojda Jani, tak jsem ti koukla na album a tam mas ze se berete v Namesti, ale nad Oslavou..no neva :-) . jak jdou pripravy?
Odpovědět
Profilova fotka
no jo,sem uplně blbá,teď na to taky koukám.my máme hotovo.vy?
Odpovědět
Kdybych tak neonemocněla na dlouho,tak je ještě letos,ale když už jsme to vydrželi bez papíru tak dlouho,tak ten rok je v pohodě.Zatím máme jasno v tom,že to bude v Náměští na Hané a v červnu.Kvůli pěkným fotkám. ;-) Mámě koupené šaty pro drůžičku a pro malýho mládenečka.6enicha jsem chtěla oblíknout to svetlounce růžové košile a kravaty,ale to se urputně brání a tak mě ukecal,na bílou košili a kravatu :-. Co nás ale straší je hudební repertoár na obřadu.Nemůžeme si z ničeho vybrat.Po pravdě některé ty písníčky aní neznáme a z internetu jsme nesehnali nic k poslechu.Co budete mít vy za písničky?Potřebujeme se inspirovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?