Svatba na zámku v Litomyšli

Ahoj, brali jste se v Litomyšli na zámku? Jaké to bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Rebinko, já budu mít svatbu také v Litomyšli, ale v muzeu, myslím si že na zámku je to až zbytečně drahé :-|
Odpovědět
Ahoj Lůco, jsme se už potkaly na jiný diskuzi, viď? ;-) Je fakt, že to není zrovna nejlevnější, ale my to tak drahý mít možná nebudem, protože svatba bude dvojitá, tak možná budem mít jakoby půlku my, půlku segra. Vyjde to cca na 5000Kč. Kdy máte svatbu?? Máš už zajištěného fotografa? My ještě pořádně ne, tak sháním... ale už to bude spíš klika, když bude mít někdo volno.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Rebi, tak to bude lepší s tou půlkou, a zrovna dvojitá svatba to bude veselo co? ;-) Jinak my budeme mít pana Samka a máme to 21.6.2008 ve 12.30 a vy?
Odpovědět
ahojky, tyky máme svatbu v Litomyšli a dali jsme přednost muzeu, hlavně kvůli ceně :-) a fotky budou také od Samka, ale budu si trošku vymýšlet :-D
Odpovědět
Ahoj holky, já se chci jet zeptat příští týden, kdyby náhodou měl pan Samek ještě volno. Do Litomyšle se teď moc často nedostanu, ale v úterý musím k zubaři, tak tam zajdu a zeptám se. No jo, když my pořád měli na všechno času dost... :-| Svatba bude 26.7. 2008 ve 13:00.
Odpovědět
My jsme se ještě rozhodovali, že bychom se mohli brát v Nových Hradech, tam je to taky nádherný, protože nám původně v Litomyšli bylo sděleno, že nám dvojitou svatbu neudělají, že musí být obřady dva a bylo by to hned po sobě, ale nakonec jsme si zjistili, že to prostě jde, tak to bude najednou :-D
Odpovědět
Tak jsem se dneska konečně dostala do Litomyšle a byla si zamluvit fotografa, naštěstí pan Samek má volno, jupííí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak to je paráda on je moc šikovný ;-) ;-)
Odpovědět
Jojo, jsem moc ráda. Na internetu má moc pěkný fotky, fakt jo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
morcis • Včera v 19:53 Milé nevěsty, najde se tu mezi Vámi některá, pro kterou je místem snů zámek Litomyšl? Stejně jako pro mě? Svatbu zde budu mít 19.9.09 v zámecké kapli, hostinu potom v Desné. Zatím mám šaty z půjčovny v Hradci Králové a fotografa. Nemá někdo tip na kosmetičku, která dokáže vkusně naílíčit?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?