Svatba na zámku v Bechyni. Máte zkušenost?

Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatbou v Bechyni na zámku? Díky za každý postřeh, tip, ... :-)
Odpovědět
1
2
16
Profilova fotka
Cauky.....tak i já se přidávám k prosbě o info k zámku Bechyně....místo je moc hezké, komunikace s koordinátorkou dobrá, jen ta něčí zkušenost chybí.... to lucbic : jaký máš vybraný termín????
Odpovědět
Profilova fotka
Děsně drahé a amatérské. Vlastní zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
No, amatérské možná ani ne, možná jsem jen ovlivněná vlastní zkušeností. Ale nějakých 30000 za pronájem sálu je naprosto neodpovídající.
Odpovědět
Profilova fotka
to jessika : 30 000?? za pronájem??? jak jsi k tomu dospěla??? koukala jsem na ceník a 30 000 jsem za pronájem sálu nenašla.... tak mě to teď trochu překvapilo... pokud byses vdávala znovu, kde bys to chtěla mít???
Odpovědět
Profilova fotka
Osobní zkušennost nemám, ale taky jsem o svatbě na zámku uvažovala, bohužel mě odradily příšerné ceny :-| . Jen obřad v parku stojí 3000,-, Stromový sál, který se líbí mě - 8000,- a věřím, že Vokův sál je opravdu tak přemrštěně drahý (ten je velký, proto ta cena...běžně se tam pořádají koncerty a větší akce). Sice je zámek i park pěkný, jenže tolik peněz nehodlám investovat, zvlášť když obřad trvá chvilku. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme o nem uvazovali, take pro cenu zamitli. Myslim si, ze cena nezodpovida tomu, co za ni dostanes. Aspon loni, letos jsem na jejich cenik nekoukala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem od Prahy a ceny obřadů jsem nacházela okolo Prahy i o dost vyšší...a tak jsme začali hledat v na jihu, máme tam příbuzné, kteří už to s cestováním nemají nejlepší...nemáte nějaký návrh pro jiné místo někde okolo Prachatic, Strakonic ....
Odpovědět
Profilova fotka
Beruska: zase tak často se tam něco nepořádá. Myslím, že se tam nepořádá nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Jida: já se tam nevdávala, já jsem z Bechyně, jedno léto jsem tam prováděla. Pamatuju si, že před těmi čtyřmi lety to byl pronájem na celý den - samozřejmě bez jídla atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ted jsem koukala na aktuální nabídku a musím říct, že se za ty 4 roky změnila a vypadá to, že se zlepšily i služby. Nerada bych byla naspravedlivá. Zámek v Bechyni je velice hezký, svatba tam určitě může být zážitek. Já k němu nám trošku negativní postoj, asi jako většina Bechyňáků, ale to se tohodle vůbec netýká. Pokud se Vám to nezdá moc, tak doporučuju. Jinak Bechyně je velice pěkné městečko, takže i návštěva tam je zážitek.
Odpovědět
to Jida: Termin mám 30.5.. Už několik let bydlím v Praze a tak mi bechyňské ceny připadají v pohodě. Vše v okolí Prahy je cenově tak krát 3. Je pravda, že Vokův sál je příšerně drahý, ale je nádherný. Stromový se mi moc líbí a mám ho jako mokrou variantu. Suchou samozřejmě park, krásný výhled. Zatím jsem s přístupem celkem spokojena, koordinátorka je mladá a vypadá schopně.Je pravda, že jsem trochu paranoidní a tak se stejně snažím mít nad vším dohled :) V jižních čechách mě ještě zaujal Zvíkov a pak známá měla svatbu v Lnářích na zámku. Jinak o moc hezkých místech nevím. Navíc Bechyně není taková ta pásová výroba, kde jedna svatba je vevnitř, jedna čeká venku a další už najíždí. V zámku budeme mít obřad i hostinu a ubytování. květen je navíc mimo sezónu, tak se nám tam snad nebude nikdo courat :) Zatím jsem - tedy krom středně vyšší cenové hladiny - nenašla nic, co by mě vadilo. A k té ceně - samozřejmě, že bych mohla mít svatbu na úřadě a oběd v hospodě, ale nechci a tak mě mé rozmary něco stojí :) pokud něco zjistíte, pište. Hlavně zkušenosti s cukrárnou, kuchyní, květiny, ......
Odpovědět
Profilova fotka
No, pokud můžu něco opravdu doporučit, tak květinářství U Benešů. Dělají krásné kytice. A mají velice přájemné ceny. Dále potom kadeřnici Veroniku Dubovou z Kadeřnictví v zahradě. Velice šikovná. A ceny? Za barvu, melír a stříhání nechávám 500,-. I když teď bydlím v Brně, pořád se nechávám stříhat u ní. K ní a její kolegyni se chodí stříhat celá Bechyně! Slavnostní účesy super.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
letošní ceník jsem taky nestudovala, koukala jsem loni. Vokův sál je krásný, to musím souhlasit. No, jsem to napsala poněkud blbě...akce se tam nepořádají pořád, ale něco málo určitě jo. Každopádně ceny jsou takové jaké jsou, to už je potom na každém, aby se rozhodl. Mě stromový sál nadchl, opravdu krásné míto...vůbec celá atmosféra zámku mi přijde super. Bohužel nechceme investovat tolik peněz, tudíž jsem Bechyni zavrhla. Ale všem, které se tam rozhodnou vdávat, přeji spokojennost a krásné zážitky :-) . Velké plus je, že se tam jednotlivé obřady nekupí jako na běžícím pásu...to mi jinde rovněž dost vadí.
Odpovědět
Jessika, díky za doporučení, květiny svěřím benešům a kadeřnici očíhnu, až tam pojedu. Teda ne že bych měla na hlavě kór moc co česat, ale přeci jen ... :) Mě se zámek líbil, naštěstí nejsem zatížená předsudky...což je důvod, proč se bereme tam, kde o tom nic nevím, než v Písku, odkud původem jsem. Bude to ještě legrace....co cukrárna, můžete nějakou doporučit, já jsem zatím dostala kontakt na Ambrozii v Táboře, víte o nich něco?
Odpovědět
jessika, jen bych ještě poprosila kontakt na to kadeřnictví, adresu a tak, nemůžu ho na netu najít, díky :)
Odpovědět
lucbic: ja jsem 3 roky v Tabore studovala.... Doporucuji cukrarnu na namesti T.G.M. Hned naproti zemědělské školy... kdybych tak věděla jak se jmenovala..... Ambrozii neznám. Ale pokud máš zájem třeba o nějaký ovocný dort tak na to jsou specialisti pravě na náměsti T.G.M.
Odpovědět
Profilova fotka
lucbic:pocházím z Tábora,ta cukrárna,co ti doporučuje selmice,je vinikající,my bereme už od naší svatby(rok 2002) dorty pro slavnostní příležitosti pouze odtud.jsou neskutečně dobrý,stejně jako všechny jejich ostatní zákusky.Cukroví do vejslužky nám tenkrát pekli U Veselých,ale nevím,jestli to ještě existuje,bylo to někde u Kotnova na starým městě,třeba budou vědět jiný táborský.Jinak já teď bydlím v Protivíně a místní cukrárna Hvězdička na náměstí bere od někud taky strašně dobrý cukroví a minizákusky(věnečky,macešky...)
Odpovědět
mispuli - my jsme tam chodili na zakusky a dorty opravdu uzasne a osvezujici...Estli opravdu v Ambrozii delaji tak uzasne dorty jak vypadaji na fotce tak bych do toho sla - treba co se tyce nejakeho hlavniho patroveho dortu... ale treba jeste nejaky ovocny k tomu tak bych sla na namesti T.G.M. Trochu lituju ze takovou cukrarnu u nas nemame. jinak co sem se docetla na netu tak U Veselych bude nejaka pobocka te Amrozie protoze tam na tech strankach o nich pisou co se tyce cukrovi.
Odpovědět
Profilova fotka
selmice:to je možný,fakt nevím,s tím patrovým dortem máš pravdu,tady v tý italský nevím jestli dělaj patrový,možná by záleželo na domluvě,i mě tady ta cukrárna chybí,já na sladký moc nejsem,ale od nich miluju,zrovna nedávno měl syn narozeniny\,tak jsme měli jahodovej dort,mnam,opět nezklamal :-D
Odpovědět
mispuli - me nastesti tyhle ovocny dela pritel a bude i na svatbe...je to jednoduchy recept..... divim se ze nemaji zadne internetove stranky....snazila sem se neco najit a nic. taky nejsem na sladke ale obcas proste chut byla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucbic: kontakt máš v IP
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.....tak jak tady ctu, tak se mi to misto libi vic a vic...tak u nej asi zustanu..jak napsala Lucbic : ceny v Pze a okkoli jsou 3 x vetsi, tak mi tohle prijde primerene a i ja si sve manyry zaplatim.... :-) tak snad si to uzijeme,....ja mam termin az 15.8. tak sem muzes potom napsat zkusenosti a nazor.... za kontakty dekuji i ja... :-)
Odpovědět
Jida, určitě ti dám vědět, v jakém jsi teď stádiu? už jsi se tam byla podívat?
Odpovědět
Profilova fotka
to Lucbic : no já osobně ten zámeček znám, byla jsem tam již několikrát jako návštěvník, ale nikdy na žádné svatbě.... ale pokouším si domluvit osobní setkání s koordinátorkou a probrat nějaké podrobnosti....ještě nemám zamluvený termín....a jsem z toho trochu nervózní...ale jak jsem s ní mluvila, tak to vypadá, že to bude toho 15.8., tak snad se nám to tam bude líbit a dpadne to...Ty už jsi tam byla???líbilo...??? v jakém jsi stádiu Ty????pro jaké jsi se rozhodla ubytování????mě se líbil ten lesní dům, ale na ten nás bude asi moc..tak asi ten hotel....
Odpovědět
Profilova fotka
lucbic : ještě bych měla asi trochu drzý dotaz....ale tak nějak plánujeme a protože nemám ve svém okolí moc vdaných a nebo budoucích nevěst, tak nemám ani moc představu...plánujeme svatbu pro 25 - 30 lidí...už jsi určitě mluvila s koordinátorkou a rozpočet jste probraly...jak jsi na tom s rozpočtem????já jen abych měla představu...se furt nějak nedokážu dopočítat....
Odpovědět
Jida, v pohodě, drzé dotazy jsou na místě :) V Bechyni jsme se podívat byli, moc se mi tam líbilo, ukazovala nám i lesní dům i hotel. Rozpočet je do značné míry na vás, ubytování nám tam děla velice slušnou cifru. Pošli tvůj email a já ti pošlu materiály, co mi dala, aby sis udělala představu. My budeme mít lehce přes 50 lidí a na výslednou cifru se radši nedívám, ale míň než 75tis to těžko bude. Leč každá sranda něco stojí :)
Odpovědět
Nicméně už máme hotové oznámení, tak není cesty zpět. Teď listuju jídelníkem a vybírám menu, řeším dekorace. Ubytovávat budeme všechny hosty, pokud jsi z okolí, tak výrazně ušetříš. Mě se nechtělo nic vymýšlet a tak všichni bydlí lesní + hotel. Nicméně po Bechyni je určitě jiné levnější ubytko. Jen mi přišel dobrý nápad se s nimi ještě ráno na snídani sejít, poděkovat, podarovat a vypravit domů.
Odpovědět
Profilova fotka
Lucbic : místní nejsem, jsem přímo z Prahy a ubytovávat budeme také všechny hosty....já tak nějak doufam, že do 100 by to být mohlo....chceme také ubytování kombinace lesní dům + hotel...ale pokud bysme se vešli do lesního, tak by to byla paráda...můj email je JIZULKA@centrum.cz . Teď o víkendu jedeme do Strakonic, tak se v Bechyni zastavíme...přítel ji nezná...a snad se mi podaří usmlouvat o setkání i koordinátorku... a co šaty,???půjčené nebo koupené??? já mam jedny vybrané a nechám si je ušít od mamky, která léta šije...
Odpovědět
Jida, máš info v mailu, šaty si půjčuju, červeno šampáňové - jsou kobyla tak v bílé vypadám spíš komicky :) Bechyni určitě navštivte, mě se tam líbilo. My se s koordinátorkou setkali taky v sobotu a v pohodě. Ví kdy přijde kšeft a nedělá drahoty :) Ale do 100 byste se vejít měli, uvidíš. Teda pokud si nedáte Vokův sál, to je trochu díra do rozpočtu.
Odpovědět
Profilova fotka
fakt uz jsem tam byla a Vokuv sal si vybavuji vyjimecne....cimpak je tak drahy????ze by to bylo tech 30 000 , jak tady nekdo zminoval??? napsala jsem Ti email...
Odpovědět
1
2
16
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?