Svatba na zámku Štiřín. Vlastní zkušenost

Profilova fotka
zdravím budoucí nevěsty a chci jen upozornit na tento zámek, nejen že je předražený -15.000,- kč obřad, ale foto na internetu vůbec neodpovídá skutečnosti - poté co jsme napsala stížnost a arogantní ředitel mi řekl, že nevídí žádné pochybení bych vás ráda od tohoto zámku odradila, pokud totiž nejste vip, tak se k vám chovají velmi nezdvořile vše je uspěchané nikdo neví kde ma sedět a navíc výzdoba je ubohá, no zkrátka se všude nejdřív ptejte na foto jak to bude vypadat, protže zde to vypadalo fakt uboze. Svatba byla úžasná jen jsem sklamaná z přístupu tohoto státního zámku, vůbec si neuvědomují, že ten den je jen jeden za život. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem tam byla na svatbe a moc se mi to teda libilo. Kazdy ma jiny vkus preci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cutce: souhlas s Tebou. Já tam svatbu viděla a byla krásná. ;-) Jezdíme na tento zámek celkem často a nikdy jsem neviděla žádný problém co se týče svatby ;-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, já se tam chystám mít svatbu (pokud mi ho neprodají :-( ) a s námi tam všichni jednali moc mile a ochotně. Vše nám ukázali, vysvětlili, dali čas na rozmyšlenou a byli i ochotni se s námi bavit o cenách - chceme tam totiž obřad i oběd a celouvečerní raut i s nějakým ubytováním. Je pravda, že brána má každý rok méně květin,ale nepřipadá mi to tam ubohé a po domluvě si nemyslím, že by to měl být nějaký problém. A ostatní výzdoba je jen na domluvě a představě snoubenců - i finanční.
Odpovědět
Ještě doplnění - to je má zkušenost. Na druhou stranu po tom, co jsem zhlédla Catalinam fotky ve Tvém albu, takplnně chápu Tvé zklamání a rozhořčení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já teda přidám jen zkušenost ohledně komunikace a organizace. Mluvila jsem s paní Novákovou a byl to děs běs :-S neochotná, vypadalo to, jako že jí obtěžuju apod. Takže z tohohle hlediska nedoporučuju..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, budu tam mít svatbu v září a je pravda že už z toho domlouvání co a jak, sem vycítila že to nebude pravé ořechové, ale chtěla sem datum a tady bylo volno, místo je krásné, halvně když výjde počasí tak sem chtěla vždycky zahradu, navíc mě už je to celkem jedno kde se vdám, protože máme ročního chlapečka a nechci aby byl zmatenej až bude starší a navíc přece prostředí si dělají lidé sami a ta výzdoba ... raději nic nečekám :-) @catalinam každopádně je mi líto že tě zklamali a doufám že mě nezklamou jinak to dám do Tv Nova :-)
Odpovědět
Ahojky, tak já taky přidám názor za sebe;-) Budeme mít na Štiříně svatbu letos v srpnu na zahradě a my si přístup jen chválíme. Možná je to o tom, jaká pani nebo slečna se o Vás stará. Hodina mezi obřady mi přijde ještě zlatá narozdíl od jiných zámků a ta výzdoba, jasně, ale za přispění dalších penízků. Ale to je tak asi všude ;-) Jinak holky hodně štěstí a nervů, budem je potřebovat ;-)
Odpovědět
ahoj holky, my tam máme svatbu za tři týdny a jednali jsme s paní Novákovou a nemůžu říct nic špatného, k nám byla velice ochotná, hodně s ní komunikuju po mailech a zatim nám vyšla ve všem vstříc. Ale asi to je o tom, co si kdo představuje, každý máme jiné názory, chování atd...
Odpovědět
tak to moje kamarádka teď řešila perličku. Má se vdávat 15.7. na Štiříně v altánku u jezera, mokrá varianta na zámku. Chtěli soukromí klid a přírodu. Náhodou si tento víkend v médiích přečetla, že ve stejný čas a ve stejnou hodinu se tam koná open air koncert, kterého se zúčastní čerstvá paní Plekancová - Lucka Vondráčková. Když jim volali, bylo jim řečeno, v čem je jako problém a že nechápou. Nejen, že se nikdo neobtěžoval je informovat, ale byli ještě arogantní. V rámci kompromisu nakonec management Štiřína ustoupil, že na půl hodiny počas obřadu koncert přeruší a pustí hosty z koncertu k rautu, aby jako měli klid. Obě akce jsou necelých 300 m od sebe, prakticky na sebe uvidíme. Přijde mi to krajně neseriózní, když si za 20 000 objednám romantiku u jezera a někdo mi to takto zkazí. V případě deště jsou sály pro koncert a svatbu asi 60m od sebe, což je fakt paráda.. Ještě díky Bohu, že se na to přišlo a neřešíme tuto situaci těsně před obřadem. Krásné místo, ale kvůli jednání také nemohu moc doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka_11 tak to je teda mazec, za takový peníze by měli mít trochu jiné jednání , seriózní, to by mě taky štvalo, ještě když jde o Vondráčkovou !!! ty woe to bych je zabila asi :D
Odpovědět
@onicka taky sem si řikala, že si za ty peníze tam budu připadat jako princezna, jak se budou snažit, a ono ne :-D ale je to jen moje zkušenost, takže klidně paní nemusela jen mít den (i když v odvětví služeb by se tohle fakt stát nemělo)... slyšela jsem podobné příběhy o Štiřínu (respektive o personálu) i z doslechu, ale to je takové to "jedna paní povídala", takže to tu radši prezentovat nebudu, když nevím, jestli to tak fakt bylo... nicméně dobrých zkušeností jsem slyšela hooodně málo.. bohužel :-(
Odpovědět
@onicka Nevěsta s ženichem taky nebyli moc rádi a jejich reakce byla velice úměrná vzniklé situaci, to mi věř:)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj všichni, svatba byla úžasná na štiříně byla celkove organizace perfektní, počasí se vyvedlo, takže ve finále mohu doporučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sice muzu hovorit pouze o zkusenosti kapelnika a hrani kapely na tomto miste, ale vse bylo v naprostem poradku, nadherne prostredi i jidlo bylo vynikajici... 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Hezký den všem, prosím máte někdo nějakou aktuálnější zkušenost? Na Štiříně jsme párkrát byli, moc se nám tam líbí...ale zajímaly by mne dojmy a případná doporučení někoho, kdo tam svatbu v nedávné době absolvoval....díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, byla jsem tam na jedne svatbe - pouze jako host pouze na obrad a zadne stiznosti jsem nezaregistrovala... Takze predpokladam, ze bylo vse v poradku, asi fakt zalezi na lidech a na tom, jak se v tu chvili vyspi...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na téma "Průzkum nejvyhledávanějších svatebních destinací v ČR" a právě toto místo se v mém přehledu také vyskytuje. Kdyby byl někdo ochotný odpovědět mi na následující otázky - přímo zde či do soukromé zprávy, tak by mi to velmi pomohlo. 1) Jak jste se dozvěděli o daném místě? 2) Co se Vám na této lokalitě nejvíce líbilo? 3) Byl/je přístup personálu (majitelé, koordinátor, recepce, obsluha...) v pořádku? 4) Zdají se Vám ceny za služby přijatelné? 5) Řešili jste v průběhu příprav či samotného svatebního dne nějaké problémy? (Pokud ano, byly vyřešeny?) 6) Doporučili byste svatbu na tomto místě dalším klientům? Odpovědi na tyto otázky zůstanou v naprosté anonymitě, jedná se pouze o zpětnou vazbu na dané místo pro zjištění toho, zda jsou všechny informace uvedené na stránkách pravdivé. Předem velice děkuji všem zúčastněným. S pozdravem a přáním hezkého dne, Andrea R.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?