Svatba na zámku Šilheřovice - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahojky děvčata!!! Máte některá zkušenost se svatbou na zámku v Šilheřovicích? Plánujeme s miláčkem 8.9.2012. Děkuji za jakoukoliv odpověď. Denda ;-)
Odpovědět
Ahojky, původně jsme také chtěli zámek Šilheřovice - termín máme 12.11.2011, ale vzhledem k přístupu pana provozního, který nad námi ohrnoval nos (a přitom tam žádnou jinou akci neměl) a pořád dokola jen mluvil o tom, jak tam teď měli svatbu a nevěsta měla jen šaty za 200 000 Kč ... jsme se rozhodli si nakonec vybrat jiné místo pro svatbu (a aby toho nebylo málo, s žádostí jsme tam byli v únoru a pan provozní nám slíbilk, že se nám ozve - potřeboval ověřit u majitele, zda bychom mohli mít svatbu "mimo sezónu". Do dneška se nám nikdo neozval ...). Chtěli jsme, aby se nám byli ochotni plně věnovat a jejich přístup nás odradil. Navíc tam ani nemají kuchyni s kuchařem - jídlo by se řešilo cateringem. I když nás to zpočátku mrzelo, že to v Šilheřovicích nevyšlo, nakonec jsme vybrali jiné místo. Celou svatbu (obřad i hostinu) budeme mít v hotelu Imperiál Ostrava a už se moc těšíme;-). Výzdobu nám dělá agentura Kopretina (skvělá slečna Irenka Hluchníková - hrozně milá, hodná, ochotná!) a svatbu v hotelu nám zajištuje přímo Imperial (paní Šárka Bednáriková - jídlo a organizace; a paní Miriam Čechová - ubytování) a jsme moc spokojení :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek ahoj, říkáš že máte svatbu v Imperiálu..trošku mě překvapil obřad..kde tam budete mít obřad? :-)
Odpovědět
Ahoj, v šilheřovicích je t.č. paní provozná - alespoň se nám věnovala a komunikovala s námi - nevím jestli nezaskakuje??? a je velmi milá a vstřícná, byli jsme tam asi před 3 týdny a datum 12.11 bylo ještě volné. Nakonec jsme si to ale beztak nevybrali pro vysokou cenu...ale místnost ej fakt pěkná.
Odpovědět
@dejuska jo my měli svatbu v Šilheřovicíh letos v červenci, a musím říct, že po těch nervech bych se rozhodla asi jinak. Mají tam i pána i paní provozní, bohužel mezi sebou moc nekomunikujou, takže co se domluví s jedním o tom druhý neví. Pokud se rozhodnete pro Šilhery doporučuji se domlouvat spíše se slečnou (ted si nevzpomenu na jméno) ta bere telefony a dá se s ní lépe domluvit. Ale za ty peníze mi opravdu přišlo šílené, že nám měsíc před obřadem řekli, že námi domluvený čas už mít nemůžeme apod., týden před obřadem nebyla hotová obřadní místnost atd.
Odpovědět
ahoj holky, já letos v Šilheřovicích fotila svatbu a vřele nedoporučuju... hned po obědě si ženich stěžoval na zkaženou polívku a studný druhý chod. co se týká focení v okolí - tak hrůza, půlka zámku rozdělaná, na golfové hřiště se nesmí vlézt...myslím, že je víc hezkým místností ;-)
Odpovědět
@zmaldik ahojky. mělo by to být v tom velkém skleněném atriu (před kongresovým sálem, v mezipatře mezi recepcí a vstupem do wellness) - pokud se ještě neco nezmění ;-). kdyžtak v salonku (mají tam 2 pěkné salonky s kapacitou okolo 80 lidí ;-) - salonek Budapešť a Ostrava). Definitivní verzi budeme vědět koncem příštího týdne, nebo začátkem toho dalšího.
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek téééda,tak tos mě tím přístupem úplně vyrazila dech :-o ...My se tam s miláčkem byli kouknout v pátek, zámkem nás provedla slečna Deniska a byla moc milá...zámek se rekonstruuje a prý se budou měnit ceny, tak jsme zvědaví...ach jo, už mi jde z toho hlava kolem.... :-S ... takže říkáš Imperial? S cenou služeb Imperiálu jste spokojení?
Odpovědět
Profilova fotka
@zabrle jj, komunikuji se slečnou Deniskou, je milá.....asi si to místo ještě rozmyslíme....nemáte nějaký tip na jiné místo mezi Opavou-Ostravou....kde je to fajn a ne šílené drahé???
Odpovědět
Profilova fotka
@helisek84 děkuji za odpověĎ!!!! :-| prosím prosím o nějaký tip mezi Opavou a Ostravou, kde je vše na jednom místě a hezké....děkuji moc :-)
Odpovědět
@dejuska :-D tak to by mě zajímalo, co teda stihli zrekonstuovat od února, když to stále není hotové. Jak říkám, slečnu Denisu neznám, nás provázel nějaký pán (jméno si už nepamatuju) - volali jsme tehdy na číslo, které je uvedeno přímo na stránkách zámku ... teď jsem na to koukala znovu. na začátku února měli trochu jiné (nižší) ceny, než teď (jestli si to pamatuju dobře tak ty pronajmy. cena jídla zůstala myslím stejná). Už tehdy nám říkali, že probíhá rekonstrukce, ale že to bude nejpozději do konce léta hotové, že se nemusíme bát a že plánují zvýšit ceny .. tak koukám, že ceny zvýšili, ale rekonstukce se asi nedaří, podle toho co píšeš ... Co se týká tvého dotazu na Imperiál, tak tě můžu ujistit, že ceny jsou nižší než v Šilheřovicích ;-) . Už jen to, že za pronájem neplatíme ani korunu ...;-). A co se přístupu týká, tak ten je k nezaplacení :-). Všichni (i naše rodiny) se vyděsili, když jsme jim řekli, že jsme si zařídili v Imperialu :-D. Není třeba se bát cen. Jsou tam flexibilní a když tam půjdete s přibližným rozpočtem, udělají vám nabídku na míru.
Odpovědět
@dejuska no nám ceny taky zvedli, zamlouvali jsme si termín v lednu a byla jiná cena a pak při podpisu smlouvy zase jiná cena (bez předchozího upozornění). No a co třeba Albertovec ? tam to vypadá hezky nebo Hradec nad Moravicí i když ten už je dál. Ceny v Šilheřovicích mi přišly přemrštěné tuším jsme platili přes 8000 za vnitřní obřad, přípitek pouze bohemka, vlastní šampus mít nemůžeš a i za tu bohemku se platí navíc. Pak je v ceně výzdoba stolu (ikebana), ale nemůžeš si ji odnést a když jí nechceš tak se cena nezmění. Venkovní obřad už byl snad kolem 15 tisíc a je jedno kolik svateb tam ten den je, nemůžeš si ale zajistit vlastní altánek, že by se to tím slevnilo. Ten přístup se mi opravdu nelíbil. Slečna Denisa je milá a ochotná to souhlasím, a určitě nemůže za vedení, které stanovuje ceny atd.
Odpovědět
holky musim se pridat, taky bychom radi meli svatebni hostinu v Silherovicich. Z moji zkusenosti je rozhodne lepsi se bavit s Denisou Hamrosi. Majitel (ano, to je to tel. cislo na strance) tak vstricny neni. Muzete zavolat na pevnou linku, co je na strance a kontakt primo na pani/slecnu Hamrosi vam daji (nebo piste v ip). jinak nase dalsi top mista jsou zamecek v Porube a hotel Imperial. na vsech trech mistech mame schuzku i prohlidku tento tyden takze muzu za par dnu cerstve poreferovat!!
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Vidím že samá negativa.... a já sama dneska taky docela nemilou zkušenost... a jsem fakt zvědavá na čem se domluvíme... ale už mi z toho jde hlava kolem,,. vždy jsem si myslela, že svatbu budeme mít na zámku Šilheřovice.. ale momentálně mi to přivádí zatím nejvíc stresu co se týče svatby... proto jsem si vyhledala diskuzi a snad uslyším chválu a trošku mne to navnadí..ale zatím čtu jen samé nelichotivé názory.. bohužel jinde už to asi nesežem, doufám že nebudu mít s nimi v den obřadu problém... chjooooo
Odpovědět
Profilova fotka
@rebelka2012 Na zámečku v Porubě jsem se vdávala poprvé... a už nikdy více... pan majitel je docela arogantní člověk... paní kancléřka nevěděla ani kde posadit rodiče... posadila nám je naopak... takže všem komu jsme ukazovali fotky, jsme museli říkat že naši rodiče jsou opačně... byla jsem nucena panem majitelem vzít si za fotografku jeho dceru která údajně super fotíííí a studovala v Řecku... vzít si jí jako fotografku... a fotky byly šílenéé hnusnéééé... co se týče obřadní místnosti to bylo snad jediné hezké... tehdy jsem měla svatbu v září a místo aby se postarali o trávník na nádvoří a starali se o něj tak byl seschlý hnusný takže fotka v trávě byla spíše fotka na seně... tam bych už nikdy nešla.. a zkušenost strašná...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Na uvod Vas moc Vas vsechny zdravim a zajimal by me nazor nekoho, kdo svatbu na zamku v Silherovicich mel. Mame uplne stejny problem jako vetsina z Vas - nevime, kam se v Ostrave, popr. v jejim okoli, vrtnout a zamek Silherovice by byl primo idealnim mistem, nicmene domluva s vedenim je naproste fiasko. Svatbu (pro 150 hostu) chystame na srpen a porad nevime, kde to bude. Prosim, pomozte nam s rozhodovanim, jsme zoufali!
Odpovědět
@rebelka2012 Ahoj, prave jsem si precetlaTtvuj prispevek. mohla bys mi, prosim, podat reference na svatebni hostinu na zamku Silherovice?
Odpovědět
@dejuska Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli Ti dali tip na nejake hezke misto v okoli. Diky moc za odpoved.
Odpovědět
@helisek84 Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli mate nejaky tip na hezkou hostinu pro 150 lidi. Predem dekuji za odpoved.
Odpovědět
Profilova fotka
@lupas Ahojky, tak my meli svatbu na Zamecku Kocharowsky v Lodenici u Opavy. Vse na jednom miste - obrad (muzes bud venku nebo uvnitr), hostina, ubytovani pro 30osob...byli jsme spokojeni :-)
Odpovědět
@dejuska Ahoj, moc dekuju za odpoved. Ten zamecek vypada moc hezky, akorat ze je jen pro max 80 lidi..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdravím všechny zájemkyně o vdávání. Musím se připojit se svou negativní zkušeností ze zámku Šilheřovice. Paní, se kterou jsme jednali, se z počátku jevila sympaticky a vstřícně. Čím více se ale blížil termín svatby, tím bylo jednání horší. Nereagovala na naše požadavky, byla arogantní a nepříjemná. Jednání, které se nám zdálo zprvu pouze neprofesionální začalo být neseriózní. To, co slíbila, neudělala nebo udělala jinak. Nakonec nám nebrala a pokládala telefon. Šlo o jednání, se kterým se člověk při obchodním jednání (když jí mělo záležet na klientech a výdělku) jen tak nesetká. Opravdu jsme to nepochopili a jsme velmi zklamaní. Pár týdnů před datem svatby jsme museli hledat jiné místo. Takže pokud trváte na tomto místě, doporučuji velkou ostražitost. Přeji hodně štěstí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?