Svatba na zámku Rájec nad Svitavou. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Holky máte některá taky obřad na stejném místě? A nevíte jak je to tam s hudbou?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
toto téma už tu je http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, copak jsem první kdo má obřad na zámku v Rájci nad Svitavou? Zajímalo by mě jak je to tam s hudbou a vůbec jestli už máte některá zkušenost s tímto místem obřadu.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky neměla jste už některá obřad na zámku v Rájci?Pořád se připomínám a nic.Zajímala by mě ta hudba. Na matriku máme jít až v lednu, ale já jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Ahoj. Tak my máme od včerejška nahlášený termín na matrice v Rájci a svatbu asi budem mít taky na zámku. Hudba by tam měla být, mají vlastní hudebníky ale je potřeba si zjistit jestli mají v daný termín čas. Nám paní říkala, že okolo našeho termínu něco maj, ale ten náš, že je volno a tak nás tam poznačí. Víc toho nevím. Chtěli jsme Lysice, ale nehodí se nám jejích termíny. :-( Prý je to v Rájci pěkný. Chystáme se tam zajet podívat, jen ještě nevín kdy.
Odpovědět
Trexx - Lysice i Rájec jsou krásná místa. Na jaře se v Rájci pořádají výstavy kamélií a svatebních šatů přímo v jednotlivých pokojích, doporučuji ;-)
Odpovědět
Dík. Nebyla jsem nikdy uvnitř, jinak z venku to vypadá taky dobře, Tak snad. Jen je mi líto, že nám nic nevychází. Prvně jsme chtěli 8.8. 2008, ale na neoddávají v pátek :-( pak 2.8.2008, ale když se nám dostal do ruk rozpis našich pracovních směn změnili jsme to na 9.8.2008, protože cceme pozvat kolegy z práce a celé směně nám volno nedají, tak by to bylomoc komplikovaný. A když už jsme se smířili s tímhle datumem, tak na zámku v Lysicích, kde jsme to chtěli se 9.8. taky oddávat nebude :-( A to jsme to chtěli ve 3 hodiny a bude to asi už v jednu, co mě štve. Nejradši bych se na všechno vykašlala. Jsu z toho pěkně otrávená. No, ale máme už zamluvenou kapelu, kterou jsme moc chtěli, a aspoň to mě těší. Přeju všem hodně zdaru a nervů s přípravama.
Odpovědět
Trexx - to je mi líto, že máte takovéto komplikce. Já byla požádána o ruku přímo s vyřčeným datem 8.8.2008 na Bouzově a bylo mi trapné tam volat 1,5 roku dopředu, když jsem tam pak rok dopředu volala, tak mi bylo řečeno, že tohle datu je dááávno plné i se spoustou náhradníků :( 6.6. v poledne už bylo taky plno, tak nakonec to bude o hodinu později. Taky doufám, že je to poslední komplikace. Tak ať se ti všechno podaří podle tvých představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ještě pořád se nás na stránkách nesešlo víc, co máme jako místo obřadu zámek Rájec nad Svitavou?Zase jsme pokročily o něco dál. Už nám došly formuláře a seznam skladeb, tak kdyby Vás něco ohledně tohoto místa zajímalo, jsme zase o něco moudřejší :-)
Odpovědět
Ahojky a v kolik to mátem my v jednu,ale chtěli jsme později. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Tak my budeme mít taky obřad v Rájci na zámku.Teda doufám,protože paní matrikářka nám slíbila, že se po Novém roce ozve a zatím nic.Tak snad na nás nezapomněla :-( Zítra tam asi pošlu přítele, aby se připoměl.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky budem mít obřad na zámku v Rájci, s hudbou je to tak, že vám dají na matrice seznam skladeb a z nich si vyberete, vlastní hudba asi není možná. Svatbu máme v poledne, jedem pak ještě kousek cesty na hostinu, tak aby hosté nebyli moc hladoví. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
trexx25: my máme obřad ve 12.00, jelikož potom počítáme s min. hodinovým focením a hlavně potom nás čeká cesta na hostinu až na Brněnskou přehradu do hotelu Kozí horka.Kdybychom měly hostinu blíž, taky bych asi volila pozdější hodinu obřadu.Z Brna budeme muset vyjet už v 11.00. spinkalinka: mně paní matrikářka taky říkala, že se mi v lednu ozve, ale raději jsem se ozvala já. Papíry my poslala poštou, že si je doma v klidu vyplníme a v průběhu února tam s tím pojedeme osobně. lufe: kam až na tu hostinu jedete? My máme obřad taky v poledne a jedem až do Brna.Ráda bych stihla oběd nejpozději ve 14.30, tak uvidíme.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Krásné ráno! Tak jsme si včera jeli na matriku vyzvednout ty papíry k svatbě. Pěkně mě ta matrikářka naštvala, protože jsme si předběžně rezervovali obřad na 12. hodinu a ten už byl teď pryč.tak budeme mít obřad ve 12.30. Hlavně, že jsme tam šli už v říjnu, aby jsme měli všechno tak,jak chceme. Ještě že termín se nezměnil :-) To už bych asi vraždila ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky nadlídla jsem k Vám do diskuze. Obřad na zámku je nádherný vloni se tam vdávala kamarádka, většinou tam hraje kapela Velvet, ale nevím jestli je to pravidlo nebo ne. Tak přeji hodně štěstí. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vitkova: My ten den máme celej rozježděnej. Ženich je z Brna, pojede pro mě s rodiči 20 km na jih od Brna, pak se pojede do Rájce a hostina je ve Velkých Opatovicích. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky tak se k Vám přidávám, už to mám potvrzený svatba bude na zámku v Rájci Jestřebí dne 28.6.2008 ve 12 hodin :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky už jste některá slyšely hrát hudebníky, kteří hrají na zámku při obřadu?My se tam chystáme na nějakou svatbu si je poslechnout.Už nám došel seznam písniček. Máme si vybrat jednu z instrumentálek na příchod a dvě další zpěv.Ale říkala jsem si podle toho jaký ten zpěv je. Může to být moc pěkné na živo, ale jenom aby to nebylo falešné, to si mně stěžovala kamarádka , která měla svatbu ve Slavkově(to raději samé instrumentálky :-) ).No uvidíme.Nevybírala jste některá z vás už také písničky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Dívali jsme se na ten seznam a z těch zpívaných písniček nás teda absolutně nic nenadchlo, takže asi si vybereme všechny instrumentální. A zpěv nevím,jaký tam je, ale snad to nebude tak strašný. Jenom kdyby měli jiný repertoár :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, že ten výběr písniček je teda nic moc, no ale co se dá dělat. Už si přesně nepamatuju, co tam je za songy, ale trvalo nám docela dlouho něco vybrat. Každopádně doufám, že to falešně nebude. Nehrají to poprvé. leda že by byla nové zpěvačka nebo zpěvák. :-S
Odpovědět
Ahojky, tak my tam dnes volali aby jsme se ujistili, že nás má paní matrikářka opravdu zapsané a je to OK. Takže 9.8.2008 ve 13 hod. Taky nám nabízela že nám ppíry pošle, ale my se stavíme osobně, nemáme to daleko. Chystáme se tam během února. :-)
Odpovědět
Ahojky, jen se chci zeptat k tomu seznamu skladeb, je tam aspoň klasickej svatební pochod? Ten by mi stačil ;-) Jinak my ještě nemáme naplánovaný jak to bude. Ale jsou dvě možnosti jak to uděláme a to, že buď pošlu miláčka k mamince do Černé Hory a odtud si pro mě přijede buď do Tišnova, kde bydlíme a nebo do Čebína k rodičům. Odtud všichni pojedem do Rájce. A nebo pojedu já den předem k rodičům a miláček zůstane v Tišnově a ráno si pro mě dojede k nim a pak pojedem do Č.H. pro jeho mamku a zbytek rodiny a odtud do Rájce. No ještě se uvidí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak svatební pochod je brán asi jako samozřejmost, mají tady poznámku, že se hraje při vstupu do obřadní síně. A pak si máme vybrat 2 písně zpívané a 1 instrumentální. pokud nechceme zpívané, tak můžou být všechny instrumentální. Vlastní hudba není možná. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Trexx, můžu tě uklidnit, svatební pochod tam je.Moc velký výběr nemají, ale 3 písničky se dají vybrat. Mně se osobně na příchod ze seznamu líbí písnička od M. Carey Without you, ale i by se mi líbila písnička od E. Claptona Tears in heaven.Ještě jsme se úplně nerozhodli, jelikož si nejdříve chceme písničky na matrice poslechnout jako instrumentálky,jelikož zase je to něco jiného, než s tím zpěvem.Jinak my už máme jasno v tom, že noc před svatbou strávíme každý u rodičů.Vcelku mě láká i obřad v zahradě u jezírka, bylo mi řečeno, že je to možné, ale nevím jak je to v případě, že by nebylo vhodné počasí.Asi to nebudu komplikovat, ale bylo by to hezké
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme taky každý zvlášť. Já asi zůstanu u nás doma, protože tady mám všechny věci a přítele pošlu buď k jeho mamince, nebo k našim. Úplně nejradši bych byla, aby mě viděl až na zámku těsně před obřadem, ale to asi dost dobře nepůjde. Ten obřad venku by se mi taky moc líbil, ale s počasím člověk nikdy neví. Než aby se to pak nějak zamotalo, to raději budeme uvnitř.
Odpovědět
Profilova fotka
spinkalinka: ty jsi se ptala, zda můžou být všechny instrumentální? Taky jsme si říkala jestli nebude ten zpěv nic moc, že bych zůstala u těch instrumentálek. Já jenom doufám, že mně nebudou nutit svatební pochod, ale myslím,že pokud si vyberu na příchod něco ze seznamu, tak by jim to nemuselo vadit.Musíme si tam jet ten zpěv poslechnout, zase má to asi také něco do sebe ten živý zpěv, aby mě pak nemrzelo, že jsme to nevyužili.Nejspíš bych to tam potřebovala nejdříve slyšet na vlastní uši.
Odpovědět
Profilova fotka
Trexx25: máš to v e-mailu vitkova: neptali jsme se, ale je to napsaný na tom papíře s těma skladbama. Taky bych si to chtěla jet poslechnout. A proč nechceš svatební pochod?
Odpovědět
Profilova fotka
Vím, že je to klasika, ale mně se to nelíbí. A právě proto bych ráda vcházela na písničku, která se mi líbí. Připadne mi, že svatební pochod se na svatbách hraje odjakživa a v dnešní době je již spousta jiných vhodných a hezkých písniček, na které se dá k oltáři přicházet.Chci tím říct, že každý by měl mít možnost vcházet na písničku, která se mu líbí a není podmínkou pouze svatební pochod jak to ve většině případů bývá. Samozřejmě je to věc názoru a vkusu a pokud se někomu svatební pochod líbí, proč ho nezahrát? Samozřejmě ano, ale v případě, že se někomu líbí a ne jenom kvůli tomu, že se to hrává :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to máš naprostou pravdu. Snad vám vyjdou vstříc a zahrají to, co budete chtít vy. Ale určitě si to domluvte dopředu. Budu držet pěsti, ať to vyjde. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
S tím pochodem je to asi každýho věc. Pro mě svatební pochod k obřadu patří a vždy, když ho slyším, tak mi běhá mráz po zádech. Na jedné diskuzi tady jsem četla, že ženich s nevěstou jsou fandové do punku, takže tomu budou mít odpovídající i hudbu. Naštěstí pochopení v rodině asi bude, prý i rodiče jsou podobně založení. Můj přítel zase prosazoval metall, ale ten jsem kategoricky odmítla. Naštěstí je rozumnej a uvědomil si, že by to asi všichni nevydýchali. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně si teda taky nedokážu obřad představit bez svatebního pochodu. Ale naprosto chápu, že se to někomu nemusí líbit. Ale ten punk může být teda zajímavej. Docela bych to chtěla slyšet a vidět. Asi to bude mazec :-D Jenom nevím, jak se jim na to budou tvářit babičky :-N
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?